anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Haber ve Duyurular > Duyurular > Motosiklet Festivali ve Şenlikleri

3. Marmok Motosiklet Festivali Datça 22 - 28 Haziran 2008 - 7 gün 7 gece festival

Bu konuya 260 cevap yazıldı 9815 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#241)
desperadost

desperadost - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: martian 150
Kan Grubu: O Rh+
30-06-2008, 11:33 AM

sevgili MrCool görüş ve uyarılaına sonuna kadar katılıyorum ilk defa kasksız ataya saygı kortejinde ve sokaklarda yer aldım ne kadar saklansamda yapmamalıydım hatamı biliyor ve sizlerden özür diliyorum uyarılarında haklısın .
bir daha beni kimse motosiklet üzerinde hareket halinde kasksız görmeyecek görmemiştide bu ilk di ama 2. olmayacak söz veriyorum aslında biçok sebebten olay gelişti ama bunun mazereti olamaz.
video ve fotoğaflar için ayıca teşekkür ederken tüm izmire sevgilerimi yolluyorum....

çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Eski
  (#242)
MrCool

MrCool - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
30-06-2008, 23:45 PM

Alıntı:
desperadost´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili MrCool görüş ve uyarılaına sonuna kadar katılıyorum ilk defa kasksız ataya saygı kortejinde ve sokaklarda yer aldım ne kadar saklansamda yapmamalıydım hatamı biliyor ve sizlerden özür diliyorum uyarılarında haklısın .
bir daha beni kimse motosiklet üzerinde hareket halinde kasksız görmeyecek görmemiştide bu ilk di ama 2. olmayacak söz veriyorum aslında biçok sebebten olay gelişti ama bunun mazereti olamaz.
video ve fotoğaflar için ayıca teşekkür ederken tüm izmire sevgilerimi yolluyorum....

....................................

Ne ekersen onu biçersin
Eski
  (#243)
desperadost

desperadost - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-07-2008, 16:23 PM

Alıntı:
MrCool´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

....................................
ayrıca çok teşekkür ederim onlarca fotoğraf çekildi ama konser esnasında en güzel karelerimi sen yakalamışsın ve video ayrıca hatıra olarak kalacak çok teşekkür ederim

çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Eski
  (#244)
blueberry

blueberry - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW R-26 1954+Keeway SL 150
Özgürlük Karakterimdir. - 08-07-2008, 22:04 PM

MrCool, arkadaşım açıklamaların ve fotoğraflar için teşekkürler. Videoları henüz izleyemedim. Biraz önce Ankara'ya geldim.

Ben ilkkez katıldım Marmok festivaline, kendimi bu festivale biraz fazla motive etmişimki biraz mutsuz oldum. Festival alanına ilk gelenlerdenim. 20 Haziranda çadırımı açtım. Öncelikle festival alanı müdürü veya sorumlusu diyeyim Timuçin kardeşim karşıladı ve çok yakın sıcak samimi güleryüzüne teşekkür ederim. Güneş bey, sevgili eşi ve sevgili kızıda yakın davrandılar, her karşılaştığımızda selamlaştık hal hatır sorduk teşekkür ederim. Ben şahsen eğlendim. Bir motosikletçi olarak beklediğim hava yoktu ama, tatile gelmiş biri gibi olaya bakarsam eğlendim diyebilirim. Yeni dostluklar edindim, Selim (MrCool), Necdet abi(1955 BMW), Nuri, Apo(kollarında kartal dövmesi olan arkadaşım-irtibatı kaybettim beraber çıkacaktık festival alanından ama bir an kayboldu) ve güzel çılgın bir kadın tanıdım Derya'yı. Ve başka etkinliklerde karşılaştığım arkadaşlarımı gördüm. Sonuçta bu dostluklar mutlu etti, nerelerde mutsuz oldum; su sorunu, kapalı duş alanı yoktu(8 gün kaldım ihtiyacım çok oldu), ne zaman ne etkinlik var haberim olmuyordu (çadırım giriş alanında sağdaki arazideydi. yani etkinliği veya yarışmayı öğrenmem için hep merkezde platformun oralarda olmam gerekiyordu. bir kaç yere hoparlör monte edilmeliydi. Birde Mine hanıma (moonlight) teşekkür ederim. Çok çırpındı festivali canlı tutabilmek için. Evet hata 7 günlük süreydi. Etkinlik az geldi festival cılız kaldı. Yoksa kene veya ekonomi vs değil. Herkesi memnun etmek zor. Dediğim gibi, yeni dostluklarım oldu, müzik dinledim, biramı içtim, denize girdim, standlardaki firma ilgilileri ile tanıştım bilgi aktarımı oldu. Belki tek katıldım festivale, grup katılımı yapsaydım belki bu kadar net konuşamazdım ve mutlu olmazdım. Evimdeki lüksü ve rahatlığı beklemem anlamsız olur, muhakkak olacak olumsuzluklar. Yoksa ne işim vardı oralarda otururdum evimde.

Konu blueberry tarafından (09-07-2008 Saat 12:38 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: birleştirme

Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
Eski
  (#245)
orsa1600

orsa1600 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
MARMOK GERÇEĞİ ve marmaris motosikletçileri - 09-07-2008, 13:34 PM

MARMOK Marmaris motosiklet kulübü hakkında bilinmesi gerekenler

Tüm motorcu kardeşlerimize öncelikle marmaristen selam olsun. MARMOK marmaris motosiklet kulübü 2006 yılında kurulmuş ve ilk motosiklet festivalini marmaris günnücek milli parkında yapmıştır.Tabiki bu tür birlikteliklerin ilki her zaman zordur ve o dönemde dernek üyesi arkadaşlarımızın maddi manevi fedakarlıklarıyla bu festival gerçekleştirilmiş büyük zararlar olduğu halde bu tertipleyen arkadaşlar tarafından sineye çekilmiştir.Festival sonrasında dernek ilk genel kurulunda o zamanki başkan Güneş karaçetin tarafından çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle kapatılmıştır,buna rağmen 2007 de yapılan 2. marmok festivali kapatılan marmok üyesi arkadaşlarımız tarafından desteklenmiş ve inanılmaz fedakarlıklarla 2. marmok festivalide motorcu arkadaşlarımız adına organize edilmiş ve büyük başarı sağlanmıştır. Bu festival sonrasında tüm marmaris motorsiklet kulübü kurucu üyesi arkadaşlarımız Güneş karaçetin tarafından safdışı bırakılmıştır.operasyona internet sitelerinin şifreleri değiştirilerek el konmuş ve bununlada yetinmeyen bu kişi marmok adını patent bürosundan kendi üzerine kaydını yaptırmış ve üçüncü marmok festivaline tüm marmok motosikletçilerinin üzerine basarak bu festivalden nemalanmak adına, tescilini üzerine yaptırdığı marmok ismi ile sahip çıkmaya kalkmıştır.Bu yıl üçüncüsü yapılan marmok festivali marmaris motosikletçilerinin olmaktan çıkarak Güneş karaçetin festivali olmuştur. Amaçta ticaret olunca büyük bir fiyasko ile sonuçlanmıştır. El koyduğu sitemize giren tüm motorcu arkadaşlarımızı motosiklet kulübü gerçek üyesi gibi göstererek sponsor firmaları ve tüm motosiklet camiasını yanıltmayı sürdürmektedir.Bu tür motosiklet festivalleri, birliktelikleri motosiklet kulüplerinin işidir kulüplerin gurupların birleşmesi kaynaşması adına yapılan güzel organizasyonlardır ve motorcu arkadaşlarımız bunların en güzeline layıktır. Bizlerin marmaris motosikletçileri olarak daha ilk festivalde amacımız buydu motorcu arkadaşlarımız adına güzel birliktelikler yaratmak ilkemizdi ve bunun için o dönemde her şeyi göze almıştık.Motosiklete binmek, motosikletçi olabilmek ve motosikletçi ruhunu taşıyabilmek öncelikle güzel insan olmayı gerektirir.Fakat bunun tersine bu işten çıkar sağlamak adına tüm motosiklet camiasına bütün yapılan bu yanlış davranış biçimlerinden sonra ben marmok marmaris motosiklet kulübü başkanıyım diyebilmek ve bu yalanını sürdürebilmek, motosikletçi ruhuyla bağdaşmayan ve motosiklet ahlak ve terbiyesine uymayan bir davranıştır hiçte etik değildir.Çevresinde bir tek motosikletçi olmayan Güneş karaçetin denen kişinin her türlü engellemelerine rağmen bizler marmaris motosikletçileri olarak tekrar kulübümüzü kurduk, kuruluş aşamasında aynı kişi tarafından marmaris kaymakamlığına verilen engelleme dilekçesinide istendiği takdirde buradan motorcu arkadaşlarımıza yayınlayabilirim .dilekçesinde marmok isminin tesçilini aldığını ve marmokun sahibi olduğunu belirten bu arkadaşımızı marmaris motosikletçileri olarak esefle kınıyoruz. Tabiki bizler bu tesçil hilesini bizlere yaşatan bu kişiden dolayı marmok ismimizin sonuna bir D (dernek) harfi ilave etmek zorunda kaldık ayrıca internet sitemizede el koyduğundan sitemizi marmok.net olarak almak zorunda kaldık. Bundan rahatsızmıyız kesinlikle hayır önemli olan tesçili alınan isim değil bu birlikteliğin sizlerin kulüplerinizde olduğu gibi ruhudur.Çok yakında www.marmok.net olarak internet sitemiz devreye girecek ve tüm motorcu kardeşlerimizle kucaklaşacaktır.Bunları marmaris motosikletçileri kulübü derneği başkanı olarak sizlere yazdım çünkü marmokta güneş karaçetin tarafından oynanan çirkin oyunları bilmenizi istedim.Bizler marmaris motosikletçileri olarak motorcu kardeşlerimiz adına yapılan hiçbir şeye karşı değiliz,tam tersine motorcu arkadaşlarımızın her şeye layık olduğuna inanan bir gurubuz ve marmaristeki tüm motorcu arkadaşlarımız üyemizdir.Aslında bu derneğin başkanı olarak böylesine bir yazı yazmaktan hicap duyuyorum fakat art niyetli ve beyni sürekli kötülüğe çalışan bu insanı tüm motosiklet camiasının tanıması gerekiyordu bu görevde bu kulübün başkanı olarak bana düştü.
her şeye rağmen tesçili hileyle alınsada marmok marmaris motosikletçilerinindir ve ismimizin kısaltılmışıdır önemli olan bu olayın ruhudur. Bizler severek ismimizin sonuna D harfini ekledik bu olay bizleri motosiklet camiasında layık olduğumuz yere koyacaktır. Bizler bu kişiyle her türlü hukuk mücadelesine hazırız bu festivale gelen tüm motorcu arkadaşlarımız bu kişinin gerçek yüzünü görmüştür ve ticari tezgahın farkına varmıştır.Yaptıklarından dolayı bu motorcu olduğunu sanan kişiyide marmaris motosikletçileri olarak affediyoruz insanlar hata yapabilir diye düşünüyoruz. Bilinmesini istediğimiz tek şey bu arkadaşımızın marmok marmaris motosiklet kulübü başkanı olmadığı ve kulübümüzün üyesi dahi olmadığıdır. Bu noktadan sonra bu kişinin motosiklet sitelerinde kendisini eleştirenlerle tartışmak yerine tüm motosiklet camiasından özür dilemelidir çünkü bizler marmaris motosikletçileri olarak festivalde hayal kırıklıkları yaşayan yaklaşık 500 motosikletçi kardeşimizi marmariste misafir ettik ve buradan güzel dostluklarla ayrılmalarını sağladık Allah izin verirse önümüzdeki sezon 4. marmaris motosiklet festivali marmaris yat limanında yapılacaktır hiçbir ücret talebimizde olmayacaktır ve festival marmaris motosiklet kulübüne ait olacaktır. Yazdıklarımı zaman ayırarak sabırla okuduğunuz için tüm marmaris motosikletçileri adına hepinize binlerce defa teşekkür ediyorum Allah yolunuzu açık etsin tekeriniz düz bassın.

Marmaris motosikletçileri kulübü derneği kurucu üyeleri adına
Başkan
Erdoğan ŞAHİN
Eski
  (#246)
Tequ

Tequ - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha xT66o-R
09-07-2008, 20:36 PM

Başkanım bizim anti-güneş kulübümüzle sizin kulübü birleştirelim olmassa

Sadece m ' aLi..
Eski
  (#247)
headquarters

headquarters - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Red Comet
Kan Grubu: A Rh+
09-07-2008, 20:37 PM

Birilerinin bişeyler karıştırdığı belliydi ama şimdi dahada karıştı..
Seneye dahada karışıcak heryer marmok olucak...
Hepimiz marmokuz hepimiz motorcuyuz..

headquarters nedir ya her buluşmada sorulan bi türlü telefuz edemediğim değistiremediğim yalancı nick...
HASAN diyin gitsin...
Eski
  (#248)
PIERzig

PIERzig - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 20:39 PM

Ben bu yılki marmoka gitmemiştim ama gidenlerin söylediği ortak şey sadece ticari çıkar gözetildigi ile ilgiliydi.Sebebi buymuş demek ki hımmm...

Çile kızıl başlı akbabam çile
Motosiklet sanattır.Herkes sanatçı olamaz
Eski
  (#249)
Khutuck

Khutuck - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: 2.5 yıl mavi akbilden sonra CuBuF 150
Kan Grubu: B Rh+
09-07-2008, 20:41 PM

Bu konu vardı sanki ?

Eski
  (#250)
VaScO1925

VaScO1925 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: 50RR "10/5*7\9
09-07-2008, 20:45 PM

Alıntı:
headquarters´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hepimiz marmokuz hepimiz motorcuyuz..
yarıldımmmmmmm =))))

datçada olmasında nerde olursa olsun geliriz

İş ehil olmayana verildiğinde kıyameti bekle.
£.я.h.α.η'ڪ
Eski
  (#251)
R3N

Çevrimdışı (offline)
09-07-2008, 20:49 PM

küçücük fıçıcık motosiklet camiası bile nasılda karışıyor

nalet olsun içimdeki şu motor sevgisine

\/ 3VR3N \/
Eski
  (#252)
MrCool

MrCool - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
09-07-2008, 21:00 PM

Umarım gelecek seferki Marmok başarılı olur.

Ne ekersen onu biçersin
Eski
  (#253)
desperadost

desperadost - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
10-07-2008, 14:27 PM

Alıntı:
orsa1600´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
MARMOK Marmaris motosiklet kulübü hakkında bilinmesi gerekenler

Tüm motorcu kardeşlerimize öncelikle marmaristen selam olsun. MARMOK marmaris motosiklet kulübü 2006 yılında kurulmuş ve ilk motosiklet festivalini marmaris günnücek milli parkında yapmıştır.Tabiki bu tür birlikteliklerin ilki her zaman zordur ve o dönemde dernek üyesi arkadaşlarımızın maddi manevi fedakarlıklarıyla bu festival gerçekleştirilmiş büyük zararlar olduğu halde bu tertipleyen arkadaşlar tarafından sineye çekilmiştir.Festival sonrasında dernek ilk genel kurulunda o zamanki başkan Güneş karaçetin tarafından çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle kapatılmıştır,buna rağmen 2007 de yapılan 2. marmok festivali kapatılan marmok üyesi arkadaşlarımız tarafından desteklenmiş ve inanılmaz fedakarlıklarla 2. marmok festivalide motorcu arkadaşlarımız adına organize edilmiş ve büyük başarı sağlanmıştır. Bu festival sonrasında tüm marmaris motorsiklet kulübü kurucu üyesi arkadaşlarımız Güneş karaçetin tarafından safdışı bırakılmıştır.operasyona internet sitelerinin şifreleri değiştirilerek el konmuş ve bununlada yetinmeyen bu kişi marmok adını patent bürosundan kendi üzerine kaydını yaptırmış ve üçüncü marmok festivaline tüm marmok motosikletçilerinin üzerine basarak bu festivalden nemalanmak adına, tescilini üzerine yaptırdığı marmok ismi ile sahip çıkmaya kalkmıştır.Bu yıl üçüncüsü yapılan marmok festivali marmaris