![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 14-06-06 Kan Grubu: A Rh+ |
Kötü hava Yamaha'yı engelledi -
16-05-2009, 11:05
Yamaha pilotları, Le Mans'taki serbest antrenmanlar esnasındaki kötü hava şartlarının kendilerini olumsuz etkilediğini ve kuru piste göre yapılan antrenmanların faydasız olduğunu kaydetti. Valentino Rossi ve Jorge Lorenzo, Yamaha adına sırasıyla yedinci ve sekizinci olurken, Rossi konuyla alakalı olarak şunları kaydetti: "Şurası kesin ki burada kötü havanın kurbanı olduk. Şartlar hiç beklediğimiz gibi ve kolay değildi. Hava da serindi, üstelik pist de pek iyi değildi. Üstüne bir de yağmur eklenince istediğimiz çoğu şeyi yapamadık. Esasında çok iyi durumdayız ama bunu ispatlayacak şartlar oluşmadığı için gösteremedik." Lorenzo da takım arkadaşına katılarak şöyle konuştu: "Yağmur herşeyi alt üst etti. Umarım yarın da devam etmez. Aslında az da olsa kuru piste ilişkin veri elde ettik ama pist şartlarının kötü olması yüzünden bu çok az sürdü. Yarınki testlerde daha iyi bir performans sergileyerek potansiyelimizi ispatlamak istiyoruz." Takım patronu Davide Brivio ise, en azından yağışlı havaya ilişkin bir miktar veri elde ettiklerini kaydetti. Brivio, "Şanslıyız yağmurdan önce yarım saatlik bir kuru test süresi vardı. Hava şartları sebebiyle zor bir haftasonu geçireceğimiz zaten belliydi şeklinde konuştu. Kaynak:Türkiye F1 |
||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 21-01-09 Bulunduğu yer: İstanbul Bahçelievler Motosikleti: cbf 150 Siyah 2008 Kan Grubu: A Rh+ |
17-05-2009, 02:05
hadi adamım alırsı bu yarışı ya |
| Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz |
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 27-01-08 Bulunduğu yer: UE Motosikleti: Var |
17-05-2009, 02:46
Neden yagmur beklemediklerini anlayamadim! Geçen sene yagmur yuzunden yaris yarida kalmadimi? Su an felaket bir yagmur var ve boyle devam ederse, yarisin nasil yapilacagi ve yapilsa da ne sartlar da bitecegi belli degil. Yarin sabah hava durumuna gore yarisa gidip gitmemeye karar verecegim. çunku geçen yil, 50-60 motosikletle Le Mans pistine birkaç km kala, durup, yarisi bir kafe-bar da seyretmek zorunda kalmistik. Yagmur o kadar siddetliydi ki, kendimizi kafeye zor atmistik. Yarin ayni aptalligi yapmak niyetinde degilim. Yagmur su an yagdigi gibi devam ederse, evde oturup, Kenan'in yarisini izleyecegim. Fransa yarislarini niye bu mevsime denk getirdiklerini ise bir turlu anlayamiyorum. Bakalim... Yarin ola hayrola. |
|
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 02-07-08 Bulunduğu yer: trabzon Motosikleti: bi türlü alamadımm Kan Grubu: O Rh+ |
17-05-2009, 03:29
ya rossinin huyudur milllet yok hava oyle yok lastık boyle felan ama genede 1. olur siz merak etmeyin:D |
|
|
|
|
(#5)
|
||
|
17-05-2009, 04:02
Alıntı:
Yok yani oyle bir huyu. Beyefendiye asfalt kuru olacak. Yagmur yagmayacak. Motorun ayarlari tam olacak. Risk olmayacak. Ancak oyle yarisiyor herif. Motordan acik uyuz olsun, gorunmuyor yaris içinde. |
|
|
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 14-05-08 Bulunduğu yer: KASTAMONU .... Gültepe İSTANBUL Motosikleti: Temel 600rr &Yamaha Fz6 Fazer & Mondial 151 RS Kan Grubu: O Rh+ |
17-05-2009, 07:05
Kazanır kazanırda... |
| Her şey bitti derken.Yeniden başlarsın Ağlamak için gözlerden yaş'mı akması gerekir! Önemli olan benim seni değil.Senin beni bulman. |
|
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
17-05-2009, 22:13
Baslik enteresan bir hal aldi. Kotu hava Yamaha'yi engellemedi. Kotu hava Rossi'yi engelledi. Kazanan bir Yamaha olmasaydi o zaman baslik bir anlam kazanacakti. |
|
|
|
|
(#8)
|
|||
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 14-06-06 Kan Grubu: A Rh+ |
17-05-2009, 22:50
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
(#9)
|
||
|
17-05-2009, 23:23
Alıntı:
Ulen sabahtan beri forumun dolasmadigim mahallesi kalmadi, bulasçak bi tane adam bulamadim. ![]() Rossici çok diye buraya saldirayim dedim, onda da editore tosladik. Dur ben biraz daha dolasayim duser nasilsa birleri. |
|
|
|
|
|
(#10)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 25-05-09 Bulunduğu yer: izmir Motosikleti: yamaha ybr 2005 Kan Grubu: AB Rh+ |
25-05-2009, 17:17
selam arkadaşlar yeni arkadaşınız izmirli |
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| 2009 yamaha, kötü hava yamaha, le mans |
| Seçenekler | |
|
|