![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 14-06-06 Motosikleti: GT 250 COMET Kan Grubu: A Rh+ |
Rekor peşinde! -
23-06-2009, 17:52
Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk sporcu Kenan Sofuoğlu, İngiltere'de rekor kırmak için piste çıkacak! Yaşadığı kazadan ötürü Dünya klasmanında 3. sırada devam eden başarılı sporcu, kazanarak Dünya Supersport Şampiyonası'nın en çok kazananı olmayı düşlüyor.. Kenan Sofuoğlu yaptığı açıklamada, Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya'daki Misano Pisti'nde gerçekleştirilen 8. ayağında kaza sonucu yarış dışında kaldığını anımsattı. Kazanın, sezon sonu hedeflerini gerçekleştirmesini engelleyeceğini dile getiren Sofuoğlu, ''Rakiplerimle puan farkını kapatmaya başlamıştım ki kaza geçirdim'' diye konuştu. Yarışmaya 11. sıradan başladığını ancak aradaki farkı kapatmayı başardığını anlatan Sofuoğlu, şunları söyledi: ''Bu sezon ilk kez bir yarışmayı puansız tamamladım. Kaza çok kötü oldu. Misano Pisti'nde kaybedilen yarışma değil, şampiyonluk oldu. Şampiyonluğa koşuyordum. Artık şampiyon olabilmem şansa kaldı. Hala şansım var ama rakiplerimin de düşmesi gerekiyor. Düşmesiydim birincilik şansım çok yüksekti. Şu an hala dünya klasmanında 3. sıradayım. Artık çıktığım yarışmaları birinci olarak tamamlamak istiyorum. Hedefim en azından şu an ki 3. sıradaki yerimi koruyabilmek. Dünya şampiyonasında bu da iyi bir derecedir.'' Takımın yeni model motosiklet kullandığını ve süspansiyonlarında sorun yaşadıklarını dile getiren Sofuoğlu, kazanın da bundan kaynaklandığını söyledi. Sofuoğlu, hafta sonu İngiltere'de yapılacak 9. ayak yarışında yeni süspansiyonlarla mücadele edeceklerini kaydetti. -HEDEF REKOR- Sporda olumsuz sonuçların da olabildiğini ve her zaman istenilenin gerçekleşmediğini belirten Kenan Sofuoğlu, hedefinin rekora ulaşmak olduğunu söyledi. Fransız Sebastien Charpantier ile şu an yarışmayı 13'er kezle en çok kazanan sporcu olma unvanını paylaştığını belirten Sofuoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı: ''Dünya Supersport Şampiyonasında Charpantier ile eşit birinciliğimiz var. İngiltere'de kazanırsam rekor benim elime geçecek. Hedefim kalan yarışmalarda rekoru gerçekleştirebilmek. Bu da benim için şampiyon olamasam da sezonun tesellisi olur.'' Kaynak:Ajans Spor |
||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 25-03-06 Bulunduğu yer: Türkiye Cumhuriyeti Motosikleti: Honda CBR 125R Kan Grubu: O Rh+ |
23-06-2009, 20:14
Sübvansyon Kaynak: Ajansspor |
| "Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana |
|
|
|
(#3)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 01-08-05 Bulunduğu yer: LEVENT & SERENGETI Motosikleti: İstanbul(34)Uşak(64)Manisa(45) Kan Grubu: B Rh+ |
23-06-2009, 20:29
iyi okusun bazıları bu haberleri...yok koruması itti yok çok değişti yok niye başarılı değil diyen işkembe-i kübradan yazanlar bu başarılara alkışlasın...tükürdüklerini yalasın... |
|
|
|
|
(#4)
|
|
|
Editör
Offline Üyelik tarihi: 10-06-06 Bulunduğu yer: Ukrayna / Kiev Kan Grubu: A Rh+ |
27-06-2009, 01:15
|
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄ Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero |
|
|
|
(#5)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 21-07-08 Bulunduğu yer: KARAMAN Motosikleti: honda cbr 125 portakal : ) Kan Grubu: O Rh+ |
27-06-2009, 01:27
ALLAH yardımcın olsun diyorum |
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? |
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-03-06 Bulunduğu yer: İZMİR EVET EVE DÖNDÜM Motosikleti: SUZUKİ GS 500 E Kan Grubu: A Rh+ |
27-06-2009, 01:46
Evet yani çiftçiye uygulanan mazot desteğinin devam etmesi lazım. |
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 14-06-06 Motosikleti: GT 250 COMET Kan Grubu: A Rh+ |