Go Back   Motosiklet.NeT Forum > Multimedya (Çoklu ortam) > Motosiklet Fotoğrafları

Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada

Bu konuya 573 cevap yazıldı 48041 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#41)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Isthanbool(34)Uşak(64)Manisa(45)
Kan Grubu: B Rh+
20-03-2008, 14:02

Alıntı:
BBRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçenlerde tubiş bi başlık açmış ve birtakım üyelerden tepki toplamıştı. Ki onlar çizimdi şimdi onlardan aşağı kalmayacak fotoğraflar var .. bakıyomda namus bekçileri ağızlarının suyu akarak resimlere bakıyolar.. herhangi bir tepki mesajı gelmediğine göre durum budur .. noldu namus elden gitti.. ahlak değerlerimiz kökünden sarsıldı.. nerdesiniz ey ahali ...

başlığı açan skull olunca konuşmak zormu oluyo .. tubiş açsaydı vurmak dahamı kolaydı ...,

Düşündürücü değilmi???

neyse resimler çok güzel gelemediğime cidden üzüldüm daha çook resim isterük .. firikik yakalayamamışsınız henüz ....
gelemediğine ben fazla üzülmedim Barış abey...ağızlarının suyu akan bir hayvan vardır...kudurmuş köpekler...Allaha şükür iki bacakla kimse salyalar akıtmaz bu ortamda...PRO nun mizahi yönünü hepimiz severiz...

MODERATÖR sün ama ortamı gazlamak polemik yaratmak niyetinde dolduğun belli...direkt lafı bana atıyorsun bu kadar saf değiliz...senin anlayışın geniş yapabilecek bişey yok..geniş adamsın vesselam...orda yapılan işlerde doğru değil... .ıçını başını aşıp motosiklet tanıtan tipler Allahından bulsun...herkles kendinden sorumludur...sen neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunda paşam işine gelmiyor bazen...

neyse prim vermek istemiyorum polemiğe...bu dünya döndükçe ben bu siteden atılmam...sende o günleri tahminen görmezsin...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#42)

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Tvs Apache
20-03-2008, 14:04

Yürü be Barış abim benim, aslan abim..

Bu arada Alper sana görev, bütün ürünlerden ikişer tane bana kargo edebilir misin ?

Geçen sene ne güzel dolanıyordum oralarda bıcır bıcır yaa..
  SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!
'TUGBA AYKAN'

Alt
  (#43)

20-03-2008, 14:10

Alıntı:
.. bakıyomda namus bekçileri ağızlarının suyu akarak resimlere bakıyolar.. herhangi bir tepki mesajı gelmediğine göre durum budur .. noldu namus elden gitti.. ahlak değerlerimiz kökünden sarsıldı.. nerdesiniz ey ahali ...

başlığı açan skull olunca konuşmak zormu oluyo ..
....

2 bacak gördü diye ağızlarının suyu akarak salyalar akıtarak resimlere bakan varmı aranızda...
  GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.DÜNYADAKİ TEK DİKİLİ FİDANIM.."K I Z I M"Ben Bir Garip Pandayım.CBF150 Ocak 07 Massey Ferguson 50.000 KM deStar103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150(1991/2009) köftestar & pandastar & banstar

Alt
  (#44)

20-03-2008, 14:10

Alıntı:
olcan138 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nalçak kadın, hiç inmemiş transalpin üzerinden..
'TUGBA AYKAN'

Alt
  (#45)

Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Honda cbr 600f
20-03-2008, 14:11

Ben de demin gittim fuara...MT standında kimseyi goremedim... Cihan abiyi gordum giriste ona saldırdım =) Sonra kayboldu kendisi ekti beni
  ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
  Terrorizer - AİM üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#46)

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: O Rh+
20-03-2008, 14:11

Alıntı:
Geçenlerde tubiş bi başlık açmış ve birtakım üyelerden tepki toplamıştı. Ki onlar çizimdi şimdi onlardan aşağı kalmayacak fotoğraflar var .. bakıyomda namus bekçileri ağızlarının suyu akarak resimlere bakıyolar.. herhangi bir tepki mesajı gelmediğine göre durum budur .. noldu namus elden gitti.. ahlak değerlerimiz kökünden sarsıldı.. nerdesiniz ey ahali ...

başlığı açan skull olunca konuşmak zormu oluyo .. tubiş açsaydı vurmak dahamı kolaydı ...,

Düşündürücü değilmi???

neyse resimler çok güzel gelemediğime cidden üzüldüm daha çook resim isterük .. firikik yakalayamamışsınız henüz ....

Bu konuda haklısın.. Bakıpta mesaj yazanların içinde de var..... Bende anlamış değilim.... Alakaya maydonoz turşusu hesabı.....

Ama bunu burda dile getirmen yanlış olmuş kanımca.... Ben şahsen resimlerden sonra bu yazıyı okumak istemezdim..... Ama arada okumuş olduk....

Yapıcı olmak yerine sert bir dille dile getirmen hele ki yönetici sıfatıyla hiç hoş olmamış.....

Evet yeni resimleri bekliyoruz...Güzel resimler çekelim lütfen..... Pazara da ben çekerim.... Tabi bir aksilik olmassa...
  NOKTA kadar menfaat için VİRGÜL kadar eğilme....

Ne Kadar BÜYÜK bir söz....
  alp_tunay - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#47)
Süper Moderatör

Eyong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20-03-2008, 14:12

İyide Barış abi, o tarz resimlerin sitede yayınlanmasını doğru bulmayanlar bu tür organizasyonlarda böyle görüntülerin olmasını da doğru bulmuyorlardır kanatimce.

Herşeyin bir sınırı var abim benim, mesela sen motorunun üzerine mayolu yada bikinili hanım kızlarımızı oturtup resmini çektin hepimiz baktık kimse bişey demedi. Resimler güzeldi çünkü.

Fakat aynı şekilde tanga yada ipgini ne diyorlarsa, ondan giymiş bir hanım kızımızı motora oturtup depoya doru uzatıp poposunuda ay gibi ortaya çıkarıp objektife sokaraktan bir resim yayınlasan çoğumuz ayıp der. (o tarz resimleri MSN den gönderebilirsin biliyon )

Kaldı ki daha önceki fuar konularında bir çok kişi fuarlarda kadın hostes manken olmasın vs. tarzı yaklaşımlarda bulunmuştu, bunun başını ben çekiyorum ve gerekirse flama tutarım.

Fuarlarda çıplak manken yada hostese hayır!

Kadın vücudunu teşhir etmeye ve kadını madde olarak kullanmaya hayır
  Makam-ı Hilafet ve Saltanatın ve vatan ve milletin istihlâs ve istiklâlinden başka bir gaye takip etmeyeceğime vallahi............... 1920 TBMM

Alt
  (#48)

20-03-2008, 14:13

Arkadaşlar biraz daha TA fotoğrafı lütfenn...
'TUGBA AYKAN'

Alt
  (#49)

20-03-2008, 14:14

[QUOTE=Eyong;1001166]İyide Barış abi, o tarz resimlerin sitede yayınlanmasını doğru bulmayanlar bu tür organizasyonlarda böyle görüntülerin olmasını da doğru bulmuyorlardır kanatimce.

Herşeyin bir sınırı var abim benim, mesela sen motorunun üzerine mayolu yada bikinili hanım kızlarımızı oturtup resmini çektin hepimiz baktık kimse bişey demedi. Resimler güzeldi çünkü.

Fakat aynı şekilde tanga yada ipgini ne diyorlarsa, ondan giymiş bir hanım kızımızı motora oturtup depoya doru uzatıp poposunuda ay gibi ortaya çıkarıp objektife sokaraktan bir resim yayınlasan çoğumuz ayıp der. (o tarz resimleri MSN den gönderebilirsin biliyon )

Kaldı ki daha önceki fuar konularında bir çok kişi fuarlarda kadın hostes manken olmasın vs. tarzı yaklaşımlarda bulunmuştu, bunun başını ben çekiyorum ve gerekirse flama tutarım.

Kadın vücudunu teşhir etmeye ve kadını madde olarak kullanmaya hayır [/
QUOTE]

Kadını mal olarak gören bunlar hayatın bir parçası kardeşim diyen genişşşşşşşşşşşş insanlarada hayır...

Alt
  (#50)

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: sattım gitti -- Mesaj: 7.367
Kan Grubu: A Rh+
20-03-2008, 14:17

ben aşık oldum

Bu arada bu bayanlar fuarda olmasın.. bakalım kim giriş rekoru kırıyor??? !!! imkansız..

Konu VaScO1925 tarafından (20-03-2008 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.
  Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Alt
  (#51)

20-03-2008, 14:19

Mete abi yapmayın ya.. O kadınlar kendilerini düşünmüyorlar siz neden düşünüyosunuz ki.. Her güzel fiziği olan manken olmak zorunda değil. O da bi genişlik meselesi sonuçta..
'TUGBA AYKAN'

Alt
  (#52)

20-03-2008, 14:19

Alıntı:
tubis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar biraz daha TA fotoğrafı lütfenn...
Alıntı:
VaScO1925 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben aşık oldum
Arkadaşlar herkes kendi derdinde...... Lütfen kendi işinizi kendiniz halledin..

Alt
  (#53)

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: sattım gitti -- Mesaj: 7.367
20-03-2008, 14:21

alp abi öle böle deil yarın gece beni bagajada atsanız ben gelirim telefonuma duvar kağıdı bile yaptım ablayı yaa alsın canımı böbreğimi yaaaaaa
  Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Alt
  (#54)

20-03-2008, 14:22

Aşkolsun, geçen sene kaç kişiye msn den kamera açıp fuarı gösterdim ben..

'TUGBA AYKAN'

Alt
  (#55)

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: motosiklet
20-03-2008, 14:22

vayy sapıklarr..
  UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

Alt
  (#56)
Süper Moderatör

Eyong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20-03-2008, 14:23

Alıntı:
Mete abi yapmayın ya.. O kadınlar kendilerini düşünmüyorlar siz neden düşünüyosunuz ki..
Mete ye demişsin ama ben kendi açımdan cevaplıyayım.

Ben o kadınları düşündüğüm için öyle deedim ki.

Banane o kadınlardan, ben toplumun ve gençliğin genel ahlak ıvır zıvır vs. mevzuları için buna karşıyım.
  Makam-ı Hilafet ve Saltanatın ve vatan ve milletin istihlâs ve istiklâlinden başka bir gaye takip etmeyeceğime vallahi............... 1920 TBMM

Alt
  (#57)

20-03-2008, 14:27

Alıntı:
Eyong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mete ye demişsin ama ben kendi açımdan cevaplıyayım.

Ben o kadınları düşündüğüm için öyle deedim ki.

Banane o kadınlardan, ben toplumun ve gençliğin genel ahlak ıvır zıvır vs. mevzuları için buna karşıyım.
Gençlik zaten kötü yolda..Belki bu kızlar kurtarır be eyong can......
Zamanımızda böyle fuarlar yoktu bak.... Şimdikiler şanslı....

Alt
  (#58)

Motosikleti: Yamaha FZ6 Fazer
20-03-2008, 14:31

Alıntı:
Eyong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyide Barış abi, o tarz resimlerin sitede yayınlanmasını doğru bulmayanlar bu tür organizasyonlarda böyle görüntülerin olmasını da doğru bulmuyorlardır kanatimce.

Fakat aynı şekilde tanga yada ipgini ne diyorlarsa, ondan giymiş bir hanım kızımızı motora oturtup depoya doru uzatıp poposunuda ay gibi ortaya çıkarıp objektife sokaraktan bir resim yayınlasan çoğumuz ayıp der.

Kadın vücudunu teşhir etmeye ve kadını madde olarak kullanmaya hayır
al benden de o kadar...... çoğuna sorsan motorun özelliklerini bile bilmezler........
  Syriana - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#59)
Forumdan Uzaklaştırıldı

Motosikleti: Yakında Aroraaa....
Kan Grubu: AB Rh+
20-03-2008, 14:32

Headquarters (HASAN ) abi fotolarına bayıldım abi yawww))) Nasıl güzel pozlar onlar öyle maşallah hatunlar da bir güzel poz vermişler sen de iyicene yakından çekmişsin yani insanın yüreği hoplar yaww. Motorlar bahane hatunlar şahane olmuş yaniii maşallah hepsi de taş gibii keşke ben de gidebilsemm

Konu Eyong tarafından (20-03-2008 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.

Alt
  (#60)
Moderatör

ELINT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20-03-2008, 14:33

haydaaa başladık yineeeeee

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler