CenkKeskin
Bu sene malesef dükkanda tek olduğumdan festivale katılamadım . sizlerin yaz tatili malesef benim işlerimin en yoğun olduğu zamana denk geliyor.
geçen sene yarım ekmek köfte 3 ytl idi gidenler bilir .. aynı yarım ekmek köfte istanbulda 1. fuarda (Lütfi kırdar da ki) sokakta 8 ytl idi birisi mavi bayraklı koy diğeri istanbul sokak köftecisi .. geçen sene bir bardak çay veya kahve 0,5 ytl idi yani 50 kuruş .. istanbulda aynı çayı 5 ytlye içtik .. şimdi cenk eğri oturalı doğru konuşalım çamur at izi kalsın olmasın bu sene her kes fiyatlardan şikayetçi .
sen ve senin gibileri memnun edemessin . ya fedonu canlı dinliyosun adam "aşığınım yanında olmasamda" diye canlı konser yapıyo toplam dinleyici sayısı 200-300 civarı yani özel konser havasında . bira 3 ytl aynı bira bakkalda 2,25 ..
seni memnun etmek için bakkal fiyatımı yapacaklar. Ben 7 yaşımdan beri eğlence sektörü ve turizmin içindeyim .. dükkanım barlar sokağında 12 senelik tükkan . bi mekana gidersin birayı 5 ytl den içersin bi mekana gidersin içerde bira 20 ytl dir ama seni içeri dahi almazlar

ama ben elimi kolumu sallayarak girerim o başka .
bir laf vardır ne kadar anlatırsan anlat anlatacakların karşındakinin anlayacağı kadardır . geçen senede aynı şeyi anlattım ama anlayamadın demekki buda boşa gidecek
Mt ile şahsi sorunların olabilir. Bu bağlamda ben senin işini kolaylaştıracam . bize takılı kalmaki az zarar gör . Biz üyelerimizin kötülüğünü isteyen kötü bir siteyiz nasıl olsa ..
cenkkeskin nikli üye süresiz forumdan uzaklaştırılmıştır.