Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
25-08-2008, 00:38 AM
Alıntı:
BIYIKLI´isimli üyeden Alıntı
Kaza geçiren umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur, Federasyon başkanınında onuru varsa hemen istifa eder, bu işin tüm sorumlularını Allah'a havale ediyorum.
Ben en çok Müge Hanımefendinin nasıl bir açıklama yapacağını merak ediyorum..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor...Parmak basıyorum artık.. ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBF500(syh) ,1500ZC
25-08-2008, 00:59 AM
taaki kendi yakinlarindan birilerinin orda hayatini kaybetmesine kadar surer bu pistin hali boyle hepsine lanet olsun keske tum o sorumlulari pardon sorumsuzlari allaha deilde bize hawale etme sansi olsa.....
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: TABAN RR.
Kan Grubu: A Rh+
25-08-2008, 01:11 AM
Yavf bizde bu yöneticiler olduktan sonra ölen de yaralanıp sakat kalan da çok
olur söylemekten dilimizde tüy bitti pist düzeltilmedikçe yarışmayın yarışları
protesto edelim toplu hareket edelim federasyona ciddiyetimi gösterelim diye
ama nafile bizdeki zihniyet dünyanın hiç bir yerinde yoktur hee hem ölümler devam
eder hemde orda yarışmak için de can atan adrenalin dolu motorcu bitmez
böyle gelmiş böyle gider diyenlerle bu böyle devam eder ölen ve yaralan arkadaşlar için üzülürüz bizlerde malesef................
Aktif (Online)
Motosikleti: cbr 125r repsol
25-08-2008, 01:37 AM
abi burası türkiye burdan çıkış yok ya ölcen ya öldürcen yada bu işi yapmıcan başka diyecek laf bırakmadılar insan öldü olmadı büsürü yerden tepkiler gitti olmadı bi yarışcı daha kaza yaptı durumu ağır ya size sorarım allah aşkına gidip federosyandan birinimi öldürelimki bu olayın ciddiyetini anlasınlar ya iş artık bu raddelere gelmiş diyecek ne söz ne bi çağre var valla aramızda para felan toplasak şu pistti yaptırsak
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Artık binmiyorum
Kan Grubu: AB Rh+
25-08-2008, 09:03 AM
Federasyondan pistle ilgili problem olmadığına dair açıklama bekliyoruz...! Savun savun nereye kadar! Daha kaç insan canını verecek be? Geçmiş olsun arkadaşa, umarım en kısa zamanda iyileşip eski sağlığına kavuşur...
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Ducati Monster 900S
25-08-2008, 10:08 AM
Federasyonun yariscilardan aldigi paralari duysaniz inanamazsiniz. Sadece hafta sonu egitimleri bile kendi basina bir maddi kulfet. Tiksiniyorum desem yeridir. Federasyon hakkinda savciliktan sorusturma baslatmasini istemeyi bile dusunuyorum. Sitede ii bir avukat motor sever dostumuz var ise bize tam yon versin. Bu yonetim yerin dibine girsin.
Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yamaha fzr fazer 600
25-08-2008, 10:58 AM
bence burda yetkililer kadar yarışçılarda suçlu bu pistin nasıl sabıkalı pist olduğunu bilmıyorlarmı yarışmasınlar arkadaşlar insan hayatı bu kadar kolaymı pretesto etsinler yarışçılar iile yarışmak zorundalarmı federasyona gitsinler gösteri yapsınlar yada yapalım yazık değilmi ya insan hayatı bu kadarmı ucuz.allah rahmet eylesin
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: vaRRdı
25-08-2008, 11:42 AM
Eğer bu yarış boykot edilip bu yarış iptal edilseydi şu anda o can aramızda olacaktı...
Diyecek bişey bulamıyorum...
Allah rahmet eylesin.... Çok üzücü...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''