Merhaba,

13 Yasindan beri, resmi hastasi olarak 2 sene once Turkiyede istedigim tarzda, istedigim renk combinasyonunda hayal ettigim motoruma buldum..


Ama, biliyorsunuz Runner 180cc eski bir motordur. Yanilmiyorsam, Antalya/Istanbul bayilerine sadece gelmistir 2000 yillarinda. Ordan zaten herkes almis, ve ordan dagilmistir. Bu motoru bulmam icin, epey caba sarf etmistim. Cunku, benim istedigim Runner, tertemiz, fazla surulmemis, ve 0 degil ama guzel kondisyonda bulmakti.

Aylardir aradim, malum runner grubunda ve sahibinden.com'da sonra birtane buldum.. ama ozaman parayi denk getirememistim. Hollanda'da yasadigim icin, satan abiye lutfen yalvardim satma abi diye 2 ay bekledi sagolsun, istese satardi. Sonra birsiyle parayi yolladim, ve 2 haftanin icinde, motor benim icin alindi, ve kapali garajda bekledi.

Yazin da, doya doya bindim. O kalkisi ve sesi, hic bir motorla degismem. Ama motor daha bitmedi, seneye yazin FULL Malossi parcalari ve komple bir motor boyacisina boyatacam orjinal renkine. Sonra ozel Ingiltereden getirtim Stickersetler yapistirdigim zaman, Ayni fabrikadan cikmis gibi olacak insallah..

Fotoraflar:




Garajda..





Saygilar..