Kenan, İspanyada Üçüncü

Dünya Supersport yarışının 3. ayağında kazanan Cal Crutchlow (Yamaha) oldu. İkinciliği Anthony West (Stiggy Racing Honda) alırken 1′36″865 ile yeni pist rekorunu kıran sporcumuz Kenan Sofuoğlu (Hannspree Ten Kate Honda) yarışı üçüncü tamamlayarak podyuma çıktı. Kenan bu sonuç ile beraber genel sıralamada Crutchlow ile beraber 54 puana ulaştı.

Sonuçlar: 1. Crutchlow C. (GBR) Yamaha YZF R6 38′15.613 (144,456 kph); 2. West A. (AUS) Honda CBR600RR 0.171; 3. Sofuoglu K. (TUR) Honda CBR600RR 8.408; 4. Aitchison M. (AUS) Honda CBR600RR 12.421; 5. Fujiwara K. (JPN) Kawasaki ZX-6R 16.529; 6. Lagrive M. (FRA) Honda CBR600RR 19.242; 7. Pirro M. (ITA) Yamaha YZF R6 26.124; 8. Veneman B. (NED) Suzuki GSX-R600 34.525

Genel Sıralama (3. Ayaktan Sonra): 1. Crutchlow 54; 2. Sofuoglu 54; 3. Laverty 43; 4. Pitt 43; 5. West 43; 6. Lagrive 25; 7. Aitchison 24; 8. Pirro 18; 9. Roccoli 17; 10. Veneman 17

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

yarış güzeldi, daha startla birlikte kenan birinciliği ele geçirdi, fakat ardından 7 ciliğe kadar geriledi aynı tur içinde...
toparlanıp 3 lüğe kadar yükseldi ve de orda kaldı...
bu seneki rakipleri iyi kenanın, birde yeni motoruna alışması lazım diye düşünüyorum...

yarış güzeldi, daha startla birlikte kenan birinciliği ele geçirdi, fakat ardından 7 ciliğe kadar geriledi aynı tur içinde...
toparlanıp 3 lüğe kadar yükseldi ve de orda kaldı...
bu seneki rakipleri iyi kenanın, birde yeni motoruna alışması lazım diye düşünüyorum...

sana katılıyorum abi gerçekten yeni motora alışmak zor olmalı

tebrıkler bizim gurur kaynağımız ALLAH ona uzun ömür versın:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrikler sofuoğlu tebrikler kardeşim
gercekten mücadelesini kutlamak gerek olmazı başardı
ayarsız yeni makıneyle cıkan sonuca bakarsan harbiden zor u başardı buda muhteşem bir pilot oldunu gösteriyor
en büyükrakıp ı takım arkadaş ı pıtt ın aldığı sonuca bakarsanız aradaki pilot farkını görme şansınız olur ,
ccuma cumartsi sıralamalar ve antremanlar sonderece zorlu geçti yenı motor un ayar tutmaması da cabası kenan zorda olsa 3. oldu hada zorlamasının anlamı yoktu rısk alamazdı 3. lükte yettı
kenan sofuoğlunu yürekten kutluyorum ,
inşallah 2009 un dünya şampiyonu kenan olur yürekten desteklıyorum
saygılar kenan saruhan

Tebrikler sofuoğlu tebrikler kardeşim
gercekten mücadelesini kutlamak gerek olmazı başardı
ayarsız yeni makıneyle cıkan sonuca bakarsan harbiden zor u başardı buda muhteşem bir pilot oldunu gösteriyor
en büyükrakıp ı takım arkadaş ı pıtt ın aldığı sonuca bakarsanız aradaki pilot farkını görme şansınız olur ,
ccuma cumartsi sıralamalar ve antremanlar sonderece zorlu geçti yenı motor un ayar tutmaması da cabası kenan zorda olsa 3. oldu hada zorlamasının anlamı yoktu rısk alamazdı 3. lükte yettı
kenan sofuoğlunu yürekten kutluyorum ,
inşallah 2009 un dünya şampiyonu kenan olur yürekten desteklıyorum
saygılar kenan saruhan

aynen abi katılıyorum sana tebrikler kenan abi ::biggrinn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar