Alıntı:
olcan138´isimli üyeden Alıntı
Bu arada kimi arkadaşlarımızın hiç bilmediğimiz yönlerini de öğrenmiş olduk festival boyunca  Hiç de belli etmiyorlar oysa ki...
İzleyip izleyip kopulacak videolar da var elimde ama, arkadaşlara da saygı duyduğumdan  şimdilik koymuyorum.  [/b]
|

Birileri artk bu topice gelmez

Olcan ya bi dowload edelim senden şu videoları deil mi?Biraz eğlenelim yahu

bu arada olcan seni esefle kınıyorum festivalin ilk gününden bizle forumlarda uğraştığın yetmiyormuş gibi reeldede çadır faciası yaşattın...Derme çatma bişe oldu idare ediver
Alıntı:
Tencere´isimli üyeden Alıntı
Görkem;
Akın ve Burcu; Arkadaşlar kesinlikle Bursa'da yine birlikte olmalıyız.. Konuşulacak çok şey vardı.. Çok zamansız ayrılmak zorunda kaldık..
Bursa'ya yalnız gelmeme konusunda Burcu'nun yardımına ihtiyacım var sanırım  Yardımlarını esirgeme sakın..Son durum konusunda için rahat olabilir herşey yolunda.. Hemşom benim 
|
Benim için çok yorucu ve zor bir festival 4gece olsa da...Benim için değeri çok büyük..Çok büyük zorlukları aşarak gittiğim festival de.Senin gibi biri ile tanıştığıma çok memnun oldum.Ayrıca Maalesef
Burcu
benden yaklaşık 270km uzakta..gelip gelemeyeceğini de bilmiyorum.Şimdilik durum gelemeyeceği maalesef.Keşke
BB'ye ve sana böle uzaktan küçücük

Umarım önümüzde bunun gibi çok daha güzel organizasyonlarda hep birlikte oluruz yine...
Alıntı:
metalgod´isimli üyeden Alıntı
abicim kalmayı çok istiyodum hatta bi ara görkemle konuştuk kalsammı diyede ama ba
ba gelmiş gidip görmesek olmaz ...  kusura bakma artık bursa gezisinde bol bol görüşürüz kardeş..
|
ula oğlum gittin erkende ya

Keşke 2gece daha kalabilseydin kısacık oldu..Açılamadan biz sen gittin

Pazar gecesini birlikte yaşamalıydık

Topluca
pogomania