Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2001
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı oumar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle ya zaten 4 kişi çok faal arada yazan da olunca tamam oluyo orhan abi,emrah,ben bide koray abi sürekli yazıyo arada selçuk abide yazıyo ülleee gidiyo işte..kimlerin gv insanı olduğu belli
    bak bak bak olmadı dostum olmadı arada bir mesailer ve aksiliklerden dolayı giremesek de beni hafife alma derim ben

    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    darıcaya gidince başlıycam bende 5. sezona.. iyi dizi.. selçuk sahibindendeki ilanı gördüm bu arada aha ben bu motoru tanıyorum dedim ilandaki şehire bakınca evet bu selçuk dedim..
    5. sezonu ben izlemedim.4'ü bitirdim kaldı 5 daha çıkmadı demişlerdi..nerden bulacaz onu yav
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2002
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    içel
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    5.sezon nerede varmış ben bulamadım,desenize gelmesi yakındır
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

  3. #2003
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı venom35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb arkadaslar yaklasık 1 yıldır surekli bu sayfayı takip ediyorum bir kere üye oldum ancam aktifleştirme msjına ulasamadıgım icin cevapta yazamadım kendimi tanıtamadım bende motorumu almadan once burda cok fazla yorum okudum hatta sayfa daha 12 13 . sayfalardaydı şimdi bakıyorum 99 lara gelmiş anlaşılan bayabi gv250 kullanıcısı var burdaki herkesle tanısmak isterim motorumu yazın aldım benim icin cok buyuk bir macera oldu sırf almak icin burdaki emrah arkadas gibi 500 km teptim ta bursaya anlıcanız cok buyuk bir hevesle gittim ve aldım aldıgımda 7500 km de idi agustos sonu gibi aldım ve suan 18000 km de butun yaz dolastım bayabi tecrube edindim motorum hakkında ilk baslarda venox la arasında kalsamda şimdi anlıyorumki gercekten dogru tercih yapmısım yazın bodrumda çalıştıgım için bayabi yer gezme şansım oldu hatta enson bodrumda sezonu kapatıp gelirken izmire valizleri kargoya verdik arkadasla ordan ver elini milas-mugla-gökova-marmaris-mugla-aydın-selçuk-kuşadası-vesonunda izmire geldik sadece 1 gece marmariste cadır kurduk arkadasla deniz kenarında resimleri yakında yuklerim cok zevkliydi valizler bile bizden sonra geldi motorumun resmini en kısa surede eklerim izmirden arkadasla yakından gorusmek isterim ...izmirde türkchopper adında bir gruba üye oldum her çarşamba alsancak cumhuriyet meydanında toplanırız burdaki butun arkadasları bekleriz hatta istanbuldaki arkadaslar bu hafta sonundaki fuarda türk chopperın orda bir standı olucak orda alirıza beyle(başkanımızla)tanışabilirsiniz ... nihayet bende cevap yazabilcegim hatta bazı konularda faydalı olabilecegimi dusunuyorum ozellikle siperlik yapımı ve motor koruma demiri hakkında .... heycanlandım

    öncelikle siperlik almayı düşünen arkadaslar bence paranıza yazık etmiş olursunuz çünkü bende de vardı gercekten orjinal olmasına ragmen aparatlarını çok dandik yapmışlar yani rüzgarda 100 km ye çıkınca camı başlıyor sallanmaya hatta söküp çöpe attım almayı düşünen arkadaslara tavsiyem istanbulda yada diger illerde bilmiyorum ama izmirde çok iyi yapabilcek olan bir kac kişi var aparatları şu givi camların aparatları gibi çok saglam ve nikelajı dahil 50-60 ytl ye mal olur dedi gittigim abi camıda zaten flexiglass diye bir malzemeden yapılıyormus bunuda izmirde balcovada bir abi var ben gittim kendisi ile görüştüm küçük bir dükkanı var normalde meslegi askeriyede calısıyor ama oda bizim gibi motor hastası zevk için yapıyor bi nevi buişi camını beyaz yada filmli gibi nasıl isterseniz yapıyor boyunuda nasıl isterseniz ayarlıyor onun maliyetide yaklasık 70-80 dedi anlıcagınız ortslsms 160 ytl civarı bir fiyata orjinaline göre çok saglam bir siperlik yaptırabilirsiniz yaptırmak isteyen arkadaslar olursa dukkanlarının yerlerini tarif edebilirim gerçi bende artık pazartesiden itibaren bodrumda olucam ama bende martta taktırmayı düsünüyorum gelelim motor koruma demirine bendekileri motorum benden önceki sahibi taktırmış pek saglam birşeye benzemiyor az önce bahsettigim siperligin aparatlarını yapan abi bu koruma demirinide yapıyor yanına gittigimde keeway landcruiser a yapıyolardı gercekten superdi bende degiştirmeyi dusunuyorum her istediniz şekilde yapıyor abi işinde usta olmus gercekten onun maliyetini bilmiyorum ancak yarın ogrenebilirim ama adam bunların hepsini yaparken motoru gormesi gerekiyor ozellikle siperlik aparatları için yani izmirdeki arkadaslar bu konuda şanslı ama diğer illerdeki arkadaslara belki aynı modeller oldugu için yapabilir sormak lazım neyse herkese iyi geceler umarım yardımcı olmusmdur

    buyrun arkadaşlar motoru ilk aldıgımdaki fotosu

    [URL=http://imageshack.us][/
    şimdiki halinide yarın eklerim

    venom35 hoşgeldin aramıza.bende izmir'de oturuyorum.ön siperlik ve motor koruma demiri taktırmayı bende düşünüyorum.bana adresleri verirsen çok iyi olur.şimdi değil ama yazdan önce taktırırım diye hesap ediyorum.şimdiden teşekkürler.

    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5.sezon nerede varmış ben bulamadım,desenize gelmesi yakındır
    abi bana en son daha çekilmedi diyen bile oldu ama selçuk izlemiş 2. bölümü bile bitirmiş..

    Alıntı Selka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrah, İlker, Koray, Orhan kardeşlerim.. Hepinizi çok seviyorum. Bu forumbaşlığından asla ayrılmayacağım.. Ancak Salı günü dananın kuyruğu kopabilir. 70% anlaşma sağlandı... Sizleri ve GV mi çok seviyorum.. Ama bilemiyorum.. Salı günü bi'şeyler olabilir... GV em o kadar taze ki..
    selçuk abi ne yaptın ya?erkenden değilmi nazlı kızdan ayrılma zamanı? gv650 mi dl650 mi hangisinde koparacaksın dananın kuyruğunu?bu arada önce kendi adıma olmakla birlikte bizde seni çok seviyoruz.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  4. #2004
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    selçuk bu dostluk kolay kolay bitmez.. daha önce emrahta gv 650 ye geçtiğinde onada demiştim; SİZ BIRAKIN MOTOSİKLETİ İŞ MAKİNASI BİLE ALSANIZ ARAMIZDASINIZ... MECBURSUNUZ şu forumda biriniz bile uzun süre bişey yazmayınca meraklanıyorum.. inşallah hep böyle kalır arkadaşlığımız.. iyiki varsınız.. İLKEEEEEEEERRRRR HOŞ GELDİN Bİ DAHA BU KADAR UZUN GİTME TAMAMMI..... bu arada ben darıcaya geldim gelir gelmez 20 dakika turladım.. nasıl özlemişim varyaaaaaa ..... ohhhh kendime geldim.. bu arada 2 SORUM VAR TECRÜBELİLERE... SORU 1: marşa 1 2 kere bastım çalışmadı ve sonra artık marşta basmadı cırrrrr cırrrrr diye ses çıktı.. daha sonra arabadan edindiğim tecrübeyle 2 de vurdurarak çalıştırdım.. biraz turlayıp stop edip denedim çalıştı ilk marşta.. AKÜ ZAYIF DEĞİŞTİRMELİMİYİM? SORU 2: BİZİM GV LERDE MARŞ DÜĞMESİNİN ÜSTÜNDEKİ ELEKTRİK DÜĞMESİNİN NORMALDE KAPALI OLMASI GEREKİYOR SANIRIM.. BEN AYVALIKA GİDERKEN O DÜĞMEYİ KAPATMAMIŞIM.. BUNUN ETKİSİ VARMIDIR AKÜNÜN BİTMESİNDE ? CEVAPLAR GELSİN LOST 5. SEZON U NERDEN İZLEYECEKSİNİZ SÖYLEYİM AZ SONRAAAAAAAAA ŞAKA ŞAKA FULDİZİ.COM DAN İZLİYORDUM BEN ORADAN BAKABİLİRSİNİZ..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  5. #2005
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    koray abi evdeki neti hala düzeltemedim.kafeden giriyorum.evdeki düzelene kadar kopukluk olacak arada ömer de siteyi biz ayakta tutuyoruz diyecek ama olsun abi motoru uzun süre çalıştırmadığın için biraz zorlanmış olabilir.her çalıştırmanı jikle ile yap 1-2 dk sonra kapat jikleyi sağlıklı oluyor.akünün durumundan kaynaklanıyordur muhtemelen sorun.ben babama söylüyorum haftada 1 kez 10dk kadar çalıştırıyor motoru.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  6. #2006
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Koray abi yetiştim abi

    Marş bastığı halde cır cır ses geliosa aklıma biran marş dişlisinin kaçırması geldi.Ama turladıktan sonra hiç kaçırmadan marşa bastıysa sorun aküdede olabilir. Marş dişlisinin dişlisi sayısı motordan motora değişir.Arabalarda bildiğim kadaryla 10-12 dişten oluşuyor ve eğer kırık olan diş marş basma anında denk gelirse marş kaçırır ve motora ilk hareketi veremez.Ama diğer marşa basışta sağlam dişe denk gelir ve en fazla 3. marşta alır.Yolda bırakmaz hatta yıllarca kaçıran marşla bile kullanabilirsin sadece kırık dişliye denk geldimi "cıııııırrrrr cııııııırrr" şeklinde kaçırır.

    herkese iyi akşamlar
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  7. #2007
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ya motoru aldığım arkadaş (volkan ) demişti akü zayıf olabilir diye.. bu arada yağ değiştiğinden beri boş vitese nasıl kolay geçiyor anlatamam.. ( maşallah diyimde ) seside acayip güzelleşti yağ ile ilgisi vardır dimi bu durumun? EMRAH turladıktan sonra 5 6 kez denedim ilk basışta aldı.. akü sanırım.. ama o elektrik düğmesinin bir fonksyonu varmı? yani tabiki vardırda bu olaya etkenmidir?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  8. #2008
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    motoru anahtardan değilde kırmızı acil stop düğmesinden kapatmak her zaman faydalıdır.Elektiriği direk keser ve allah korusun kaza gibi durumlarda düşmeden önde motorun çalışmasını kesmeye yarar. Tam olarak bilemememle beraber motor park halindeyken kırmızı düğmenin off konumunda olması akü ceyranını kesen ve aküyü koruyan bir etkeni olduğunu düşünüyorum...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  9. #2009
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    teşekkür ederim emrah sağolasın.. yarın eğer bir aksilik olmazsa orhanla fuara gidicez.. heyecanlıyım çok.. inşallah ümmet abide oradadır da tanışabilirim.. aküyü değiştireyimmi yoksa biraz daha deneyeyimmi? bide fiyatları hakkında bilgin varmı akülerin?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  10. #2010
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru anahtardan değilde kırmızı acil stop düğmesinden kapatmak her zaman faydalıdır.Elektiriği direk keser ve allah korusun kaza gibi durumlarda düşmeden önde motorun çalışmasını kesmeye yarar. Tam olarak bilemememle beraber motor park halindeyken kırmızı düğmenin off konumunda olması akü ceyranını kesen ve aküyü koruyan bir etkeni olduğunu düşünüyorum...
    ama ben hep anahtarla kapatıyorum emrah motoru.bundan sonra kırmızı düğme ile mi kapatayım?ben de emniyet için konmuş bir düğme diye biliyorum onu.kaza vb gibi olaylarda acilen elektriği kesmeye yarıyor diye biliyordum.

    koray abi eğer imkanın varsa değiştir.her zaman şartlar vurdurmak için uygun olmayabilir.araba kadar pahalı olamasa gerek fiyatı..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  11. #2011
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    abi el alışkanlığı olarak kırmızı düğmeden kapamak en doğrusu.Hiç kullanılmayan bir düğmeyi zamanı geldiğinde kullanamaya bilirsin. Kırmızı düğmeden kapamanın hiçbir zararı yoktur. Hyosung gv250 de 8 amper kore malı bir akü var.Eksi motorumun sahibi hala aynı aküyü kullanıyor sadece bir kez şarja bağlandı. yani 4 yıllık bir akü hala soğuk iklimde iş görüyor.

    Koray abi yeni akü almadan önce bi şarj ettirmelisin ilk başta.Eğer şarjda tutmazsa değiştirirsin.8 amper akünün ortalama fiyatı 25-40 tl arası.Ama tavsiyem eğer motorunuzda ek olarak elektirik çeken bir şey kullanıyorsanız(çakmaklık sis farı vs.) o zaman bir kaç amper üstünü almalısınız.Daha iyi verim alırsınız.Bi kaç amper yüksek akü alınca sadece 25kr. luk bir sigorta değiştiriyosunuz o kadar. Farlardan ve ilk marşa basışta daha çok verim alırsınız.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  12. #2012
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    emrah benim motorda sis lambası var.. kaç woltluk ve hangi markayı önerirsin?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  13. #2013
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    tamam o zaman bundan sonra kırmızı düğme ile kapatılacak motor koray abi koruma demiri araştırıyordunuz orhan ile,son durum ne?bende alacağım fiyetı uygun olursa benim için de ayarlama yapın.bu arada bakın bizim motorla eleman nasıl yatıyor virajlara.
    http://www.youtube.com/watch?v=SuzgCy-jDIQ
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  14. #2014
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ya ilker ben bu linkleri açamıyorum başka birşekilde linki verebilirmisin? yarın orhanla buluştuğumuzda konuşup hafta içi ayarlarız sanırım.. ilkerim zaten hep 3 ümüze yaptırıcaz diye konuşucaz kardeşim aklımızdasın yani.. unuturmuyuz..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  15. #2015
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ağustos 2005
    Şehir
    TURK CHOPPER MK-Kütahya
    Motosikleti
    Shadow VT750
    abi bizdeki farların hepsi 12 volttur zaten.Önemli olan wattır. bende tam olarak tavsiye edemeyecem ama 30-35 watın üstünde sis farı ampulü kesinlikle takma abi. Bence sis farları gösteriş amaçlıdır.Kaç kez siste kullancağız ki bunun için elektirik tesisatına yük bindirmeyecek şekilde bir ampul bulmak gerek.Şimdi şu wat ampül taktır desem yanıltabilirim. Yetersiz gelebilir sana.Ama bildiğim 30 wat ın üstü olmasın.

    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam o zaman bundan sonra kırmızı düğme ile kapatılacak motor koray abi koruma demiri araştırıyordunuz orhan ile,son durum ne?bende alacağım fiyetı uygun olursa benim için de ayarlama yapın.bu arada bakın bizim motorla eleman nasıl yatıyor virajlara.
    http://www.youtube.com/watch?v=SuzgCy-jDIQ
    bu vidyo çok zevkli gerçekten.Fazla risk almadan ama bayada tempolu bir sürüş yapmış gerçekten.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

  16. #2016
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    ya videoyu bir kez daha izledim çok güzel bir seyir olmuş.koray abi başka nasıl verebilirim bilmiyorum ki.ktunnel diye bir site var sanırım oraya girip linki oraya kopyala o şekilde açmayı dene.bu konuda yeteri kadar bilgisayar tecrübem yok.ama izleyince çok seveceksin.neyse ben gideyim eve artık.ya bir akşam nete girmek için 7 tl harcadım.alla alla ya.neti yaptıramazsam bir tarafıma baya girecek gidip adsl telefon servisindekiler ile biraz kapışayım herkesi öptüm,en yakın zamanda görüşmek dileğiyle
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  17. #2017
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Büyülktmeyi düşünenlere hayırlı olsun, ben de bu aralar zen 125 lere fena kafayı taky-tım, sevgilim çok seviyor tipini, hastası olduk beraber, 2. motor olarak alacam bu ay ve ya martta

  18. #2018
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2008
    Şehir
    balıkesir
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    emrah çok teşekkür ederim açıklamalar için.. çok isterdim benim motora bir bakmanı sürüp test etmeni.. yaza inşallah.. İLKER nasıl izliycez abi bu videoyu... hayırlı olsun draggy.. scooter mı?
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

  19. #2019
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2008
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    abi bilmiyom başka türlü nasıl izlenir.draggy yardım edebilir belki.hayırlısı olsun bu arada draggy arkadaşım ben kaçar.herkese iyi akşamlar..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

  20. #2020
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emrah çok teşekkür ederim açıklamalar için.. çok isterdim benim motora bir bakmanı sürüp test etmeni.. yaza inşallah.. İLKER nasıl izliycez abi bu videoyu... hayırlı olsun draggy.. scooter mı?
    Scooterların en tatlısı ya





    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler