Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dakar’da liderlik Cyril Despres'nin

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    <img border="0" src="http://img483.imageshack.us/img483/6089/029bm.jpg" align="left"> Motosiklet kategorisinde ise etap birinciliğini Avustralyalı Andy Grider 3 saat 21 dakika 11 saniyelik derecesiyle kazandı. Etabı üçüncü sırada bitiren Fransız Cyril Despres ise en yakın rakibinin bir dakika 16 saniye önünde liderliğe yükseldi.

    Dakar Rallisi’nin Afrika topraklarında geçen ilk gününün en başarılı ismi Jean Louis Schlesser oldu. Bu zorlu mücadeleyi 1999 ve 2000 yıllarında kazanan Fransız pilot, Fas topraklarındaki üçüncü etabı en yakın rakibinin 19 saniye önünde birinci sırada tamamladı. Schlesser 314 km uzunluğundaki etabı 2 saat 50 dakika 58 saniyede bitirdi.

    Kendi adını taşıyan bir otomobille yarışan deneyimli pilotu, Mitsubishi takımının sürücüleri Japon Hiroshi Masuoka ile Fransız Stephane Peterhansel izledi.

    Bir diğer Mitsubishi pilotu İspanyol Nani Roma, etabı altıncı sırada bitirmesine karşın Masuoka’nın altı saniye önünde genel klasman liderliğine yükseldi.

    İlk iki etabın galibi olan Tourag piloti Carlos Sainz ise üçüncü gün aynı performansı sergileyemedi. Etabı birincinin yaklaşık yedi dakika arkasında 12 sırada bitiren eski dünya ralli şampiyonu, genel klasmanda liderlikten dördüncü sıraya geriledi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    kamyonlarda durum ne bide onu söleyin ya ayrımcılık yapmayın.......
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler