![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Super Moderator
Offline Üyelik tarihi: 15-11-05 Bulunduğu yer: İstanbul/Çamlıca-Beyoğlu Motosikleti: Keeway Superlight 150 Kan Grubu: O Rh+ |
Rossi'nin 2009 Mugello Kaskı -
30-05-2009, 20:59
Alışıldığı gibi Rossi Mugello'da şaşırtıcı, yeni bir kask dizaynıyla karşımıza çıktı. Kendi evi kabul edilen Mugello'daki yarışlarda artık neredeyse bir gelenek olan değişik desenli kasklardan bir yenisi cumartesi sabahı gerçekleştirilen serbest antrenman turlarında karşımıza çıktı. Bu yılki Aldo Drudi imzalı AGV kask'ta Rossi'nin kaskı tutan eldivenli elleri ön plandayken, arkada da Doktor'un 2 bulldogu Cesare ve Cecilia yine kafaları elleri arasında yer alıyorlar. MotoGP kariyerinde ilk defa Mugello Grand Prix'sine ilk çizgi dışında başlayacak olan Doktor'un bu umutsuz görünen kaskı umarım Pazar günkü yarış sonrasındaki durumunu da ifade etmiyordur. |
||
| 1-3-8........................................138 FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA |
|||
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Admin
Offline Üyelik tarihi: 14-04-03 Kan Grubu: A Rh+ |
31-05-2009, 13:23
Ben ne yaptım der gibi olmuş.
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 17-12-06 Bulunduğu yer: istanbul-Ataşehir Motosikleti: TABAN RR. Kan Grubu: A Rh+ |
31-05-2009, 13:33
Son pişmanlık fayda etmez Rossiiiiii ![]() ![]()
|
|
|
|
|
(#4)
|
|
|
Super Moderator
Offline Üyelik tarihi: 15-11-05 Bulunduğu yer: İstanbul/Çamlıca-Beyoğlu Motosikleti: Keeway Superlight 150 Kan Grubu: O Rh+ |
31-05-2009, 13:37
Da Paura için Mugello'daki Casanova ve Savelli virajlarını düşününce Rossi'nin yüzüne yerleşen ifadeden esinlenildiğine dair bir savunmaları var |
| 1-3-8........................................138 FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA |
|
|
|
(#5)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 06-01-09 Kan Grubu: A Rh+ |
31-05-2009, 16:18
bugünkü yarış harikaydı ama.geçen geçene.damalı bayrağa kadar kimin kazanacağı bellideğildi... |
| BİRİNCİYSEN BİRİNCİSİNDİR..İKİNCİYSEN HİÇBİRŞEYSİNDİR BEŞİKTAŞ beni eskiler tanır,yeniler tanımaya çalışır,tanıyanlar anlatır |
|
|
|
|
|
(#6)
|
|
|
Super Moderator
31-05-2009, 16:20
![]() ![]()
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 29-06-06 Bulunduğu yer: Istanbul Kan Grubu: A Rh+ |
31-05-2009, 16:58
bence arkasındakilere "Eyvah ben halt ettimde bu ondeki deli ile aynı yarısta bulundum" dedirtmek icin yapmıstır |
| Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ? | |
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| 2009, kaski, mugello, rossi'nin |
| Seçenekler | |
|
|