Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Daelim Roadwin 250R

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #361

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Onu söyleyenler motordan anlıyorlar mı ki ? Say desen dört Japon dışında marka sayamazlar, fazla kafaya takma. Bizim garantici korkak, markacı insanlarımız yüzünden o motor o paralara alınabiliyor yoksa Hyosung'dan kalite olarak bir farkı yok.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #362
    TimCage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250
    Selamlar, ben de Roadwin 250 aldım. Lastik baktım internetten fakat bir türlü uygun ebatta lastik bulamadım. Ben mi bakmayı bilmiyorum yoksa bu motorun lastik ölçülerinde lastik yok mu?

    Lastik ölçülerini de yazayım: ön: 110/70-17 arka: 140/60-17

  3. #363
    block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2007
    Şehir
    Made in Trakya
    Motosikleti
    Dealim Raodwin 250 - Mondial Superboy 125i
    Merhaba arkadaşlar,
    motosikletimi alalı on gün oldu. Bu hafta sonu 400 km. yol yaptım yaklaşık 65 Tl.lik benzin masrafım oldu. Sarfiyat nasıl sizce fazla derseniz vites geçişlerinde sorunlarım oluyor bazı bazı.
    Gezdiğim şehirler arası yollarda fazla araç olmadığı için çok büyük sorunlar ile karşılaşmadım.
    Doğru ya da yanlış bilmiyorum çok tecrübeli olmamama rağmen ama artık yola çıkmam gerekiyordu çünkü 7 gün boyunca çok sıkı antremanlar yaptım ve bilen bir arkadaşım ile yaptık.
    Yaptığım gezi esnasında yaşadığım sıkıntılar her yeni motora binen kişilerde olduğu gibi vites geçişleri. Vites değiştirme devir aralığı nedir acaba. Birde şöyle bir şey oldu motoru stop ettirdim sonra marşa bastım ancak ateşlemedi. Bir heyecanlandım o an ne yapacağım diye bir süre sonra çalıştı. Bunu göz ardı ettim ancak motorumu yine kendi isteğimle stop ettirip bir on dakika sonra çalıştırmak istediğimde aynı ateşleme sorunu yaşadım. Marş düğmesine basmama rağmen ateşleme olmadı. Bir süre sonra yine çalıştı. Bir daha aynı sorunu yaşamadım. Bununla ilgili olarak benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz. Genel olarak gezim sorunsuz geçti güzeldi daha önce girmediğim yollara girdim. Küçük şehirlerde çaylar içtim oradaki insanlarla sohbet ettim motorum sayesinde bende çok ilgi gördüm. Kısaca mutlu oldum.
    Hatta bir olayı paylaşmak isterim. Tam hazırlanıp yola çıkmak için kaskımı takmak için hazırlandığım esnada 45 yaşlarında biri yanıma geldi ve dedi dur yaa bir sesini dinleyelim şunun sonra gidersiniz, özgürsün sen bu özgürlük sana şu an imreniyorum dedi. Paylaşmak istedim
    Sizlere sormak istediğim ise yukarıda da kısaca bahsettiğim gibi;
    1- Vites yükseltirken geçişleri hangi devirde yapmam uygun olur,
    2- Yukarıda bahsettiğim marş ya da ateşleme sorunu hakkında bana kısa bir bilgi verebilirmisiniz.
    Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum iyi geceler.
    Bu arada motosikletim 2012 model 2014 trafiğe çıkışlı ve 6500 km.de 6.300 lira bir bedel ile satın aldım.

  4. #364

    Üyelik
    07 Eylül 2014
    Şehir
    İstanbul\Silivri
    Motosikleti
    Honda CB125E
    Arkadaslar oncelikle merhaba

    1 veya 2 hafta sonunda bende allahin izniyle bu motoru almayi dusunuyorum 2.el.

    Bana ufak bilgiler verirmisiniz rica etsem su ana kadar kullananlardan ciddi olumsuz yorumlar almadim simdiden tesekkur ederim

  5. #365

    Üyelik
    18 Ağustos 2015
    merhaba arkadaşlar;

    bir süredir roadwin 250r kullanıcısıyım..öncelikle verdiğim paranın karşılığını fazlası ile aldığımı ve motorumdan çok memnun olduğumu bildirmek isterim..

    uzun süre yurtiçi-yurtdışı forumlarda takip ettim..yurtdışında ingiltere-avusturalya-brezilya pazarlarında çok bilinen ve tercih edilen bir marka olduğunu gördüm..yurtdışında dafra markası ilede satılıyor daelim )

    okuduğum incelemelerde fiyat/fayda olarak en iyi tercihlerden biri olduğunu vurguluyordu test edenler ve kullananlar..

    ben yaklaşık 7 senedir hyundai marka araba kullanıyorum..oda biliyorsunuz daelim gibi g.kore malı.. rutin bakımlar harici 5 kuruş masrafım olmadan kullanıyorum ve yeni bir araç alacak olsam yine çekinmeden kore malı alırım.Bazı çok bilen arkadaşlar daelimi çin malları ile kıyaslıyorlar..kusura bakmasınlar ama yanlış yapıyorlar! yanlış biliyorlar.Daelim büyük ciddi bir firma ve ürünlerinin tamamını korede kendi fabrikalarında yapıyor.

    daelim 1978 yılında Honda yatırımı olarak korede üretilmeye başlandı ve tüm teknik gelişim ve alt yapısı honda tarafından sağlandı..bugün daelim adına yurtdışında yarışlar düzenleniyor.

    neyse işin edebiyat kısmını geçiyorum , gelelim kullanıcı tecrübelerime , ben bir exper değilim , sıradan-sade bir motosiklet kullanıcısıyım.

    daelim roadwin i cebimdeki para , motordan beklentilerim ve hem gözüme hemde gönlüme hitap ettiği için satın aldım. fiziki olarak oldukça albenili ve yakışıklı bir motor.. ben 1.80 boyunda 90 kg birisi olarak ve otuzlu yaşların ortasını geçmiş biri olarak , hem kendimi motora hemde motoru kendime yakıştırdım( bu önemli)

    çevremde gören herkezde aynı fikirde , benzinlikte, ışıklarda yoğun sorgulara maruz kalıyorum..ben beyaz renk sahibiyim ve en çok beyaz rengi beğenerek aldım..bu motorun rengi bence beyaz( bu zevk meselesi tabiiki)

    Motorumun rodajı henüz yeni tamamlandı..rodaj kurallarına ıygun olarak ve iyi yağ kullanarak (motul) rodaj süresini tamamladım. uzun yolda 3,2-3,5 litre.. şehir içinde ise 3,7-3.9 litre ortalaması ile şuana kadar geziyorum.daha önce 125cc scooter kullanıyordum oda 3 litre şehir içinde yakıyordu..yani öyle yüksek bir tüketimi yok..biliyorsunuz tek silindir , 4 walf doch bir motor ünitesi var..oldukça teknolojik bir motor full enjeksiyon ve 10 sensörden bilgiler alan bir ecusu ( beyni) var..

    motor çabuk devirleniyor ve gaza iyi tepki veriyor..5000 devire kadar sakin bir yapısı olan motor , gazı açınca 7000 devirden kırmızı çizgisi 11000 devire kadar çok hırçın ve istekli devir alıyor ve hızını kesintisiz arttırabiliyor..ben rodajı bitirdikten sonra kademeli olarak hız denemelerinde bulundum. En son 155 km de bıraktım gaz kolunu , sanıyorum ki ibrede, düz ve uygun bir yolda 170 km hıza rahatlık ile görülebilir.

    Bu motor 250 cc lik bir motor ve limitlerini bilmek lazım , bence bu motor ile sabit gaz ideal otoban hızı max 130 , daha yüksek hızlar ile motor sorunsuz gidebilir belki soğutma sistemi buna uygun ama yorulmadan gitmek istiyorum diyenleri hızı 130 km civarı,

    her tek silindirli motor gibi bu motorda da bir titreşim var..ama kesinlik ile rahatsız edici , can sıkıcı bir titreşim değil..bu titreşim tek silindirli honda cbr250 dede var! ben bir gün içinde 520 km yol yaptım, öldüm bittim diyecek bir sıkıntım olmadı..

    motorun egzozundan çıkan ses oldukça tok ve kulağa iyi geliyor , ben memnun kaldım..ön frenleri çok iyi , dozlaması gayet kolay, arka fren idare eder seviyede..mevcut lastiklerin kalitesi vasat(kore malı) lastiklerim henüz yeni ama ön frende sorun olmasada arka frende kaymaya meyili var( belki üst kısmı aşınıp 3000 kmlere varıncabiraz daha iyi tutunabilir) biraz daha kullanıp bir gelişme olmaz ise arkaya bir lastik almayı düşünebilirim..ama ön-arka kombine sıkınca oldukça memnun edici bir frenlemesi var..bunda ön frenlerdeki çift diskin payı büyük.

    motosikletin süspansiyonları honda cbr'a göre daha yumuşak , motor oldukça konforlü günlük kullanım için bence olumlu bir özellik..yollarda hiç sıkıntı yaşatmadı bana ( piste çıkmayacağıma göre , altımdaki motorunda 250 cc olduğunu ve hiçbir standart 250 ccnin asla gerçek bir süper sport olmayacağını bildiğim için..biraz konfora dönük cruiser-naked sürüş tarzı benim için ideal oldu.) ayrıca oturuş pozisyonu bence çok ideal çok yatık değil , çok aşırı dikte değil , benzin deposu çok iyi sarılabiliyor..koltuk yüksekliği ideal seviyede çok alçak değil-çok yüksek değil.

    yol tutuşu gayet iyi , daha iyi bir lastikle muhakkak ki dahada iyi olabilir..benim seviyemde bir kullanıcı için limitleri aşırı zorlanmadıkça yol tutuş gayet iyi , hiç beni zora sokmadı diyebilirim.Eliniz tornavida tutuyor ise ( ki bence tutmalı , bu işin ayrı bir zevki var) iki haftada bir elinizde bir yıldız tornavida ile grenaj bağlantılarını kontrol eder , gevşemeye meyili olanı sıkarsanız..kulağınızı tırmalayacak hiç bir ses duymayacaksınız.göstergeleri gayet iyi okunabiliyor , saat , devir , dijital km ve hararet göstergesi , benzin göstergesi ( oldukça hasas ölçüyor , iyi yani) ama öyle akıllı özellikleri yok , tripmetre , anlık tüketim vs yok.

    gördüğünüz gibi yazı genel anlamda benim beğenim üzerine , gerçekten ne istediğini bilen kesesi ile beklentilerini bir potada buluşturabilen kullanıcılar için olumlu yönleri-olumsuzluklarının çok ötesinde olan bir motosiklet roadwin..

    belki en iyi 250 cc değil ( yamaha r25 değil mesela) ama en mantıklı 250 cc diyebileceğim bir motosiklet..


    şuana kadar gerek yurt içi , gerek yurdışı hiçbir sitede ve kullanıcı yorumunda kronik bir arızası veya sürekli tekrarlayan sorunları yazılmamış! ( bu önemli , bu motor 2011 yılından beri dünyada birçok ülkede satılıyor , binlercesi sokaklarda geziyor ve kimse kronik bir sorundan bahsetmemiş! ) bu forumdada 3 yıldır iyi- kötü tartışılıyor.Kimse ben aldım motor ve mekanik aksamdan sıkıntı çektim, aylarca parça bekledim dememiş..

    genel konuşulan , genel tartışılan mevzular ; Alsam zarar edermiyim, elimde kalırmı , çok yakarmı gibi ekonomik mevzular. Alırken kar ettiğini bir üründen satarken zarar atmezsiniz! motoru alın ve zevkini çıkarın derim..zira gayet keyifli ve yakışıklı , ekonomik bir motosiklet DEALİM ROADWIN 250r

    iyi forumlar..
    TimCage, Panashira ve fatih.met bunu beğendiler.

  6. #366

    Üyelik
    07 Eylül 2014
    Şehir
    İstanbul\Silivri
    Motosikleti
    Honda CB125E
    Alıntı ilkaycvs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar;

    bir süredir roadwin 250r kullanıcısıyım..öncelikle verdiğim paranın karşılığını fazlası ile aldığımı ve motorumdan çok memnun olduğumu bildirmek isterim..

    uzun süre yurtiçi-yurtdışı forumlarda takip ettim..yurtdışında ingiltere-avusturalya-brezilya pazarlarında çok bilinen ve tercih edilen bir marka olduğunu gördüm..yurtdışında dafra markası ilede satılıyor daelim )

    okuduğum incelemelerde fiyat/fayda olarak en iyi tercihlerden biri olduğunu vurguluyordu test edenler ve kullananlar..

    ben yaklaşık 7 senedir hyundai marka araba kullanıyorum..oda biliyorsunuz daelim gibi g.kore malı.. rutin bakımlar harici 5 kuruş masrafım olmadan kullanıyorum ve yeni bir araç alacak olsam yine çekinmeden kore malı alırım.Bazı çok bilen arkadaşlar daelimi çin malları ile kıyaslıyorlar..kusura bakmasınlar ama yanlış yapıyorlar! yanlış biliyorlar.Daelim büyük ciddi bir firma ve ürünlerinin tamamını korede kendi fabrikalarında yapıyor.

    daelim 1978 yılında Honda yatırımı olarak korede üretilmeye başlandı ve tüm teknik gelişim ve alt yapısı honda tarafından sağlandı..bugün daelim adına yurtdışında yarışlar düzenleniyor.

    neyse işin edebiyat kısmını geçiyorum , gelelim kullanıcı tecrübelerime , ben bir exper değilim , sıradan-sade bir motosiklet kullanıcısıyım.

    daelim roadwin i cebimdeki para , motordan beklentilerim ve hem gözüme hemde gönlüme hitap ettiği için satın aldım. fiziki olarak oldukça albenili ve yakışıklı bir motor.. ben 1.80 boyunda 90 kg birisi olarak ve otuzlu yaşların ortasını geçmiş biri olarak , hem kendimi motora hemde motoru kendime yakıştırdım( bu önemli)

    çevremde gören herkezde aynı fikirde , benzinlikte, ışıklarda yoğun sorgulara maruz kalıyorum..ben beyaz renk sahibiyim ve en çok beyaz rengi beğenerek aldım..bu motorun rengi bence beyaz( bu zevk meselesi tabiiki)

    Motorumun rodajı henüz yeni tamamlandı..rodaj kurallarına ıygun olarak ve iyi yağ kullanarak (motul) rodaj süresini tamamladım. uzun yolda 3,2-3,5 litre.. şehir içinde ise 3,7-3.9 litre ortalaması ile şuana kadar geziyorum.daha önce 125cc scooter kullanıyordum oda 3 litre şehir içinde yakıyordu..yani öyle yüksek bir tüketimi yok..biliyorsunuz tek silindir , 4 walf doch bir motor ünitesi var..oldukça teknolojik bir motor full enjeksiyon ve 10 sensörden bilgiler alan bir ecusu ( beyni) var..

    motor çabuk devirleniyor ve gaza iyi tepki veriyor..5000 devire kadar sakin bir yapısı olan motor , gazı açınca 7000 devirden kırmızı çizgisi 11000 devire kadar çok hırçın ve istekli devir alıyor ve hızını kesintisiz arttırabiliyor..ben rodajı bitirdikten sonra kademeli olarak hız denemelerinde bulundum. En son 155 km de bıraktım gaz kolunu , sanıyorum ki ibrede, düz ve uygun bir yolda 170 km hıza rahatlık ile görülebilir.

    Bu motor 250 cc lik bir motor ve limitlerini bilmek lazım , bence bu motor ile sabit gaz ideal otoban hızı max 130 , daha yüksek hızlar ile motor sorunsuz gidebilir belki soğutma sistemi buna uygun ama yorulmadan gitmek istiyorum diyenleri hızı 130 km civarı,

    her tek silindirli motor gibi bu motorda da bir titreşim var..ama kesinlik ile rahatsız edici , can sıkıcı bir titreşim değil..bu titreşim tek silindirli honda cbr250 dede var! ben bir gün içinde 520 km yol yaptım, öldüm bittim diyecek bir sıkıntım olmadı..

    motorun egzozundan çıkan ses oldukça tok ve kulağa iyi geliyor , ben memnun kaldım..ön frenleri çok iyi , dozlaması gayet kolay, arka fren idare eder seviyede..mevcut lastiklerin kalitesi vasat(kore malı) lastiklerim henüz yeni ama ön frende sorun olmasada arka frende kaymaya meyili var( belki üst kısmı aşınıp 3000 kmlere varıncabiraz daha iyi tutunabilir) biraz daha kullanıp bir gelişme olmaz ise arkaya bir lastik almayı düşünebilirim..ama ön-arka kombine sıkınca oldukça memnun edici bir frenlemesi var..bunda ön frenlerdeki çift diskin payı büyük.

    motosikletin süspansiyonları honda cbr'a göre daha yumuşak , motor oldukça konforlü günlük kullanım için bence olumlu bir özellik..yollarda hiç sıkıntı yaşatmadı bana ( piste çıkmayacağıma göre , altımdaki motorunda 250 cc olduğunu ve hiçbir standart 250 ccnin asla gerçek bir süper sport olmayacağını bildiğim için..biraz konfora dönük cruiser-naked sürüş tarzı benim için ideal oldu.) ayrıca oturuş pozisyonu bence çok ideal çok yatık değil , çok aşırı dikte değil , benzin deposu çok iyi sarılabiliyor..koltuk yüksekliği ideal seviyede çok alçak değil-çok yüksek değil.

    yol tutuşu gayet iyi , daha iyi bir lastikle muhakkak ki dahada iyi olabilir..benim seviyemde bir kullanıcı için limitleri aşırı zorlanmadıkça yol tutuş gayet iyi , hiç beni zora sokmadı diyebilirim.Eliniz tornavida tutuyor ise ( ki bence tutmalı , bu işin ayrı bir zevki var) iki haftada bir elinizde bir yıldız tornavida ile grenaj bağlantılarını kontrol eder , gevşemeye meyili olanı sıkarsanız..kulağınızı tırmalayacak hiç bir ses duymayacaksınız.göstergeleri gayet iyi okunabiliyor , saat , devir , dijital km ve hararet göstergesi , benzin göstergesi ( oldukça hasas ölçüyor , iyi yani) ama öyle akıllı özellikleri yok , tripmetre , anlık tüketim vs yok.

    gördüğünüz gibi yazı genel anlamda benim beğenim üzerine , gerçekten ne istediğini bilen kesesi ile beklentilerini bir potada buluşturabilen kullanıcılar için olumlu yönleri-olumsuzluklarının çok ötesinde olan bir motosiklet roadwin..

    belki en iyi 250 cc değil ( yamaha r25 değil mesela) ama en mantıklı 250 cc diyebileceğim bir motosiklet..


    şuana kadar gerek yurt içi , gerek yurdışı hiçbir sitede ve kullanıcı yorumunda kronik bir arızası veya sürekli tekrarlayan sorunları yazılmamış! ( bu önemli , bu motor 2011 yılından beri dünyada birçok ülkede satılıyor , binlercesi sokaklarda geziyor ve kimse kronik bir sorundan bahsetmemiş! ) bu forumdada 3 yıldır iyi- kötü tartışılıyor.Kimse ben aldım motor ve mekanik aksamdan sıkıntı çektim, aylarca parça bekledim dememiş..

    genel konuşulan , genel tartışılan mevzular ; Alsam zarar edermiyim, elimde kalırmı , çok yakarmı gibi ekonomik mevzular. Alırken kar ettiğini bir üründen satarken zarar atmezsiniz! motoru alın ve zevkini çıkarın derim..zira gayet keyifli ve yakışıklı , ekonomik bir motosiklet DEALİM ROADWIN 250r

    iyi forumlar..
    Hocam gercekten cok guzel bi anlatim olmus elinize dilinize saglik

    Ben motoru almayi dusunuyodum sizin aciklamalarinizla dahada heveslendim

    Kazasi belasiz sorunsuz nice surusler insallah..
    ilkaycvs ve Panashira bunu beğendiler.

  7. #367

    Üyelik
    18 Ağustos 2015
    [/COLOR]sevgili janti123,

    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben almadan önce oldukça ararştırdım, mantık süzgeçinden geçirdim ve almamk için hiçbir olumsuz yön bulamadım.Hem cebimdeki paraya göre, borca-harca girmedim..Dahası kendime yatırım yapabildim ( iyi bir kask-mont) hemde gönlüme sindi..

    sizde gönlünüze sindiyse , kesenize uyuyorsa .. temiz kullanılmış , garantisi devam eden bir roadwin bulursanız( veya sıfır alabiliyorsanız) alın derim..

    gönlünüze göre olsun derim, selamlar.

  8. #368
    Ahmtmngrsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mayıs 2015
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Mondial Z-one-S 180
    Arkadaşlar bi konuda sizden bilgi almak istiyorum bu motorların bazılarının grenajlarında VJF yazıyor bu neden ? Model farkı felan mı var ? Model farkı varsa grenajdan başka değişen bişey var mı ? Teşekkür ederim.

  9. #369

    Üyelik
    07 Eylül 2014
    Şehir
    İstanbul\Silivri
    Motosikleti
    Honda CB125E
    Alıntı ilkaycvs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]sevgili janti123,

    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben almadan önce oldukça ararştırdım, mantık süzgeçinden geçirdim ve almamk için hiçbir olumsuz yön bulamadım.Hem cebimdeki paraya göre, borca-harca girmedim..Dahası kendime yatırım yapabildim ( iyi bir kask-mont) hemde gönlüme sindi..

    sizde gönlünüze sindiyse , kesenize uyuyorsa .. temiz kullanılmış , garantisi devam eden bir roadwin bulursanız( veya sıfır alabiliyorsanız) alın derim..

    gönlünüze göre olsun derim, selamlar.
    Hocam bende tesekkur ederim..
    Aynen oyle tek temellim o

  10. #370

    Üyelik
    23 Şubat 2013
    Motosikleti
    Mondial z one 180s
    Kac litre yag aliyo bunlar

  11. #371
    block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2007
    Şehir
    Made in Trakya
    Motosikleti
    Dealim Raodwin 250 - Mondial Superboy 125i
    Arkadaşlar marş rublesi bozuldu benim motosikletim çalışmıyor bu parçaya ihtiyacım var bana çok acil yardımcı olabilirmisiniz ?

  12. #372
    Hakanbingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2015
    Şehir
    Erzincan
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Yorum yapan bildiklerini ve tecrübelerini paylaşan herkesin eline, ağzına sağlık... Çok sağ olun. Teker'iniz düz bassın...

  13. #373

    Üyelik
    06 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT25 2016
    2-3 gündür marmara üniversitesi Bahçelievler kampüsünde bir öğrenci arkadaşta goruyorum motoru. burada mi acaba? beyaz bir roadwin kullanıyor.

  14. #374
    Hakanbingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2015
    Şehir
    Erzincan
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Herkese merhaba. Roadwin aldım ve 200 km oldu. İlk motorum. 25 yaşındayım ve gayet yaşıma uygun ve yeterli buluyorum makinayı. Bayaa ilgi çekiyor. Genel de ilk soru 600 lük mü ? Oluyor. 8000 devirden ( 90 ve üzeri hız da )sonra ayaklıklar da titreşim başlıyor. Tek silindir olmasının azizliği diyelim... Motor hiç uyduruk durmuyor. Şekli şemali gayet yerinde. 1600 de şu anda motor. Ben size uzun yol hakkında soru sormak istiyorum. 780 km lik bir yolu rahat kaldırabilir mi ? Uzun yol deneyimi olanlar fikirlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim. Tavsiyelere de açığım.

  15. #375
    block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2007
    Şehir
    Made in Trakya
    Motosikleti
    Dealim Raodwin 250 - Mondial Superboy 125i
    Alıntı Hakanbingol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba. Roadwin aldım ve 200 km oldu. İlk motorum. 25 yaşındayım ve gayet yaşıma uygun ve yeterli buluyorum makinayı. Bayaa ilgi çekiyor. Genel de ilk soru 600 lük mü ? Oluyor. 8000 devirden ( 90 ve üzeri hız da )sonra ayaklıklar da titreşim başlıyor. Tek silindir olmasının azizliği diyelim... Motor hiç uyduruk durmuyor. Şekli şemali gayet yerinde. 1600 de şu anda motor. Ben size uzun yol hakkında soru sormak istiyorum. 780 km lik bir yolu rahat kaldırabilir mi ? Uzun yol deneyimi olanlar fikirlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim. Tavsiyelere de açığım.
    Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Benimde ilk motorum yaklaşık 5 bin km. oldu biniyorum. Genel olarak ben memmunum. Uzun yol tecrübesine gelince bu Beş bin km.yi ben dört gezide yaptım. Bir 1500 km. diğerleri 800- 900 km olmak üzere 3 gezi yaptım. Bu gezilere sabah erkenden çıktığım için sabahları yaklaşık 120 km. hızla gittim. Daha öğlene doğru sakin bir şekilde 90 km. hızda kullandım. Yorgunluk gibi herhangi bir sıkıntı olmadı. Ortalama iki saatte bir mola verdim ve yolu rahat bir şekilde kaldırdı. Hiç bir sıkıntı olmadan gezileri tamamladım. Oturuş pozisyonu falan yormuyor. 1200 km.lik gezimde 160 TL yaktı. Bayramdan önce yapmıştım bu geziyi. Kısacası rahat bir şekilde 800 km.lik gezini yapabilirsin. İyi günler motorunu kullanman dileğiyle..
    Hakanbingol bunu beğendi.

  16. #376
    Hakanbingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2015
    Şehir
    Erzincan
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    İlgilendiğin ve bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Motosikletim şu anda 2600 km oldu. Kar yere basmadıkça işe gidip gelmek için de kullanmaya devam edeceğim. Motosikletimden çok memnunum. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Bütçe müsait olup da cc yükseltene kadar çok rahat ve sizi yormayacak bir makine. Güle güle kazasız belasız binin inşallah. Bir de şu önde ki park lambası görevi gören üçgen illet sizde de cızırtı yapıyor mu ? Sıktım ama nüksetti. Biraz gürültü ediyor.

  17. #377
    block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2007
    Şehir
    Made in Trakya
    Motosikleti
    Dealim Raodwin 250 - Mondial Superboy 125i
    Alıntı Hakanbingol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlgilendiğin ve bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Motosikletim şu anda 2600 km oldu. Kar yere basmadıkça işe gidip gelmek için de kullanmaya devam edeceğim. Motosikletimden çok memnunum. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Bütçe müsait olup da cc yükseltene kadar çok rahat ve sizi yormayacak bir makine. Güle güle kazasız belasız binin inşallah. Bir de şu önde ki park lambası görevi gören üçgen illet sizde de cızırtı yapıyor mu ? Sıktım ama nüksetti. Biraz gürültü ediyor.

    Merhaba rica ederim. İnanın ben ikici el aldım ve o ışık aldığımdan beri yanmıyordu. Yanması için de herhangi bir işlem yapmadım o sorunun nasıl çözüleceği hakkında bir fikrim yok. Burada tecrübeli arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaktır. Yani bencede eğer herkesin bildiği o japonlardan alamıyorsan tercihin Daelim olmalı. )

  18. #378
    TimCage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Daelim Roadwin 250
    Ben de bu motoru kullanan bir tek ben varım sanıyordum. Keyifli sürüşler :-)

  19. #379
    Hakanbingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2015
    Şehir
    Erzincan
    Motosikleti
    Yamaha MT 07 ABS.!
    Arkadaşlar acaba daha önce angel eye uygulaması yapan oldu mu ? Ben düşünüyorum , usta ile de görüştüm. Niyetim var ama nasıl görüneceği ve nasıl monte edileceği hakkında pek fikrim yok. Sıfırdan ölçü falan almam lazım.... Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  20. #380

    Üyelik
    11 Temmuz 2015
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    MAJESTY 400-GD250R
    Arkadaslar mrb hayirlisiyla 2 gun sonra roadwini teslim aliyorum.yag olarak 10 40 kullacagim herhalde bunlarda yag filtresi yok herhalde birbde yedek parca hava filtresi falan nerden alalim intetnet sitesinden.tesekkurler

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

    Hava filtresi nereden degisiyor buji kodu nedir teknik bilgi verir misiniz tesekkurler...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

    Bi soru daha arkaya 140 60 17 yerine 140 70 17 taksam arka tampon lastige surter mi


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler