![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Moderatör
Online Üyelik tarihi: 14-06-06 Kan Grubu: A Rh+ |
Hayden Mugello'dan umutlu -
28-05-2009, 12:25
Bu yılki yarışlarda ik 10'a hiç kalamayan Nicky Hayden, Ducati ile bu yıl ilk defa İtalya'da yarışacağını ve yarıştan umutlu olduğunu söyledi. Yine de Mugello'nun çok fazla abartılmaması gerektiğini kaydeden Hayden, şunları kaydetti: "Bu pistte bu takımın bir üyesi olarak yarışacak olmak, benim için gurur kaynağı. Başarılı olacağıma inanıyorum çünkü Mugello'da taraftarın nasıl tezahürat yaptığını biliyorum. Sıralama turlarına, daha önce hiç olmadığı kadar hazırım. Gözle görülür bir ilerleme kaydedeceğimizi düşünüyorum." Takım patronu Livio Suppo de, Ducati'nin Mugello'da sıradışı bir performans sergileyeceğini düşünüyor. Kaynak:Türkiye F1 |
||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 16-01-09 Bulunduğu yer: Çerkezköy Motosikleti: CBR-1000 RR (06) Kan Grubu: B Rh- |
28-05-2009, 12:42
Mugello da bugüne kadar yapılan yarışlara bi baksın bakalım Hayden en cok kim kazanmış. Orası rossinin evi ve orda onu zor gecerler. Hayden kendi evindeki yarışları bile kazanamıyorken burda ne iddası olacak anlamış değilim. kendini kandırıyor ![]() ---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:36 PM ---------- şöyle kısa bi bilgide ben aktarayım ;) Sezonun 5. yarışı bu pazar , İtalya'nın önemli pistlerinden Mugello'da yapılacak . 1988 yılında Ferrari tarafından satın alınıp düzenlenen pistin toplam uzunluğu 5245 metre . Sola 6 , sağa 9 olmak üzere toplam 15 virajı bulunan pistin genişliği ise 14 metre . Mugello pisti takvimdeki pistlerin içinde en uzun düzlüğe sahip olan pistlerden biri , pistin en uzun düzlüğü tam 1141 metre . Mugello , Valentino Rossi'nin çocukluğunu geçirdiği bölgeye yakın olduğu için yarış Fiat Yamaha takımı için ayrı bir önem taşıyor . |
| Şefkati- Ride hard or Kumda Oyna http://www.youtube.com/user/schefkati#p/a/u/0/Qo7lu2uJnhk |
|
|
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 01-09-08 |
28-05-2009, 13:30
Bana da Rossi alır gibi geliyor. |