Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sofuoğlu, 20 Şubat'ta Pistlere Dönüyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul/Maltepe
    Motosikleti
    Honda CBF 150/ Honda Titan 125
     
    Kenan Sofuoğlu, 20 Şubat'ta Avustralya'da Yapılacak Test Yarışlarına Katılarak Pistlere Geri Dönecek. Bir ay önce antrenman sırada ayağı kırılan 2007 Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 20 Şubat'ta Avustralya'da yapılacak test yarışlarına katılarak pistlere geri dönecek.
    Bir hafta önce Portekiz'e test yarışlarına katılmak amacıyla gittiğini, yapılan incelemeler sonucunda test yarışlarına katılamadığını belirten Sofuoğlu, ''Portekiz'de ayağım için özel bir bot ve alçı yapıldı. Doktor ilk başta testlere katılabileceğimi söyledi, ama motora bindiğimde vites atmamın imkansız olduğunu anladık. Daha sonra yeniden film çekildi. Çünkü ayağımı bayağı zorladım, en sonunda takım olarak testlere katılmamam kararı alındı. Hava şartları da iyi değildi. Testlerde ufak bir kaza nedeniyle düşseydim ayağımı kırma ihtimali yüksek olduğu için bu testi es geçtik'' dedi.

    Test yarışlarında rakiplerini gözleme fırsatı yakaladığını ifade eden Sofuoğlu, şöyle konuştu:
    ''Durum iyi gözüküyor. Çünkü üç ay önce yaptığım dereceleri hiçbir pilot yakalayamadı. Aynı zamanda kullanacağım motosiklet testleri üçüncü olarak tamamladı. Bu da motosikletimin iyi olduğunu gösteriyor. Testlerde rakiplerimi canlı izledim. Onlardan daha iyi olduğuma inanıyorum. İki güçlü rakibim var. Testleri birinci ve ikinci olarak tamamladılar. İspanyol ve İngiliz pilotlar. Tahmin ettiğim rakipler onlar. İnşallah çekişmeli bir sezon olacak, ama ben şampiyon olacağıma inanıyorum. Sezon için de çok umutluyum. 28 Şubat'ta ilk yarışım Avustralya'da olacak. Ondan önce 20 Şubat'ta Avustralya'da testler var.''
    2,5 aydan beri motosiklet kullanmadığını belirten Sofuoğlu, 20 Şubat'ta yapılacak test yarışlarıyla motosikletine yeniden adapte olmak istediğini söyledi.
    Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    serseri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2005
    Şehir
    Kocaeli / Gebze
    Motosikleti
    Ruh aynı, cc'nin kaç olduğu önemsiz.
    iii yaa valla çok sevindim. hem kenan hemde türkiye adına
    SERSERİNİN TEKİYİM DİYAR DİYAR GEZERİM...
    NE YERDE GEZERİM NE GÖKTE ESERİM...
    BİR GARİP SERSERİ'yim...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler