![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 14-06-06 Kan Grubu: A Rh+ |
Körfez Pisti'nde Motosiklet Heyecanı.. -
09-05-2009, 16:42
Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası ve Super Moto'nun ikinci ayağı Körfez Pisti'nde başladı. Yarışlar geçen yıl deneme sürüşü sırasında yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu anısına yapılıyor. Körfez Pisti'nde serbest antrenman ardından sıralama turları tamamlandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Kupası'nda yer alan klasmanlarda Super Moto A birincisi Şakir Şenkalaycı olurken, ikinci Ata Nurcan oldu. Super Moto B grubunda ise Yasin Işık birinci, Hamdi Sargın ikinciliği elde etti. 85 cc'de birinciliği Kaancan Bozkurt, ikinciliği Mehmet Çelik kazandı. 65 cc'de ise ilk iki sıra Asrin Rodi Pak ve Yunus Taşhan'dan oluştu. Dereceye girenlere kupalarını Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun verdi. Yarışlar yarın devam edecek. Kaynak:Ajans Spor |
||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 21-02-08 Bulunduğu yer: AdAnA Motosikleti: Şuan için yok Kan Grubu: O Rh- |
09-05-2009, 16:45
Sinan Sofuoğlu dan sonra pistte hiç düzenleme yapıldı mı merak ediyorum? |
| Ruhunu değil,lastiğini yak. |
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 10-07-06 Kan Grubu: O Rh+ |
09-05-2009, 22:31
Bam Bam Hasan da yarışacaktı yarın... Birde arkadaşımız Avni Pala.... Her ikisinede başarılar dileyelim..... Piste giden yok mu?... |
| NOKTA kadar menfaat için VİRGÜL kadar eğilme.... Ne Kadar BÜYÜK bir söz.... |
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 21-01-09 Bulunduğu yer: İstanbul Bahçelievler Motosikleti: cbf 150 Siyah 2008 Kan Grubu: A Rh+ |
10-05-2009, 00:10
|
| Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz |
|
|
|
(#5)
|
|
|
10-05-2009, 13:13
Sanırım yeterince ilgi bulmuyor....
|
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 18-09-03 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: CBR600RR7 Kan Grubu: O Rh+ |
12-05-2009, 23:07
Ben bu sene yarışamasam da yarışları izlemeye gittim. Hasan her zamanki gibi yine düştü ve bizi hayal kırıklığına uğratmadı |
| Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. | |
|
|
(#7)
|
|
|
12-05-2009, 23:33
|
|
|
|
(#8)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 08-05-07 Bulunduğu yer: İstanbul/Anadolu *yeschim&dreamdark* Motosikleti: Honda CBR 125 idi ;( yine olacak.. Kan Grubu: O Rh+ |
12-05-2009, 23:42
Yine mi düşmüş hakikatten bişey var bu çocukta hayır olsun |
| Motosikletten de öte; hayatımın aşkı EMRE |
|
|
|
|
|
(#9)
|
||
|
12-05-2009, 23:50
Alıntı:
Şaka bir yana düşmekten korkmayan bir adam .... Çok rahat... Çok kolay risk alıyor.. ![]() ![]() Biraz sabırlı olmayı öğrenmeli....
|
|
||
|
|
(#10)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 18-09-03 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: CBR600RR7 Kan Grubu: O Rh+ |
13-05-2009, 00:31
Bu kadar düşüyorsan problem sendedir, bazı şeyleri ya yanlış biliyor ve yanlış uyguluyorsundur ya da hiçbir şey bilmiyorsundur. Yarışta en önemli şey yarışı tamamlamaktır, ondan sonra derece yapmak gelir. Ben bunu Hasan ile yüzlerce kez konuştum ama adam kaale almıyor, kendi bilir. Bir gün sağlam düşüp kendine ciddi bir zarar vermemesi tek temennim.. |
| Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. | |
|
|
(#11)
|
|
|
Online Üyelik tarihi: 25-03-06 Bulunduğu yer: Dünya'nın en büyük KÖYÜ Motosikleti: Honda CBR 125R Kan Grubu: O Rh+ |
13-05-2009, 00:48
Pistte düzenleme yine yapılmadı sanırsam....Bir sonraki facianın da eli kulağında... |
| "Bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o ülke için kurtuluş yoktur." -İsmet İNÖNÜ "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santaiana |
|
|
|
(#12)
|
|
|
Süper Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 10-05-05 Bulunduğu yer: İstanbul Kan Grubu: B Rh+ |
13-05-2009, 09:19
Heyecan mı? Bu pistde ölmedi mi Sinan? Bu pist yüzünden. Bir sene önce. Hiç bir şey olmamış gibi yaşantımıza devam ediyoruz, yarışlara katılıyoruz, izlemeye gidiyoruz. Allah korusun bu pist yüzünden tekrar ölümlü bir kaza olursa eğer; hali hazırda yarışan, izleyen, destekleyen arkadaşlar tekrar piste ve pistten sorumlu yönetime eleştiri yapmaya yüzleri olacak mı merak ediyorum. |
| Makam-ı Hilafet ve Saltanatın ve vatan ve milletin istihlâs ve istiklâlinden başka bir gaye takip etmeyeceğime vallahi............... 1920 TBMM | |
|
|
|
|
(#13)
|
||
|
14-05-2009, 08:54
@Eyong Alıntı:
|
|
| Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. | ||
|
|
(#14)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 19-09-06 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: 2008 Honda 1000RR Kan Grubu: A Rh+ |
14-05-2009, 09:09
arkadaşlar selam, boy yarışta düştüğümü yazmış nedense ama ben kaza veya düşme yaşamadım. 1000 b kategorisinde 11 yarışçı kalkış yaptık ve 5. olarak yarışı tamamladım.. bilip bilmeden hakkımda yazı ve yorum yazmayın.. arayıp veya mesaj atıp sorabilirsiniz.. herkese teşekkür ederim.. bu haftasonu şunu gördükki izmir seyircisi başkaa
|
|
|
|
|
(#15)
|
|
|
Editör
Offline Üyelik tarihi: 10-06-06 Bulunduğu yer: Ukrayna / Kiev Kan Grubu: A Rh+ |
14-05-2009, 09:35
Ooo Hasan abi sen buralara uğrar mıydın? Hoşgeldin. |
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄ Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero |
|
|
|
(#16)
|
|||||
|
Süper Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 10-05-05 Bulunduğu yer: İstanbul Kan Grubu: B Rh+ |
14-05-2009, 09:50
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
İstanbul Park açılsın demiyorum, şimdilik çok zor. Ama Körfez Pisti'nin ıslah edilmesi çok mu zor? İmkansız mı? Bu kadar güçlü bir ülke ve millet için yeni bir pist bile yapmak bence çok basit ve ucuz bir iştir. Onlarca pist parasını çiçeğe böceğe işlevsiz uygulamalara harcıyoruz. Kaldı ki nedir yani harcanacak para ıslah için. Asfalt yenilenecek, 2-3 adam tutulup otlar temizlenip taşlar toplanacak, bir kamyon atıl durumda lastik getirilip etrafa dizilcek, bir iki kamyon kum dökülcek birde etraftan bira şişesi atılmasın diye tel çekilcek. Vallahi biraz kasarsak biz ve iki üç büyük site daha birleşip bu parayı toplarız. İnsanda basiret olsun yeterki, yapmak istesin. Alıntı:
Yarışmasaydı kimse gidipde kapıda dursaydık yarışcılar ve seyirciler olarak, haber ajansları gelip çekse durumu ulusal kanallarda yer alsa. Bundan daha iyi haber mi olur? Federasyona sormazlar mı o zaman "hayırdır kardeşim koyun gibi bu milleti kızdıracak kazan kaldırıcak ne yaptınız" diye. Yazacak çok şey var aslında, hem yoruluyorum hemde boşuna yazıyormuşum gibi geliyor. Yarışmadığım, yarışan bir yakınım olmadığı halde ben üzülüyorum ama yarışcıların umrunda değil. Aslında Bana ne, di mi? |
||||
| Makam-ı Hilafet ve Saltanatın ve vatan ve milletin istihlâs ve istiklâlinden başka bir gaye takip etmeyeceğime vallahi............... 1920 TBMM | |||||
|
|
|
|
(#17)
|
||
|
14-05-2009, 14:57
@Bam Bam Alıntı:
|
|
| Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. | ||
|
|
(#18)
|
||
|
Online Üyelik tarihi: 31-05-07 Bulunduğu yer: istanbul florya Motosikleti: honda600rr Kan Grubu: A Rh+ |
14-05-2009, 15:31
Alıntı:
|
|
| Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA) |
||
|
|
(#19)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 27-01-08 Bulunduğu yer: UE Motosikleti: Var |
14-05-2009, 15:52
Kuçuk bir bilgilendirme gerekiyor sanirim. Kenan'in babasi bildigim kadariyla Federasyon yonetiminde. |
|
|
|
|
(#20)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 08-05-07 Bulunduğu yer: İstanbul/Anadolu *yeschim&dreamdark* Motosikleti: Honda CBR 125 idi ;( yine olacak.. Kan Grubu: O Rh+ |
15-05-2009, 11:02
Alıntı:
|
|
| Motosikletten de öte; hayatımın aşkı EMRE |
||
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| korfez super moto |