![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Super Moderator
Offline Üyelik tarihi: 15-11-05 Bulunduğu yer: İstanbul/Çamlıca-Beyoğlu Motosikleti: Keeway Superlight 150 Kan Grubu: O Rh+ |
Rossi ve Ferrari Dedikoduları : Yeniden -
26-06-2009, 14:15
F1'de FIA ve FOTA arassındaki sivil savaş sonunda çözüldü. Dolayısıyla, Ferrari başkanı Luca Cordero di Montezemolo da dönüşüm muhteşem olacak mesajı verecek bir hamle peşinde. Önlerindeki senaryoyu görüp, hiçbirşeyi ihmal etmemeyi amaçlayan, üçüncü bir araba bile düşünen başkanın "Hatta sürücünün kim olabileceği hakkında bile fikirlerim var..." cümlesinin hedefinde F! gridine yerleştirilmesi düşünülen Valentino Rossi var. Doktor'un ise sözleri "Gururlandım, ama bu alanın benim için mi olduğunu bilmiyorum." şeklinde. Ayrıca Rossi, şu anda bu konudaki kararlarını askıda bırakacağını ve yoğunluğu 3 taraftan düğümlü MotoGP'deki başarısına vereceğini belirtiyor: "Şimdi MotoGP'ye konsantre olmalı ve onu kazanmaya çalışmalıyım.' |
||
| 1-3-8........................................138 FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA |
|||
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 14-08-08 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: MT atv plastikli ittirmeli (= Kan Grubu: O Rh+ |
26-06-2009, 14:39
ferraride yapamaz o adam.. daha öncede bunu denemiş ve çok farklı şeyler olduğunu belirtmişti zaten
|
| Ben Tanrı'nın cezasıyım.Büyük günahlar işlemediysen eğer Tanrı sana bana verdiği gibi ceza vermez... (Cengiz Han) Drift Religion |
|
|
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 03-10-08 Bulunduğu yer: gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında... Motosikleti: azrailden yeni arakladım... Kan Grubu: O Rh+ |
26-06-2009, 14:54
gündemde kalmkatan öteye geçemez... rossi-ferrari ortak yapımı bir reklam kampanyasından ibaret bu haberler... |
| I gOt a GaMe To Win... eskiden merter vardı şimdi fenerbahçe var... drift religion |
|
|
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 28-04-09 Bulunduğu yer: Ankara Motosikleti: KTM 640 LC4 2003 Kan Grubu: A Rh+ |
26-06-2009, 18:52
schumi gitti f1 bitti rossi gidecek motogp bitecek... |
Bugün cc olarak bizi kücük görenlerin gelecegi kara bulutlarla kaplıdır ![]() Kücük(cc)'lere Sevgi Büyük(cc)'lere Saygı... |
|
|
|
|
|
(#5)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 14-08-08 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: MT atv plastikli ittirmeli (= Kan Grubu: O Rh+ |
27-06-2009, 18:21
f1i bitiren m.schu. olmadıki f1i bitiren nokta artık araçlar öyl teknolojik donanımlar haline gelmişlerdiki padoktan incik cıncık herşeyine kadar ayarlama ve düzeltmeler yapılabiliyordu (5 sene önce brezilya yarışında benzine karışmış bir pislik nedeniyle tek pistonda 3 4 ateşleme gecikmesiyle pisliği parçalarayak hallettiler misal) motorların durumu şayet her yarışa 1 motor tam 1 yarışı kaldırabilecek şekilde en hafif durumda üretiliyorlardı eee doğal olarak parası iyi olanın sonucu iyi oluyordu nitekim ferraride bunu bol bol yaşadık adamlar kaç sene üst üste hem sürücülerini hemde markalar şampiyonasında ortalığı estirdiler... |
| Ben Tanrı'nın cezasıyım.Büyük günahlar işlemediysen eğer Tanrı sana bana verdiği gibi ceza vermez... (Cengiz Han) Drift Religion |
|
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| dedikodulari, ferrari, rossi, yeniden |
| Seçenekler | |
|
|