Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    blueway2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC750X ED
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu filtre tutucuların kayışlı olanları daha kullanışlı değil mi acaba? Yani markaya göre uydu uymadı derdi olmaz sanki...
    kopuyor denmiş yorumlarda,halka gibi sıkıştırmalı olanlardada kayma problemi oluyormuş,heralde en sağlıklısı bu filtre tas'ı olanlar.
    İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu filtre tutucuların kayışlı olanları daha kullanışlı değil mi acaba? Yani markaya göre uydu uymadı derdi olmaz sanki...
    Doğru ölçüde aldıysa ki markaların ölçüleri sabittir iki dakikalık iş zor değil. Arkadaşın ya ölçüsü küçük ya da acemiliğine gelmiş. Halatlı zincirli filan olanlar içime sinmemişti benim tas aldım benim için daha kolay bu.

n4me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abiler merhabalar, boş bir nc'yi nasıl doldurabiliriz neler lazım öncelikle, siz neleri tercih ettiniz fikirlerinizi alabilir miyim? Çanta taşıyıcıları, 3'lü çanta seti hangi markaları tercih etmeliyim, nerden tedarik etmeliyim bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Orta seviye ürünleri karşılayabilirim. Orijinal tercih etmem gereken parçaları orjinalde tedarik edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim

blueway2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC750X ED
    Alıntı n4me adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler merhabalar, boş bir nc'yi nasıl doldurabiliriz neler lazım öncelikle, siz neleri tercih ettiniz fikirlerinizi alabilir miyim? Çanta taşıyıcıları, 3'lü çanta seti hangi markaları tercih etmeliyim, nerden tedarik etmeliyim bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Orta seviye ürünleri karşılayabilirim. Orijinal tercih etmem gereken parçaları orjinalde tedarik edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim
    Hayırlı olsun
    Yan çanta,koruma demiri çantaları ve ön bagaj içi çantayı eyupto’tqn alabilirsiniz.
    Diğer kalan tüm eksiğinizi Gp kompozitten alabilirsiniz
    İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.

Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun
    Yan çanta,koruma demiri çantaları ve ön bagaj içi çantayı eyupto’tqn alabilirsiniz.
    Diğer kalan tüm eksiğinizi Gp kompozitten alabilirsiniz
    Teşekkür ederim, verdiğiniz siteyi inceleyeceğim

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    GP de hemen hemen herşey var.

Eğer uzun tur yapacaksanız yan çanta şart.

Arka çanta demirini sağlam seçin. Eğer artcı ile kullanacaksınız orijinal çanta biraz yer daraltır. Ama en sağlamı da odur.

Otomatik bagaj açma en faydalı işlerden...

Sis farı mutlaka röle ile yapılmalıdır...

Gidon yükseltme..

Bagaj içi çakmaklık mutlaka olmalı...

Ön arka sürekli kayıt yapan kamera sistemi...

Aklıma gelenler bunlar
    freasy bunu beğendi.

Alıntı Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GP de hemen hemen herşey var.

Eğer uzun tur yapacaksanız yan çanta şart.

Arka çanta demirini sağlam seçin. Eğer artcı ile kullanacaksınız orijinal çanta biraz yer daraltır. Ama en sağlamı da odur.

Otomatik bagaj açma en faydalı işlerden...

Sis farı mutlaka röle ile yapılmalıdır...

Gidon yükseltme..

Bagaj içi çakmaklık mutlaka olmalı...

Ön arka sürekli kayıt yapan kamera sistemi...

Aklıma gelenler bunlar
    Cevap için teşekkür ederim Ahmet abi otomatik bagaj açmayı 2016 veya 2017 yılında sizin dükkanın arkasında boş bir arsada 8-10 nc toplanıp yapmıştınız ben ybr ile gelmiştim.Birde senin yaptığın otomatik yağmalamayı almayı düşünüyorum abi... Bende orjinal çanta setinden yanayım abi

Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Cevap için teşekkür ederim Ahmet abi otomatik bagaj açmayı 2016 veya 2017 yılında sizin dükkanın arkasında boş bir arsada 8-10 nc toplanıp yapmıştınız ben ybr ile gelmiştim.Birde senin yaptığın otomatik yağmalamayı almayı düşünüyorum abi... Bende orjinal çanta setinden yanayım abi
    Orijinal çantalar çok sağlam olması dışında çok kullanışlı değil. Yan çantalar yeterli gelmeyecektir. Ben ce soft çanta kullanılması daha ucuz ve uygun

satabas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750x dct
    Merhaba;
    2021 nc750x dct kullanıyorum,yaklaşık 3600km.oldu.Bu haftasonu şehiriçinde biraz dolaşıp park ettiğimde öntaraftan yanık pilastik kokusu geldi.Bugün tekrar bi kontrol edeyim dedim motor soğukken bişey yoktu ısınınca tekrar koku geldi.Ne yapmalıyım bu konuda tecrübesi olan varmıdır ?

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Africa Twin dct1000L- HONDA PCX - VESPA LX
    Alıntı satabas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba;
    2021 nc750x dct kullanıyorum,yaklaşık 3600km.oldu.Bu haftasonu şehiriçinde biraz dolaşıp park ettiğimde öntaraftan yanık pilastik kokusu geldi.Bugün tekrar bi kontrol edeyim dedim motor soğukken bişey yoktu ısınınca tekrar koku geldi.Ne yapmalıyım bu konuda tecrübesi olan varmıdır ?
    Kedi köpek çişini yapmış olmasın

Motosikleti
    NC750X
    Merhaba,
    Motora 1 hafta binmediğimde marş basmıyor. Akü tavsiye eder misiniz?
    2019 NC750x DCT.
    ilave olarak, takip, sis var.

Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Alıntı cgokhana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    2019 NC750x DCT.
    Her şeyden önce bir şarj cihazı tavsiye ederim; bende de alarm/takip sistemi var, en taze aküyle bile 3 hafta yatırırsanız aküyü oldukça boşaltır. Sonrasında söküp şark etmiyorsanız aküyü kısa sürede bozarsınız. Bir hafta binmediğiniz sık oluyorsa akünün yaşı ve kullanım şekli itibarıyla ömrünü bitirmiş veya ömrünü bitirmeye yakın hale gelmiş olabilirsiniz. Alarm/takip sistemli motosikletler sık sık 1-2 hafta veya daha uzun yatacaksa akü şarj cihazı şart gibi bir şey...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Africa Twin dct1000L- HONDA PCX - VESPA LX
    Alıntı cgokhana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    2019 NC750x DCT.
    Denimoto hasanpaşa fullbat marka full jel akü öneririm africa twinde kullanıyorum.

https://youtu.be/jJGXEvoD2R4

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------

Africanın akü değişimi videosunu attım . Şimdide atacağım videoyu izleyin desülfatör yapımı videosu akünüzü kurtara bilirsiniz.

https://youtu.be/z4PH9Yx72kU

Bu videoyu izleyin

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler