![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Moderatör
Offline Üyelik tarihi: 14-06-06 Kan Grubu: A Rh+ |
Hayden kendini iyi hissediyor -
22-04-2009, 11:46
Nicky Hayden, Katar'da geçirdiği şiddetli kazanın bu haftasonu gerçekleşecek Japonya Grand Prix'sindeki performansını etkilemeyeceğini söyledi. Ducati pilotu, Losail'deki sıralamaların sonuna doğru geçirdiği şiddetli kazada şans eseri yara almamıştı. Katar'dan bu yana kendini toparladığını ifade eden Hayden, Motegi'de bu kazadan arta kalan herhangi bir etki olmayacağını kaydetti. "Perşembe günü hastanede yapılan kontrollerimde herhangi bir kusura rastlanmadı. Gayet iyi durumdayım. Kazadan arta kalan hiçbir etki yok" diyen Amerikalı pilot, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ducati ile çıktığım ilk GP'de istediğim noktaya varamadım ama iyi işler de olmadı değil. Yarışın ikinci yarısında en hızlı turu gerçekleştirdim. Testler de gayet iyi performans sergiliyorum." Kaynak:Türkiye F1 |
||
|
|
|
|
|
|
|
(#2)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 16-01-09 Bulunduğu yer: tekirdağ/çerkezköy Motosikleti: CBR-1000 RR (06) Kan Grubu: B Rh- |
22-04-2009, 11:51
Alıntı:
Hayden e geçmiş olsun diyorum |
|
|
|
|
|
(#3)
|
||
|
Online Üyelik tarihi: 23-03-09 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: Limited Edition CBF 150 Honda |
22-04-2009, 12:05
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 19-08-06 Bulunduğu yer: istanbul/rumeli hisar Motosikleti: sym mio Kan Grubu: A Rh+ |
22-04-2009, 12:15
Stilini sevemediniz mi?Nedendirki? He peki iyimiş o zaman... ![]() O zaman sevgili Hayden; geçmiş olsun |
Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da.... Apti mi kim o ,kımılcan![]() |
|
|
|
(#5)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 16-01-09 Bulunduğu yer: tekirdağ/çerkezköy Motosikleti: CBR-1000 RR (06) Kan Grubu: B Rh- |
22-04-2009, 12:30
Alıntı:
mesela haydenden şöyle bir yarış izlemedim hiç linke tıklayın lütfen http://www.metacafe.com/watch/441229...lap_at_philip/ |
|
|
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 03-10-08 Bulunduğu yer: gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında... Motosikleti: azrailden yeni arakladım... Kan Grubu: O Rh+ |
22-04-2009, 12:46
|
| I gOt a GaMe To Win... eskiden merter vardı şimdi fenerbahçe var... drift religion |
|
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
22-04-2009, 12:55
Cem rossi tam bir psikopat ya yaşayan efsane bu adam . düzlüklerde stoner motor farkı ile geciyor onu ama virajlarda şansı yok ;) iğne deliği kadar boşluk bulursa affetmiyor |
|
|
|
|
(#8)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 03-10-08 Bulunduğu yer: gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında... Motosikleti: azrailden yeni arakladım... Kan Grubu: O Rh+ |
22-04-2009, 12:57
abi ben bu yarşı canlı canlı izlerken tv kaşısında heyecandan kusuyodum az kalsın... |
| I gOt a GaMe To Win... eskiden merter vardı şimdi fenerbahçe var... drift religion |
|
|
|
|
|
(#9)
|
|
|
22-04-2009, 12:58
moto gp istanbulparkta ne güzel izliyorduk . ozevkimizide aldılar elimizden Superbike gelse keşke istanbulada o heyecanı yerinde izleyebilsek |
|
|
|
|
(#10)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 19-01-08 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P Kan Grubu: AB Rh+ |
22-04-2009, 13:12
geçmiş olsun hayden... rossinin psikopatlıgı tartışılmaz |
selam dünyalı ben dostum......![]() ![]() |
|
|
|
|
|
(#11)
|
|
|
22-04-2009, 13:42
|
|
|
|
|
|
(#12)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 02-11-07 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: DRZ400 SM Kan Grubu: AB Rh+ |
23-04-2009, 01:51
Kentucky Kid diye bir belgeselimsi vardı bu herifi anlatan. Orda Türk tercümana gıcık olup basın toplantısını terk mi ediyordu ne. Ondan önce de bir tripler, bir bakışlar. O gün bu gündür acayip gıcık olurum bu adama. Tamam, Türk tercüman da az kıl değildi
|
| "Yaşam hakkını kendisininkinden başka her kavme tanımaya teşne ruh haline ihanet değilse, mazoşizm denilse gerek." | |
|
|
|
|
(#13)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 13-10-06 Bulunduğu yer: Angara Motosikleti: CBR 1000RR |
24-04-2009, 00:42
bence bir miktar on yargili davraniliyor. stili gayet de agresif hatta pistte arka tekeri daha fazla zorlayan yok gibi. cesaret, kazanma hirsi vs. eksik, onlar da olsa zaten podyumdan inmezdi |
| Been here, done that before and survived | |
|
|
|
|
(#14)
|
||||
|
Offline Üyelik tarihi: 27-01-08 Bulunduğu yer: UE Motosikleti: Var |
24-04-2009, 02:56
Hayden MotoGp'nin en kaliteli pilotlarindan biridir. Sampiyon olmasi da bunun en buyuk kanitidir. MotoGp gibi bir ortamda tesadufen sampiyon olamazsiniz. Haftalarca suren bir mucadele, her hafta yenilenen ve denenen teknolojiler,hava durumu,form durumu, motorun durumu vs. vs. gibi bir suru etkenin sorumluluk tasidigi bir mecradir motosiklet yarislari. Belki istikrarsiz yorumu yapilabilir. Fakat iyi pilot degil demek biraz insafsizlik olur. Honda gibi Ducati gibi takimlarin Hayden'i tercih etmesini neyle açiklayacagiz? Bi isi bilmiyorlar mi da boyle yeteneksiz bir pilotu takimlarina aldilar? Hayden, sampiyon oldugu sezonun ertesinde butun sezon boyunca, motosikletinden sikayet edip durdu. Honda takimi hiç bir atilim yapmadi. Geçen sezon akillari baslarina geldi ve Hayden için biseyler yapmaya çalistilar. Fakat taslar bir turlu yerine oturmadi. Sonunda da ipler koptu. Hayden motosiklette fazla guvenlik unsurlarini sevmeyen bir pilot. Kontrolun kendisinde olmasini istiyor. Bu nedenle Ducati ile çok daha iyi isler çikaracagina inaniyorum. Zaten basaramazsa yaris hayatinin sonuna yaklasiyor demektir. Bunun bir takim oyunu oldugunu da unutmamak gerekiyor. Bir video da ben ekleyeyim.
|
|||
| Küçük hirsiz el feneri, büyük hirsiz deniz feneri kullanir. Ancak her ikisininde çalismasi için ampul gerekir.(Cosinus) |
||||
|
|
|
|||
|
(#15)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 02-11-08 Bulunduğu yer: İzmit Motosikleti: Yamaha R 1 Kan Grubu: A Rh+ |
24-04-2009, 03:20
Valeo Hayden'e pilot değil derken sevmediğini belirtmek istemiş bence..(mecaz) Gerçektende pilot olmadığını söylemiyor yani coq |
| Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin.. | |
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| hayden iyi durumda |
| Seçenekler | |
|
|