Ege Bölgesinin En Büyük Motosiklet Festivali olan "5. Kuşadası Motokisiklet Festivali" ne sayılı günler kaldı. Birçok firmanın destek olduğu festival boyunca çok eğlenceli saatler sizleri bekliyor ... Konserler, Dj lerimizin performansları, Konserler, Tanıtımlar, Seminerler, Motor showları, yarışmalar ve daha neler neler... Tüm Türkiye den gelecek Binlerce motor ve kullanıcılarının katılımıyla büyük bir coşku içinte kutlanacak festival 2.3.4.5 Haziran 2011 tarihinde Kuşadası Mocamp Tesislerinde yapılacak.

Moto Fest Kuşadası altında düzenlenecek festivalle ilgili açıklama yapan Kuşadası Motosiklet Klübünün Başkanı İsmail Aktaş;”Ülkemizde ve dünyadaki motosiklet endüstrisinden binlerce insan günümüzde bu tür geleneksel hale gelmiş organizasyonlarda bir araya gelmektedir. Hedef; sadece gece değil gündüzleri de paneller, workshop lar ve beach partileriyle her yıl daha da profesyonelleşmesini düşündüğümüz bu organizasyonda, farklı türlerdeki motosiklet tutkunlarını ve bu endüstrideki bir çok kişi ve kuruluşu her yıl aynı çatı ve sinerji altında birleştirmek. Kuşadası’nın konum ve popülaritesini arttırmak, motosiklet tutkusunu daha da ön plana çıkarmak amacıyla düşündüğümüz bu organizasyonu her yıl aktif hale getirerek geleneksel uluslararası bir festival konumuna sokmak istemekteyiz. Bu sene gerçekleştirilecek Kuşadası Moto Fest Festivalimiz Mavi bayraklı deniziyle geniş bir orman alanı içerisinde bulunan mokamp tesislerinde yapılacaktır. Dedi.

Festivalin program akışı şöyle oluşmakta!

2 Haziran 2011 davetli motosiklet kulüb’lerinin katılımı

3 Haziran 2011 saat 16.00 ile 18.00 arası tüm Kuşadası halkının davetli olduğu (Serhat Kılavuz sürüş Akademisi) adına ileri sürüş eğitmeni sayın Serhat Kılavuz’un üçretsiz vereceği trafikte güvenli sürüş semineri sunulacak.

3 Haziran 2011 akşamı 21.00 ile 22.00 arası, yer kuştur turyap mocamp Tesislerinde İstanbul’dan katılan konuk pop sanatçısı Sayın Erhan Tekyıldız ve ardından sahne alacak isim Ege bölgesinin özellikle gençlerin sevdiği isim Uğur Çakır çıkarmış olduğu yeni albümünden seslendireceği Rap parçalarla festivale renk katacak.

4 Haziran 2011 saat 14.30 da festivale katılan konuk motosikletçilerin yapacağı Geleneksel festival korteji, motosikletli polis eskortu ile önceden belirlenmiş olan güzergah kullanılarak festival alanında başlayıp festival alanına dönüş ile son bulacak.


4 Haziran 2011 saat 16.00 ile 18.00 arası yine Kuşadası halkının davetli olduğu (Serhat Kılavuz sürüş Akademisi) adına ileri sürüş eğitmeni sayın Serhat Kılavuz’un üçretsiz vereceği trafikte güvenli sürüş teori bilgi paylaşımı sunulacak.

4 Haziran 2011 akşamı 21.00 ile 22.00 arası, yer Kuştur Turyap Mocamp Tesislerinde İstanbul dan katılan konuk sanatçı sayın Halit Nart’ın vereceği konser.

5. gün boyunca dj müzik sunumu.

Kuşadası Motosiklet Kulübü