Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Rossi 2010'a kadar Yamaha'da

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2006
    Şehir
    istanbul-Ataşehir
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting

    Rossi 2010'a kadar Yamaha'da
    MotoGP'de lider durumda bulunan Valentino Rossi'nin, Yamaha ile olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattığı açıklandı. Yamaha'nın 7 dünya şampiyonluğu bulunan İtalyan yıldızı Valentino Rossi, 2010 yılına kadar takımında kalacak.

    Konuyla ilgili açıklama yapan 29 yaşındaki Rossi, "Yamaha bana sözleşmeyi kaç sene uzatmak istediğimi sordu ben de 2 yıl şeklinde cevap verdim. Yarışmaya devam etmek için motivasyonumun ne ölçüde olduğunu görmek için beklemek istiyorum. Yarışmaya ne kadar devam edeceğime yine ben karar vereceğim" dedi.

    Hafta sonu İspanya'nın Katalunya pistinde koşulacak yarışta da iddialı olduğunu belirten Rossi, "Bu pistten çok hoşlanıyorum. Ayrıca, geçtiğimiz sezon bizi burada yenen Stoner'dan da intikamımızı alabilme şansımız olacak. Bir önceki sezon bu pistte Stoner ile son tura kadar büyük bir çekişme yaşadık" diye konuştu.



    MotoGP'de topladığı 122 puanla şu anda 1. sırada yer alan Rossi'yi, 110 puanla İspanyol Dani Pedrosa ve 94 puanla bir diğer İspanyol Jorge Lorenzo takip ediyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    07 Eylül 2007
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    bu adamın yenılıklerı benı oldurcek ya gecen haftakı kaskı sımdı herzaman kullandıgı sarı renk yerıne pembeyı tercıh etmesı...ama bu adama bu yakısıo...zevklı bı adam...ayrıca cokda formda....
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)