Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #6701

    Üyelik
    08 Ocak 2009
    Şehir
    Tekirdağ - Çorlu
    Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Elbette Ahmet, bakımları bitince eklerim buraya.
    Bu arada timoti, orta sehpa işi güzel olmuş. Hakikaten amca bizlere de birer tane yapmaz mı?
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #6702
    timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mart 2010
    Şehir
    Çorum
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    timoti nerde bu amca bezede yapsın sehpa akünü güle güle kullan,kaç amper aldın?
    aküyü 9 amper aldım ama sigortayı değiştirmedim bişey olmaz diye düşünüyorum 1 amperden.

    gerçekten istiyorsanız haftaya sorarım. İsteyenlere kargoyla gönderirim. Ama kendi oturduğunuz şehirde bir kaynakçıya gidip bu modeli gösterirseniz bence daha ucuza gelir.

  3. #6703
    acoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2010
    Şehir
    Şarköy/Tekirdağ
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Alıntı cienfuegos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acoskun fotoğraflar harika! senin egzozun komple açık değil mi? benimkinde şu an hala 2 tane susturucu var her bir egzozda, ben en dıştakini çıkarttım ve çok yüksek ses çıkıyor, bazen acaba insanları rahatsız ediyor muyum diye düşünüyorum. hele devir yükselince biraz ses tizleşiyor dediğin gibi :(

    Bu arada bilgisi olmayan arkadaşlar için söylüyorum;en dıştaki susturucu çıkarma işlemi çok kolay ve egzoza zarar vermeden yapılabiliyor. Teknik servise gidip sorduğumda iki egzoz için 150 TL para istedi, perçinleri sökerek kendim çıkardım.

    Evet sesi sonunda kaydettim buyrun
    Ses-0006.mp3

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------

    sanırım bu ses biraz daha iyi videodan sese çevirdiğim için ilk 20 saniyesinde ses yok haberiniz olsun.
    Video-0008.mp3
    Merhaba cienfuegos;
    Evet benim eksozda komple açık, ama ben dışına susturucu takdırdım, biraz daha sesi azaldı, Haziran ayında muayeneye gireceğim, onu için takdırdım... Fotoğraflarımı beğendiğine sevindim...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    coskun usta resimler çok güzel ellerine sağlık....
    benimde eksozlardan birinin son susturucu yoktu aldığımda....geçenlerde yaptırdım kafam rahata erdi
    ama aklıma bişey takıldı,yakıt meselesine nasıl etki eder susturucu??? susturucu yoksa daha azmı yakar benzin?
    Merhaba Hazer Hocam;
    Son susuturucuyu ne kadara yaptırdın? Kafam rahata erdi dediğine göre sesi kesilmiş olmalı. Bende yaptırdım ama o kadar fazla sesi kesilmedi, muayenede sorun çıkar mı acaba ? Susturucusuz motor yakıtı her zaman fazla yakar diye biliyorum. Fotoğrafları beğendiğine sevindim, teşekkürler..
    Şarköy'de Sigortacı...

  4. #6704
    dwain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Arkadaşlar,

    Arada kaynıyorum konuya ama Sonlara yaklaşıyorum hayırlısıyla...

    Başlangıç olarak 250 cc'ye karar verdim onda sorun yok. Az kalsın kendimi Honda'nın yeni çıkan VTR 250 modelini almaya ikna etmiştim ama sonra 13.000 TL'lik fiyata değmeyeceğini düşündüm. Ayrıca seyahat amaçlı GV250 kadar rahat kullanamayacağımı anladım. Arkada birisinin oturması çok rahat olmayacaktı.

    Bu haftasonu hem 2. elini hem de sıfırını gördüm. 2. eli almamaya karar verdim. 2007 model ve 11.000 KM'de. Sıfırı ile fiyat olarak dünya kadar fark yoktu. Hem enjeksiyonlu almak ve istediğim renkte almak çok daha keyifli olacak ilk başta.

    Ben yine de sormak isterim. İstanbul'da 1-2 bayiden fiyat aldım. Bir tanesi Gayrettepe'de bir Kanuni bayi, bir tanesi de Kartal'da. Kartal'dakine kendim gidip gördüm. Ellerinde kırmızı siyah modeli vardı. Aslında çok güzel görünüyor ama büyük ihtimalle tamamen siyah olan modeli tercih edeceğim. Bu tür motorlarda genel olarak siyah rengin tercih edildiğini görüyorum. Kırmızı olan da aslında çok güzel. Spor bir hava katıyor. Kararsızlığım yine devam ediyor ama çıplak gözle simsiyah olanı gördükten sonra daha net karar vereceğim.

    Şimdi yukarıda da sormak üzereydim. İstanbul'da bu motoru sonuç olarak sıfır alacağım ve benim bu sorduğum iki bayi veya bu iki bayi dışında önerdiğiniz bir bayi var mı acaba? Ben Kartal'daki yetkiliyi de ve telefonda konuştuğum Gayrettepe'deki yetkiliyi de çok samimi buldum. Ama sizler bu motora yıllardır sahipsiniz veya yeni alanınız da vardır. O yüzden beni yönlendirebilirseniz sevinirim.

    Son bir sorum olacak. Dikkat ediyorum ve hemen hemen herkesin motoru siyah-gri model. Eski modellerde tamamen simsiyah olan tipi yok muydu?

  5. #6705
    acoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2010
    Şehir
    Şarköy/Tekirdağ
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayhan hocam, resimler şahane gerçekten. Memlekette görülmesi gereken o kadar yer var ki, kimimiz buradaki güzellikleri görüp bitirmeden yurtdışı gezilerine çıkıyor. Tezat bir durum.
    Makine için araştırmana teşekkür ederim, durumu biraz toparlayınca alacağım bende. Şu sıralar hem benim motorun bakım ve malzeme işleri, hem de hanımın vosvosunun bakım,malzeme ve aksesura işler bütçeye bayağı bir yük getirdi.
    En çok istediğim, o makina ile uzaktan zoom ile evdeki balıklarımının doğal hallerini resimleyebilmek.
    Canan Hocam,
    Fotoğrafları beğenmene sevindim, inşallah en kısa zamanda beğendiğin makineyi alırsın. İnsanın hayalleri ve hedefleri olmalı. Ne güzel bir hayaliniz ve hedefiniz var. İnsanlarıda motive eden budur sanıyorum. Saygılar hocam...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 ----------

    Alıntı timoti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acoskun arkadaşımızın orta sehpa fikrini ben biraz değiştirerek uyguladım Çorum'da bir demirciye gidip derdimi anlattım ve nasıl birşey istediğimi tarif ettim sonunda eski bir su borusunu orta sehpaya çevirebildik ve canavar gibi oldu motor gram oynamıyor ve oldukça sağlam görünüyor. Demirci amca 10 lira istedi ama ben 15 verdim (işin içinde emek olunca pazarlık yapamıyorum). resimleri koymaya çalışacağım umarım başarırım. acoskun tekrar teşekkürler.
    [IMG][/IMG]





    son resimde mavi gömlekli demirci amcaya seni internette yayınlıyacağım demiştim sözümü tuttum

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------

    haftasonu hepinizin benimki kadar güzel geçmiştir umarım motordan inmedim hava da güzeldi kendime akü de aldım vurdurarak çalıştırmaktan kurtuldum motoru süperdi. size motorun bir iki fotoğrafını göndereyim. Bu arada aküyü 50 ye aldım bu jelli olanlardan ama markasını hatırlamıyorum merak edene haftaya söylerim.

    [IMG][/IMG]





    Hafta sonunu iple çekiyorum. Aklıma gelmişken hız denemesi de yaptım hafif yokuş yukarı 120'ye çıktı ve hiç sarsıntı titrenti falan da yapmadı hakkaten güzel motormuş. Görüşmek üzere.
    Timoti Merhaba;
    Çorum'un ustaları o bölgedeki en iyi ustalardır. Arabam arızalanınca orda yaptırmayı tercih ederdim, Hatta her türlü aksesuarı en uygun fiyata orda yaptırabilirsin, bu fırsatı çok iyi değerlendirmişsin. Tebrikler. Çokda güzel olmuş.
    Şarköy'de Sigortacı...

  6. #6706
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Selam arkadaslar. Bugun Gv'em ile son gezimizi yaptik, yaklasik 150 km kadar yol yaptik. Donuste biraz yagmura yakalandik ama degdi gercekten.

    Iyi dileklerini ileten tum arkadaslara tesekkur ediyorum. Dedigim gibi ben yine buradayim. Zaten gv nin ve bu topicin bende yeri ozeldir. Yeni motorumlada deneyimlerimi seve seve paylasirim elbette.

    Ayhan komutanim, ozel mesajini okudum fakat cep telefonundan baglandigim ici cevap yazamadim, yarin mesaj yazacagim size isyerimden.

    Herkese kazasiz surusler diliyorum.
    ..::.. GO ..::..

  7. #6707

    Üyelik
    17 Nisan 2008
    Şehir
    İST-maltepe
    Motosikleti
    suzuki an125
    acoskun
    benim arka fren balatasından çok ses geliyordu..usta tekeri söküp balatayı zımparaladı,sonrada bir kocaman pul ve minicik boruyu birbirine kaynatıp onlarıda 2 yerinden eksozun ucuna puntalayıp son susturucuyu yaptı...hepsine 25 tl aldı

  8. #6708
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Ara ara benimde arka balatalardan ses geliyordu. Bunun sebebi Hakaninda uyguladigi gbi balata tozlarindan kaynaklaniyor. Ben basincli yikama makinesiyle yikayinca bile arka fren sesi kesilmisti
    ..::.. GO ..::..

  9. #6709
    acoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ocak 2010
    Şehir
    Şarköy/Tekirdağ
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acoskun
    benim arka fren balatasından çok ses geliyordu..usta tekeri söküp balatayı zımparaladı,sonrada bir kocaman pul ve minicik boruyu birbirine kaynatıp onlarıda 2 yerinden eksozun ucuna puntalayıp son susturucuyu yaptı...hepsine 25 tl aldı
    Hazer Hocam;
    Bende susturuc deyince, içine ayrı bir çalışma yapıp, ses yalıtımı falan yaptı sanmıştım, ama anladığım kadarı ile sesi kesilmiş, bende susturucu yaptırdım, ama sesi o kadar fazla kesilmedi. Muayenede sorun olur mu diye düşünüyorum. Teşekkürler...
    Şarköy'de Sigortacı...

  10. #6710
    dwain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Alıntı dwain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

    Arada kaynıyorum konuya ama Sonlara yaklaşıyorum hayırlısıyla...

    Başlangıç olarak 250 cc'ye karar verdim onda sorun yok. Az kalsın kendimi Honda'nın yeni çıkan VTR 250 modelini almaya ikna etmiştim ama sonra 13.000 TL'lik fiyata değmeyeceğini düşündüm. Ayrıca seyahat amaçlı GV250 kadar rahat kullanamayacağımı anladım. Arkada birisinin oturması çok rahat olmayacaktı.

    Bu haftasonu hem 2. elini hem de sıfırını gördüm. 2. eli almamaya karar verdim. 2007 model ve 11.000 KM'de. Sıfırı ile fiyat olarak dünya kadar fark yoktu. Hem enjeksiyonlu almak ve istediğim renkte almak çok daha keyifli olacak ilk başta.

    Ben yine de sormak isterim. İstanbul'da 1-2 bayiden fiyat aldım. Bir tanesi Gayrettepe'de bir Kanuni bayi, bir tanesi de Kartal'da. Kartal'dakine kendim gidip gördüm. Ellerinde kırmızı siyah modeli vardı. Aslında çok güzel görünüyor ama büyük ihtimalle tamamen siyah olan modeli tercih edeceğim. Bu tür motorlarda genel olarak siyah rengin tercih edildiğini görüyorum. Kırmızı olan da aslında çok güzel. Spor bir hava katıyor. Kararsızlığım yine devam ediyor ama çıplak gözle simsiyah olanı gördükten sonra daha net karar vereceğim.

    Şimdi yukarıda da sormak üzereydim. İstanbul'da bu motoru sonuç olarak sıfır alacağım ve benim bu sorduğum iki bayi veya bu iki bayi dışında önerdiğiniz bir bayi var mı acaba? Ben Kartal'daki yetkiliyi de ve telefonda konuştuğum Gayrettepe'deki yetkiliyi de çok samimi buldum. Ama sizler bu motora yıllardır sahipsiniz veya yeni alanınız da vardır. O yüzden beni yönlendirebilirseniz sevinirim.

    Son bir sorum olacak. Dikkat ediyorum ve hemen hemen herkesin motoru siyah-gri model. Eski modellerde tamamen simsiyah olan tipi yok muydu?
    Yukarıdaki sorularımın yanında bu motorun genel olarak uzun yol ve iki kişiyle yapılacak seyahatlerdeki performansı hakkında bilgi verebilir misiniz? İki kişiyle kullanımlarda motor çok 100 km hıza kadar motor herhangi bir hantallık hissi veriyor mu? Yoksa bu hıza kadar gayet yeterli torku hissettiriyor mu?

  11. #6711

    Üyelik
    17 Nisan 2008
    Şehir
    İST-maltepe
    Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı dwain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki sorularımın yanında bu motorun genel olarak uzun yol ve iki kişiyle yapılacak seyahatlerdeki performansı hakkında bilgi verebilir misiniz? İki kişiyle kullanımlarda motor çok 100 km hıza kadar motor herhangi bir hantallık hissi veriyor mu? Yoksa bu hıza kadar gayet yeterli torku hissettiriyor mu?
    dostum şu motoru al sende kurtul bizde kurtulalım

  12. #6712
    dwain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Az kaldı. Sadece bir kararsızlık yaşıyorum. Birisi de Yamaga Virago 535'i soktu aklıma. GV250'ye göre 20 kilo ağırlık farkı varmış ve başlangıç olarak onu da alabilirsin dedi. Şöyle bir bakıyorum ama daha bir şeye karar vermiş değilim.

    Sorularım sıktı farkındayım Mayıs ayında alacağım motorumu. Mayıs'ın 1'inden itibaren alabilirim hayırlısıyla

  13. #6713

    Üyelik
    08 Ocak 2009
    Şehir
    Tekirdağ - Çorlu
    Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Dostum,
    Yamaha Virago 535, artık üretilmeyen bir motor. Hem parça bulmada, hem de ikinci el satışta sıkıntı yaşarsın. Başlangıç motoru olarak düşünüyorsan, GV250 tam biçilmiş kaftan. Bu başlıktaki arkadaşların çoğunun ilk motorudur GV250. Kendi klasmanında, fiyat/performans oranı en yüksek makina. Verdiğin paraya göre aldığın hizmet () çok iyi.
    Bana kalırsa daha fazla araştırmana gerek yok, eğer tarz konusnuda cruiser a karar verdiysen ve bütçen 5000 TL civarındaysa, 2.el bir GV250 senin tamamiyle tatmin edecektir.
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

  14. #6714
    dwain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Çok sağol dostum. Ben kararımı zaten vermiştim. Mayıs'tan önce alamayacağım için araştırmaktan bir zarar gelmez diye bakıp duruyorum Farkında olmadan bazen kafa karışıyor ama sonuçta siyah ve 0 KM bir GV 250 alacağım inşallah.

    Yukarıda bazı sorular sordum. Belki bayi tavsiye edenler olur diye... Onlara da cevap bekliyorum. Onun dışında iki kişi bindiğinde motorun performansı 100 km civarında nasıl merak ediyorum. Zorlanarak mı çıkıyor bu hızlara vs gibi teknik konulara da cevap aldıktan sonra zaten harekete geçeceğim

  15. #6715

    Üyelik
    17 Nisan 2008
    Şehir
    İST-maltepe
    Motosikleti
    suzuki an125
    Alıntı dwain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sağol dostum. Ben kararımı zaten vermiştim. Mayıs'tan önce alamayacağım için araştırmaktan bir zarar gelmez diye bakıp duruyorum Farkında olmadan bazen kafa karışıyor ama sonuçta siyah ve 0 KM bir GV 250 alacağım inşallah.

    Yukarıda bazı sorular sordum. Belki bayi tavsiye edenler olur diye... Onlara da cevap bekliyorum. Onun dışında iki kişi bindiğinde motorun performansı 100 km civarında nasıl merak ediyorum. Zorlanarak mı çıkıyor bu hızlara vs gibi teknik konulara da cevap aldıktan sonra zaten harekete geçeceğim
    çok rahat çıkıyor...2 kişi 120 garanti,üstüne karışmam

  16. #6716
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2008
    Şehir
    Austin / Texas, USA
    Motosikleti
    -
    Alıntı dwain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sağol dostum. Ben kararımı zaten vermiştim. Mayıs'tan önce alamayacağım için araştırmaktan bir zarar gelmez diye bakıp duruyorum Farkında olmadan bazen kafa karışıyor ama sonuçta siyah ve 0 KM bir GV 250 alacağım inşallah.

    Yukarıda bazı sorular sordum. Belki bayi tavsiye edenler olur diye... Onlara da cevap bekliyorum. Onun dışında iki kişi bindiğinde motorun performansı 100 km civarında nasıl merak ediyorum. Zorlanarak mı çıkıyor bu hızlara vs gibi teknik konulara da cevap aldıktan sonra zaten harekete geçeceğim
    Dostum iki kişi 100 km.yi çok rahat görürsün merak etme. Ben daha dün Çınarcıktan döndüm, uzun yolda çok rahat 120 km ile gidersin. Zorlarsan 135-140 km.de yapar ama gereksiz. Ben 1 kere 135 km.ye çıkmıştım, hala daha gazın sonunu bulmamıştım ama dediğim gibi gereksiz bence o kadar yüksek sürat

    Motoru alana kadar araştırman çok güzel fakat kurcaladıkça kafan karışacaktır emin ol. O yüzden madem bu tarz motosiklet alacaksın al bir GV250 bak keyfine
    ..::.. GO ..::..

  17. #6717
    ozanpinar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2007
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Suzuki GS850G 1979
    arkadaşlar merhaba,

    aranızda hiç Virago 250 kullanan ve GV 250 ile kıyaslayan oldu mu? Cuma günü 99 Virago aldım ve iki günkü izlenimim, gürültü ve titreşim egsozum orijinal, motor 28.000'de ve düzenli servise giden bir motor. Titreşimden kastım zıp zıp değil ancak uzun yolda bir depo bitirdikten sonra elleri yoracak cinsten.

    teşekkürler

  18. #6718

    Üyelik
    18 Ekim 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acoskun
    benim arka fren balatasından çok ses geliyordu..usta tekeri söküp balatayı zımparaladı,sonrada bir kocaman pul ve minicik boruyu birbirine kaynatıp onlarıda 2 yerinden eksozun ucuna puntalayıp son susturucuyu yaptı...hepsine 25 tl aldı
    nerede öyle ustalar :( ben diyorum ya egzozların çiftini açmak için 150 tl ücret istediler. Ve abartmıyorum bi arkadaşım açtı ve tam 10 dakikasını aldı. Artık böyle şeyleri oto sanayiye yaptıracağım, motosiklet tamircilerinin tamir ücretlerinin fiyatları çok fazla Ankara'da.

    dwain dostum virago 535'in kalitesine hiç çözüm yok, tabiri caizse taş gibi motordur. Fakat gv250 kadar hacimli değil haberin olsun, ona chopper havası katman lazım yoksa arkadan biraz ince gözüküyor. Fakat her yeri özenle yapılmış bir motordur virago 535. sen biraz kararsızsın fark ediyorum. İlk motor olara gv250 seni çok tatmin edecektir. Siyah olanını sormuşsun evet siyah olanları da var enjeksiyonlu, Yan tarafında Aquila yazıyor. Onlar da çok güzel bence.


    Alıntı dwain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıda bazı sorular sordum. Belki bayi tavsiye edenler olur diye... Onlara da cevap bekliyorum. Onun dışında iki kişi bindiğinde motorun performansı 100 km civarında nasıl merak ediyorum. Zorlanarak mı çıkıyor bu hızlara vs gibi teknik konulara da cevap aldıktan sonra zaten harekete geçeceğim
    ben kız arkadaşımla birlikte kullanıyorum,iki kişi 100km'de titreşim yok rahat kullanabilirsin ama ben iki kişi 100 km ile yolculuk yapmam, çünkü ani hızlanman gerektiğinde iki kişi ile 100 km hızdan 120 ye kısa sürede ulaşamazsın rüzgarın tepki kuvvetinden. o yüzden iki kişi iken 70-80 ile gidiyorum sollamam gerektiğinde vites küçültüp hemen hızlanabiliyorum. Tek başına 120 km de titreşim başlıyor benimkinde o da lastiklerimin kötü durumda olmasından kaynaklı. normalde bu motorlarda titreşim neredeyse hiç yok diyebilirim.

  19. #6719
    dwain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - Göztepe
    Motosikleti
    2008 Honda Shadow Spirit
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum iki kişi 100 km.yi çok rahat görürsün merak etme. Ben daha dün Çınarcıktan döndüm, uzun yolda çok rahat 120 km ile gidersin. Zorlarsan 135-140 km.de yapar ama gereksiz. Ben 1 kere 135 km.ye çıkmıştım, hala daha gazın sonunu bulmamıştım ama dediğim gibi gereksiz bence o kadar yüksek sürat

    Motoru alana kadar araştırman çok güzel fakat kurcaladıkça kafan karışacaktır emin ol. O yüzden madem bu tarz motosiklet alacaksın al bir GV250 bak keyfine
    Selam dostum,

    Bilgiler için herkese teşekkür ederim öncelikle. Ben zaten hız meraklısı değilim. Benim için 120 ya da 130 yapıyor olması önemli değil. Benim tek merak ettiğim motora iki kişi binildiğinde çok mu ağırlaşıyor ya da hantallaşıyor gibi bir bilgi... Yani iki kişi binerken 100 km'ye çıkmak için zorlanıyor mu yoska rahat rahat çıkıyor muydu... Özetle iki kişi binildiğinde hızlanmak için bir scooter havası vermesin de yeter benim için.

  20. #6720

    Üyelik
    18 Ekim 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    Alıntı ozanpinar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba,

    aranızda hiç Virago 250 kullanan ve GV 250 ile kıyaslayan oldu mu? Cuma günü 99 Virago aldım ve iki günkü izlenimim, gürültü ve titreşim egsozum orijinal, motor 28.000'de ve düzenli servise giden bir motor. Titreşimden kastım zıp zıp değil ancak uzun yolda bir depo bitirdikten sonra elleri yoracak cinsten.

    teşekkürler
    motorun hayırlı olsun. umarım seve seve kullanırsın. hiç 250 lik virago kullanmadım, virago250 de twin motor değil mi? gv 250'de titreşimin olmaması twin motordan kaynaklı iki silindir birbirine 75 derece gibi bir açı ile monte edilmiş. gv 250 gücünü ve titreşimsizliğini buna borçlu.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------

    Alıntı dwain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam dostum,

    Bilgiler için herkese teşekkür ederim öncelikle. Ben zaten hız meraklısı değilim. Benim için 120 ya da 130 yapıyor olması önemli değil. Benim tek merak ettiğim motora iki kişi binildiğinde çok mu ağırlaşıyor ya da hantallaşıyor gibi bir bilgi... Yani iki kişi binerken 100 km'ye çıkmak için zorlanıyor mu yoska rahat rahat çıkıyor muydu... Özetle iki kişi binildiğinde hızlanmak için bir scooter havası vermesin de yeter benim için.
    hayır kesinlikle öyle bir hava vermez, ben çok ağır kişi de alıyorum arkama tabi tek olduğum zaman hafiflediğini hissediyorum motorun ama iki kişi banamısın demiyor, hele bi de yüksek devirde kullanırsan çok seri oluyor motor. ani ivmelenmesine hayran kalacaksın.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler