Go Back   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Haberleri ve Köşe Yazıları > Haberler > Motor Sporları

Pedrosa Ağrı Kesiciler Olmadan Yarışmayı Umuyor

Bu konuya 1 cevap yazıldı 287 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#1)
Moderatör

ELINT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kan Grubu: A Rh+
Pedrosa Ağrı Kesiciler Olmadan Yarışmayı Umuyor - 23-06-2009, 08:59

Dani Pedrosa bu haftasonu Assen'de yapılacak olan yarışta ağrı kesici iğneler olmadan yarışmayı planladığını söylüyor.

Mugello yarışında kalçasından ve bacağından yaralanan, Katalunya'da da sakatlığının acısını çeken Pedrosa artık kendisini hazır hissettiğini söylüyor.

"Barselona yarışının ardından çok zaman geçmedi, sadece bir hafta ama kalçamın iyileşmesi için çalıştım. Şimdi kesinlikle çok daha iyi hissediyorum."

"Haftasonu için iyimserim ve işlerin nasıl olacağını perşembe günü anlayacağız. Niyetim ağrı kesiciler olmadan yarışa çıkmak çünkü zamanla etkisini kaybediyorlar ve onlara güvenmek istemiyorum. Motora bindiğimde nasıl hissettiğime göre karar vereceğiz."

Kaynak:TRF1

Alt
  (#2)

ramazan_oz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: kawasaki gpz 500s
Kan Grubu: A Rh+
21-08-2009, 11:00

ramazan_oz - İCQ üzeri Mesaj gönder ramazan_oz - YAHOO üzeri Mesaj gönder ramazan_oz - AİM üzeri Mesaj gönder ramazan_oz - MSN üzeri Mesaj gönder ramazan_oz isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder 

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler
agri kesiciler, pedrosa

Seçenekler