Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #20541
    hyo kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2013
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    ramzeyQm250, GV250, cbf1000
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LAstiklerin ikisinde de TT/TL yazıyor. Tamam, çıkarttıracağım iç lastikleri, sonra gider herife al lazım olur diye getirdim diye bırakacağım. Baştan belliydi zaten tavırlardan da söylenmeye başladı görür görmez, bir artistikler bir havalar... motoru alıp gideydim o kadar oraya şartlanmayıp. Ders oldu. Saçma sapan motosiklet ustası diye kasım kasım kasılıp bi halttan anlamayan bisikletçi bozuntuları işte.
    Ben o salak çok bilmiş tamircilerin yüzünden çoğu işimi kendim yapıyorum hyosung servisi bile atarlı adamlar parayla bile iş yapmıyolar

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

    Alıntı segsegseg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar İyi aksamlar.Gv 250 için hangi marka ve ölcülerde branda kullanıyorsunuz?
    Markayı bilmemde kardeşim "L" beden oluyor.ben 35tl ye almıştım 3sene önce halan kullanıyorum ama yağmur güneş görmüyor
    lycantrophic bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #20542
    segsegseg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2013
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    Peki bu olcu yan ve arka canta dahil blr olcu heraldi
    hyo kenan bunu beğendi.

  3. #20543
    hyo kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2013
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    ramzeyQm250, GV250, cbf1000
    Alıntı segsegseg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki bu olcu yan ve arka canta dahil blr olcu heraldi
    Arka çantam yok ama yan çantalar dahil bir ölçü.bi beden büyükte alabilirsin ama bence "L" beden ideal

  4. #20544
    segsegseg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2013
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    Cok teşekkür ederim içimin rahat etmesi adına bir beden büyük sipariş verdim
    hyo kenan bunu beğendi.

  5. #20545
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    01 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    İyi olmuş hem seneye de giyer
    lycantrophic, blackarca, YÖRÜK ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  6. #20546
    blackarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Temmuz 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kawasaki vn 900 classic , honda msx 125 , planet 2
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi olmuş hem seneye de giyer
    Hahaha kac yasindasin slayer, bu lafi belli yasin ustundekiler duymuslardir anne-babalarindan. ...

  7. #20547
    ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2006
    Şehir
    Çanakkale-İstanbul
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    arkadaslar motorunun akusune takviye deneyen oldu mu daha once?

  8. #20548

    Üyelik
    12 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Alıntı ÇAYAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, an itibariyle sahibinden.com sitesine GV250 motosikletimin ilanını verdim. Sanırım bir süre sonra onaylanıp yayına girecektir. Bu site benim motosikletimi almamda çok faydalı olmuştu. Bunun için forumun tüm üyelerine tekrar teşekkür ediyorum. Ha unutmadan aşağıda ilan metninde de görebilirsiniz, sürüş güvenliği ekipmanlarımı da satılığa çıkaracağım. Aşağıda ekipmanların bir listesi var. İhtiyaç duyduğunuz ekipmanlar varsa özelden veya facebook sayfasından mesaj atarsanız veya sahibinden.com'daki telefon numarasından ararsanız uygun fiyata size de verebilirim. Gerçekten çok temizler ve halen her birinin garantisi devam etmektedir. Ayrıca motosiklet arayan tanıdıklarınız var ise, benim ilanı önerebilirsiniz. Gerçekten çok iyi bakımlı bir motosiklet. Alan kişi kesinlikle performansın yanı sıra temizlik bakımından da çok memnun kalacaktır. Sağlıcakla kalın...

    Gazetelere konu olmak korkusunu yaşayarak vermiş olduğum ilanın metni ise şöyle -->

    Mesleğim icabı (akademisyen) uzun süreli yurtdışına gitmeyi planladığım için motosikletimi satıyorum. Merak edebileceğinizi düşündüğüm hususları aşağıda mümkün olduğunca ayrıntılı şekilde belirtmeye çalışacağım.

    Model ve KM Bilgisi: Motosikletim, 2012 model olup trafiğe çıkış tarihi 16.01.2013'tür. Şu an için 6200 km.dedir ancak bu sayı günlük olarak ortalama 5 km. şeklinde işe gidiş-geliş sebebiyle artmaktadır.

    Aksesuar ve Bakım Ekipmanları: Üzerinde sissy bar, koruma demiri ve Armode Ar-750 yan çantalar mevcut olup, motosiklet bu aksesuarlar ile birlikte verilecektir. Ayrıca hırsızlığa önlem için almış olduğum zincirli motosiklet kilidini ve açık havada muhafaza etmek durumunda kaldığım zamanlar için almış olduğum su geçirmez motosiklet brandasını da alıcıya ücretsiz vereceğim. Bütün bunlara ek olarak, yan çantaların içerisinde bulunan Castrol Zincir Yağını, olası lastik patlamasında yolda kalmamak için aldığım Stac Italy lastik tamir edici spreyini, paslanma ve ince yağlamalar için her motorcunun vazgeçilmezi olan WD-40 Spreyini, ithal zincir temizleme spreyini, boya ve plastik aksamları yıkamak, parlatmak, korumak için kullanabileceğiniz yardımcı araç-gereçleri de motosikletimin yeni sahibine hediye olarak vereceğim. Sanırım bu yukarıdaki liste bile GV250'ime ne derece psikopat mertebesinde özenle baktığım hakkında size samimi bir fikir verebilecektir. Halen motosikletin üzerinde fabrika tesliminden kalma muşambaların sökülmemiş olduğu yerler bile vardır

    Alıcılara Yönelik Bilgilendirme Notu: Ahlaklı ve dürüst alıcıları tenzih ederek şunu belirtmek istiyorum: "Bu herif nasıl olsa yurtdışına gidecek, el mahkum satmak zorunda" şeklinde düşünen veya "pazarlık sünnettir" deyip karşı tarafı ahmak yerine koymayı kurnazlık bilen alıcılardan rica ederim ki benimle iletişime geçmesinler.

    İletişim Notu: Son olarak mesleğim gereği yoğun bir tempoda çalışmaktayım ve kimi zamanlar uygun olmadığımda telefonlara yanıt veremeyebiliyorum. Bu nedenle, eğer aradığınız zaman telefonu meşgule alırsam veya çaldığı halde açmaz isem, sizden ricam bir mesaj (sms) ile GV250 için aradığınızı bana bildirirseniz size ilk fırsatta geri dönüş yapacağımdır.

    Diğer Hususlar:

    NOT-1:
    İl dışından alıcılar için tavsiyem, eğer motosikleti sürerek geldikleri yere geri dönmeyi düşünmüyorlarsa, benim de motosikleti ilk aldığım zamanda yaptığım gibi otobüsün bagaj kısmında çok rahat ve tamamen gönül rahatlığıyla beraberlerinde götürebilirler. Dediğim gibi bende motosikleti İzmir'den alıp Konya'ya otobüsün bagajında getirmiştim ve muhtemel alıcıların kafasında oluşabilecek "acabaların" hepsi bende de bulunmaktaydı. Ancak tecrübeyle sabittir ki motosiklet otobüsün bagajında dünyanın öbür ucuna dahi en ufak bir sıkıntıyla karşılaşmadan güvenli ve sağlıklı biçimde götürülebilmektedir.

    NOT-2: Güvenli sürüş ekipmanları (kask, mont, eldiven, dizlik, sırt koruma) almayı düşünen alıcılar var ise görüşmemiz esnasında ilgilendikleri ekipmanları da bana söyleyebilirler. Onları da sahibinden.com sitesinde ilana çıkaracağım ama alıcı talep ederse önceliği kendisine verebilirim. Düşünenler açısından elimde bulunan ekipmanlarımı ve şu an piyasadaki satış fiyatlarını aşağıya not olarak düşüyorum. Kendi satış fiyatım ise sahibinden.com'da her bir ekipman için ayrı ayrı vereceğim ilanlarda yazdığım fiyatlar olacaktır. Komple tüm ekipmanların tek seferde alınmak istenmesi durumunda bir miktar indirime gidebilirim.

    AGV K3 Kask (M ve L bedenleri): Sharp güvenlik testlerinden 5 yıldız almış enfes bir kasktır. L bedeni benim kullandığım, öteki M bedeni ise eşimin kullandığıdır. M beden olanı neredeyse hiç kullanılmamış gibidir. Her iki kaskında kılıfları mevcuttur. Piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyat 165 eurodur.

    Dainese G.Air Flux Ceket: Omuz ve dirsek bölmelerinde çıkarılabilir güvenlik ekipmanları bulunan ve kış haricinde sonbahar, ilkbahar ve yaz aylarında rahatlıkla tüm ihtiyacınızı karşılayacak üst düzey kalitede bir monttur. Piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyat 190 eurodur.

    Dainese Shield Air G2 Sırt Koruma: Montunuzun arkasında bulunan göze yerleştirilen ve olası kaza durumlarında belinizi bütünüyle koruyarak omiriliğinizin hasar görmesini engelleyerek sizi hayata tutunduran çok önemli bir korumadır. Piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyat 75 eurodur.

    Dainese Knee V Diz Koruma: Türkiye koşullarında alabileceğiniz en kaliteli ve güvenli dizlik olduğunu düşünüyorum. Sürüş mesafelerim nispeten kısa olduğu için çok az kullanılmış durumda. İster pantolonun üstünden, isterse de altından rahatlıkla takabiliyorsunuz ve sürüş anında sadece dizinizi değil ayakbileğinizden dizinize kadar tüm kaval kemiğinizin koruma altında olduğunu hissediyorsunuz. Piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyat 55 eurodur.

    Dainese Ricochet Yazlık Deri Eldiven: Tek kelimeyle alınabilecek en kaliteli deri eldivenlerden biridir. Deri olmasına karşın elimin bir kere bile terlediğini görmedim. Emin olunuz o olmadan motosiklete binmek içimden bile gelmiyor. Hem güvenlik bakımından inanılmaz kaliteli, hem sürüş kontrolümü farkedilir düzeyde arttırıyor, hem de gerçekten çok şık... Piyasada bulabileceğiniz en düşük fiyat 100 eurodur.

    Oldukça uzun uzun yazdım sanırım. Olsun; vakti zamanında bende bu siteden çok fiyat araştırması yapmıştım ve o zaman ilgilendiğim şeyler hakkında 1-2 kelimelik açıklamalar yaparak güven vermeyen satıcılardan illallah etmiştim. Bu bakımdan uzun olmasına karşın kafanıza takılabilecek sorulara yanıt bulabileceğiniz samimi bir ilan oldu. Alacak kişiye şimdiden hayırlı, uğurlu olsun...

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0169480/detay/
    İlanınız yayında değil sanırım. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ? 2 modele birden bakıyorum gv 250 ile en 500 2 sinden birinin temizi denk geldiğinde alacağım

  9. #20549

    Üyelik
    07 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV250


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

    Arkadaşlar öncelikle merhaba . Bende bir gv sahibi olmak istiyorum . Öğrenciyim bütcem gereği 2. el alıp uzun zaman kullanıcam , uzun süre kullanıcağım içinde herşey istediğim gibi olsun istiyorum. Amatör bir çalışmayla motora istediğim görünüşü verdim .



    Fotoğrafta (umarım yükleyebilmişimdir) görüldüğü gibi :
    1. Motoru tamamen siyaha boyatıcam
    2. Ön ve arka çamurluk kesilicek veya yenisiyle değiştirilicek
    3. Jantlar değişicek (ön jant tel olucak arka jantta siyaha boyanıcak tabi mümkünse)
    4. Sele daha estetik durduğu için resimdeki gibi olucak
    Bunlar dışında :
    5. Mümkünmü bilmiyorum , motoru daha kalıplı göstermek için koruyucu demirin olduğu kısıma sanki motorum şasisiymiş gibi bir görüntü vericek bir parça eklenicek.

    Yani kısaca honda shadow phantom tarzi bir görüntüye sahip olmasını istiyorum .

    Sizlere sormak istediğim bu hayal bana kaça patlar . Vakit ayırıp madde madde cevap verirseniz çok makbule geçer bazi maddelerin önceliği var tabi ki çamurluklar gibi . Tabi ortalama yuvarlak bir hesapta kafam bir rakam olmasını sağlar .

    Vakit ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .

  10. #20550
    segsegseg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2013
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    Alıntı segsegseg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.Serviste aşağı yukarı kesin olmamakla beraber öyle bir şey söyledi.Dediğiniz gibi pc ye bağlayacağız dediler fakat bu serviste yokmuş bir yerlerden gelecekmiş pc.Bir süre kullanamayacağım gibi gözüküyor.Bu sabah tekrar denedim bir umutla.Calışıyor fakat rölantideyken devir saati yavaş yavaş düşüyor ve malüm stop ediyor :(
    Arkadaşlar motorumu bilgisayara bağladık.Oksijen sensörü hatası verdı ikisinede.İnşallah gercektende sorun odur ve cözülür.Daha önce böyle bir şeyle karşılasan oldumu acaba?

  11. #20551
    Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Evet oldu,garantiden değişti halloldu.Yalniz dediğin sekilde arıza vermiyordu,ani gaz açmalarda yemiyordu gazı,kesiklik yapıyor ve fI yanıyordu.bir süre sonra sönüyordu ve ariza gostermiyordu ama sonlara doğru surekli lamba yaktı o zaman sorunu yakaladik ve değiştirdik(fI yaniyorken görebiliyor cihaz arızayı)ilk once onu bir hallet bakalım ne olacak..

  12. #20552
    segsegseg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2013
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    Alıntı Levent E. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet oldu,garantiden değişti halloldu.Yalniz dediğin sekilde arıza vermiyordu,ani gaz açmalarda yemiyordu gazı,kesiklik yapıyor ve fI yanıyordu.bir süre sonra sönüyordu ve ariza gostermiyordu ama sonlara doğru surekli lamba yaktı o zaman sorunu yakaladik ve değiştirdik(fI yaniyorken görebiliyor cihaz arızayı)ilk once onu bir hallet bakalım ne olacak..
    Siparis verdik parçayı fakat ellerinde yokmuş ne yazıkki şimdi bekle dur gelene kadar sıkıntı.Bugun bir tur atayım dedim 2,3 km sonra bir baktım egzonun içi kıpkırmızı ateş olmuş

  13. #20553
    ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2006
    Şehir
    Çanakkale-İstanbul
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    Alıntı segsegseg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siparis verdik parçayı fakat ellerinde yokmuş ne yazıkki şimdi bekle dur gelene kadar sıkıntı.Bugun bir tur atayım dedim 2,3 km sonra bir baktım egzonun içi kıpkırmızı ateş olmuş
    oncelikle gecmis olsun. merak etme parcanin gelmesinin uzun surecegini sanmiyorum, kanuni o konuda iyi hakkini yememek lazim. Zaten herhangi bir aksilik cikarsa hyo source var, birazcik beklemen sorun olmazsa daha ucuza bile getirtebilirsin oradan. bu motorlarda parca sorunu yok ama usta sorunu var benim gordugum kadariyla eger iyi bir ustan varsa problemleri bas agrisi yaratmadan halledersin. en kisa zamanda duldulune kavusman dilegimle

  14. #20554
    segsegseg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2013
    Şehir
    Alanya
    Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    Alıntı ahriman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelikle gecmis olsun. merak etme parcanin gelmesinin uzun surecegini sanmiyorum, kanuni o konuda iyi hakkini yememek lazim. Zaten herhangi bir aksilik cikarsa hyo source var, birazcik beklemen sorun olmazsa daha ucuza bile getirtebilirsin oradan. bu motorlarda parca sorunu yok ama usta sorunu var benim gordugum kadariyla eger iyi bir ustan varsa problemleri bas agrisi yaratmadan halledersin. en kisa zamanda duldulune kavusman dilegimle
    Cok teşekkür ederim inşallah zaten garanti kapsamında değişeceği için bekliyorum.Usta sorunu kesinlikle var hele benim gibi küçük bir yerdeyseniz

  15. #20555
    Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Oksijen sensörü degil de ateşleme sorunu var sanki senin motorun,bir arkadasın egsozunda aynı şeyi gormuştum,bobin kablosu yerinden çıktığı icin tek silindir çalışıyordu,benzin silindirde degil de egsozun icinde yanıp köz gibi kizartiyotdu icini.
    Doktor Rıdvan beye bir danışmak lazım ama bu aralar pek bir havalarda kendisi

  16. #20556
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    01 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Levent E. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doktor Rıdvan beye bir danışmak lazım ama bu aralar pek bir havalarda kendisi
    Havada durdum şahitlerim var

  17. #20557
    Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Dedim ya iste bir tuhaf bu aralar,yol yapamadı diye bunalıma girdi..

  18. #20558
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    01 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Levent E. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yol yapamadı diye bunalıma girdi..
    Bunlar mesnetsiz iddialar, 10 yılda 17.000 km duble yol yaptık

  19. #20559
    ramzey42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Ramzey qm 200 gy
    Arkadaşlar benim acil bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim
    2008 model gv250 ler enjeksiyonlumu , karbüratörlümü

    tanıdığınız satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim

  20. #20560
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2010
    Şehir
    HAREM ÜSKÜDAR
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı ramzey42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim acil bi sorum olacaktı cevaplarsanız çok sevinirim
    2008 model gv250 ler enjeksiyonlumu , karbüratörlümü

    tanıdığınız satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim
    2008 lerin bir kısmı karbüratörlü bende 2007 karbüratörlü var satlık ilgilenen arkadaşlara tevsiye ederim


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler