(Sinop Motosiklet Festivali konusunu aradım, forumda kimse açmamış.. Buyrun dostlar)

Bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Uluslararası Sinop Motosiklet Festivali’nde ev sahipliğini Sinop Motor Sporları Kulübü yapacak.

Türkiye’nin kaptan köşkü Sinop’un Abalı Köyü, Akliman Mevkii'nde, 6-7-8-9 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleştirilecek festivale dünyanın bir çok ülkesinden özellikle enduro ve motocross severlerin akın etmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen, "Bu yıl 3.sü düzenlediğimiz motosiklet festivaline yaklaşık olarak 600 motosiklet ve 2 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Karadeniz'in tek doğal limanı ve gerek coğrafyası, yeşili, mavisi, kültürel varlıklar bakımından çok zengin olan ilimizde motosiklet kültürünün geliştirilmesi adına bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Festivalimiz için koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Bizlere desteklerini esirgemeyen başka Sinop Valiliği olmak üzere, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve YEDAŞ yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm halkımızı festivalimize bekliyoruz" dedi.
Çeşitli akrobasi gösterilerinin de yer aldığı Uluslararası Doğa, Kültür ve Turizm Motosiklet Festivali 4 gün sürecek.


Sürprizlerle dolu, köküne kadar Karadeniz kokan tarihi, doğası, kültürü, denizi,
kumu, güneşi ve misafirperverliği ile tüm dostlarımız davetlidir.


Festivalin Facebook Etkinlik Linki:
3. ULUSLARARASI SİNOP DENİZ KUM GÜNEŞ MOTORCU KARDEŞ MOTOSİKLET FESTİVALİ
Sinop Motor Sporları Kulübü Facebook Sayfası