Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu'dan Bir Zafer Daha

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2004
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    XT660R
    Kenan'ı göğsümüzü kabartan bu başarısından dolayı kutluyorum. Motosiklet camiasının en başarılı Türk sporcusu. Allah yolunu açık etsin.

    Bayrak konusunda daha öncesindede dikkat etmiştim;


    Belliki kendisi Osmanlı hayranı.
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2006
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    ne boş işlerle uğraşıyorsunuz arkadaşlar.proooooooooooooo!!!!!!!!!!!konu değişmiş ama sen de seyirci değil bizzat oyuncu olmuşsun.

  3. #43
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Hakaret, ikili tartışma ve başka boyutlara çekilen siyaset yapılmadığı sürece arkadaşlarımız bana göre tartışmakta serbesttir.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

  4. #44
    a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2006
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakaret, ikili tartışma ve başka boyutlara çekilen siyaset yapılmadığı sürece arkadaşlarımız bana göre tartışmakta serbesttir.
    bunda siyaset yok da ne var pro?yap bir anket al cevabını.ben bunları tartışmıyorum.tartışmam da.bu çocuk orada bizim bayrağımızı dalgalandırıyor arkadaşım.olaya sadece bu gözle bakılacaksa bu haberin burada bir değeri var.iyi geceler.

  5. #45
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Sen de haber yanını değerlendir o zaman. Dediğim gibi benlik bir sorun yok. Diğer mod'lar da gördüler bu başlığı ve geçtiler. Demek ki sorun yokmuş. Tek mod ben değilim Ben kilitlemiyorum, birbaşka arkadaşım kilitlerse de neden kilitledin demem.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

  6. #46
    linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Temmuz 2006
    Şehir
    AkHiSaR-manisa
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    [QUOTE=victor54;619340]ben öğle bir şey söylemedim mesajı anlayan anlamıştır
    sende öyle algıladıysan diyecek birşeyim yok


    kenan kardeşimi tebrik ediyorum
    Alıntı patriote adlı üyeden alıntı Mesajı göster



    foto harkıaa yaaa hele yarışı ızlerkenn ağlıcaktım resmenn bayraklarıı görüncee

  7. #47
    marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ekim 2006
    Şehir
    Bolu
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    kenan a ne desek az arkadaşlar. gerçekten yurt dışında bayrağımızı dalgalandırması çok gurur verici bir şey. Bir de ben teşekkür ediyorum ona

  8. #48
    victor54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Nisan 2006
    Motosikleti
    cbr 125
    Alıntı rsm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir Turk olarak Kenani buyuk bir zevkle izledim sirf onu izlemek icin internetten yillik uye oldum ama o bayrakla amblem siyasi bir ifadedir yani Turklerin gecmisindeki bir simgedir ve hepimizin tarihteki bir simgesidir ama tarihten onlari cikarmak yerine elimizdeki en buyuk deger olan cumhuriyetimize ait bir isaret gosterseydi cok daha anlamli olurdu , ornegin kaskina o osmanli amblemi yerine ulkemizi ve cumhuriyetimizi kurmakta en buyuk gorevi ustlenen Ataturkumuzun bir cikartmasi olsaydi daha da gurur duyacaktik diyorum , biraz buruk bir sevinc oldu....
    hayyydaa bayrak bitti birde kaska takmışsınız kafayı sorarım peki o kaskta fatihin tuğrası yerine EJDER---yada---DEVİL-vb.... gibi logolar olsaydı ay aman ne hoş olmuşmu diyecektiniz.....





  9. #49
    YoL_GezeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2004
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    125 cc skygo
    Takmışsınız bir bayrak konusuna. Osmanlıdan mı utanıyorsunuz veya geçmişinizde osmanlı mı olmasını istemiyorsunuz. Osmanlı yıllarca dünyaya hükmetti. Kaskında o osmanlının padişahlarından bir tanesinin tuğrası olması çok mu? Yada orada osmanlıya ait bir bayrağın dalgalanması mı sizi rahatsız etti. İşte yok küçükmüş Türk bayrağındanda falan filan siz isteyin kenan sofuoğlu orada 10 kat daha büyüğünü dalgalandırsın. Bayrağın küçüklüğündende kimse o ülkeyi istemediği yok bölünmüşlük anlaşılmaz. İnanın bu yorumu yapanlardan çok orada ki yabancılar kenanın veya oradaki kişilerin o bayrağı sallamasını veya kaskındaki o tuğrayı koyarak ne demek istediğini sizden daha iyi anladı.Siz bunları tartışacağınıza kenan sofuoğlu yarış kazandı medyada ne kadar yer aldı ve bu kadar az yer almasının nedenleri ne onları tartışın. Ya motosiklet camiyasında bi eksiklik var yada gösterilmesi gereken önemi anlatamıyoruz millete ve medyaya. Bunu anlatmak için neler yapılması gerek bunları tartışın. Kenan sofuoğlunu tekrar tebrik ediyorum. Yürüyedur Türk Milleti arkanda....

  10. #50
    rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ekim 2006
    Şehir
    Angara
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    ya hala saskinlikla izliyorum,
    ben millet video linklerini koyar yaris videosunu paylasir bizde izleyemememize ragmen biraz ogreniriz neler oldugunu derken takmisiniz bir bayrak muhabbetidir gidiyor,

    bos islerle ugrasmayin, o kadar podyum gordum sanmiyorum ki dunyanin hicbir yerinde bu detaylar polemik olsun, caniniz polemik cektiyse aciniz topigini, ne alakasi var pist yarisi ile bunlarin
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

  11. #51
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşlar, bu konu farklı ortamlarda da tartışılmakta. Bilmeyenlere kaynak olması açısından bana gelen mailden sadece Osmanlı Devlet Armasının Anlamı bölümünü alıntı yapıyorum...

    Konu hakkındaki kişisel yorumlarım da şu şekilde... Kenan Sofuoğlu şimdiye kadar hiçbir Türk'ün yapamadığını yapıp, Türk bayrağımızı tüm dünyaya tanıtmıştır, tanıtmaya da devam ediyor. Bu başarısı beni çok sevindiriyor gerçekten. Olimpiyatlarda abuk subuk ülkelerin bile sporcuları yer alıyorken, neden hiçbir Türk buralara gelemiyor diye soruyorum hep. İmkan da çok önemli ama bence daha önemlisi Türk insanının kafa yapısı. Motosiklet gibi ülkemize çok geç giren bir spor dalında bu başarının kazanılması bence küçümsenecek bir başarı değildir. Ten Kate Honda takımında ikinci pilot olan Kenan artık takım tarafından tamamen sahiplenmiş ve birinci pilot olarak kabul ediliyor. Osmanlı bayrağının ön planda olması beni de üzdü ama sonuçta ekranda Kenan Sofuoğlu isminin yanındaki kırmızı beyaz Türk bayrağımız gözükmekte. Kenan bunun aksi bir harekette de bulunmadı, her fırsatta bayrağımızı ön plana çıkartmaya çalıştı. Haa onun dışında kişisel inancı veya bir akıma olan inancını sorgulamak bize düşmez. Osmanlı hayranıdır belki. Onun bu inancına kimse karşı çıkamaz. Çoğumuz Osmanlı soyundan geliyoruz. Üstelik Kenan bir Türk yarış takımında yarışmıyor, ona bu desteği veren Tek Kate Honda takımının ülkesinin bayrağını da sırtına takıp dolaşabilirdi pistlerde. Bence konuyu başka yönlere çekmemek lazım. Kenan bir Türk sporcusudur ve başarısı bizi onurlandırmalıdır.





    Osmanlı Devlet Armasının Anlamı



    Osmanlı armasının üzerindeki sembolleri en tepeden başlayarak şöyle sıralayabiliriz:

    En tepede bir güneş şekli ve onu çevreleyen güneş ışıkları vardır. Güneş şeklinin ortasında armanın ait olduğu dönemin hükümdarlarının tuğrası yer almakta. Onun altındaki yukarıya açık hilalin üzerinde Arapça Osmanlı devletinin hükümdarı olan han, Allahın Muaffak kılması ve yardımına dayanır ve öylece hüküm sürer anlamına gelen bir söz yazılı.

    Onun altında, armanın tam göbeğine gelecek şekilde aynalıklı kalkan motifi var. Bu kalkanın çevresinde yıldızlar bulunuyor. Bu yıldızların sayısı çok zaman 12 adet ile sınırlandırılmış olup 12 burcu temsil eder. Böylece Osmanlı, kâinatın merkezine yerleştirilmiş olur.

    Kalkanın hemen üzerinde de devletin kurucusu Osman Gaziyi temsil eden bir sorguç vardır ki Osmanlıların köklerine ne kadar bağlı olduğunu anlatır.

    Kalkanın sağ yanında Osmanlı sancağı yer alır. Renkli armalarla kırmızı ile gösterilir. Onun karşısında ise hilafet sancağı bulunur. Hilafet sancağının rengi aslında siyah iken, arma üzerinde hemen daima yeşil renkte gösterilmiş ve bazen üzerinde üç hilal kondurulmuştur.

    Merkezdeki kalkandan Osmanlı sancağı yönüne doğru uzanan şekiller ise şöyle sıralanmaktadır:

    Sancağın üzerinde bir ok var. Sancak alemini altında baltacıklar ocağının kullandığı tek taraflı bir çift yüzlü teberler (balta) bulunur. Sonra mızrak ve altında el sperlikli tören kılıcı vardır. Sonra ağızdan dolma bir top ve altında savaş kılıcı yer alır. Hemen altında bozdoğan (gürz) görülür. Top ile bozdoğanı sancaktan ayıran boynuzdan yapılan boru ise savaş ilanını ve sonra da mehterhaneyi temsil eder.

    Armanın sol yanında, yani hilafet sancağı yönünde uzanan semboller yine yukarıdan aşağıya şöyle sıralanırlar:

    Sancak aleminin altında süngü takılmış bir tüfek, altında tek yüzlü teber (balta), sonra toplu tabanca ve topuz başlı asa mevcuttur. Asanın şeşper (savaş araçlarından altı dilimli topuz) topuzu kenarına asılı olan terazi adaleti temsil eder. Terazinin kitap şekilleri üzerine oturtulmuş olup bu kitaplardan üstteki Kuran-ı Kerim, alttaki ise diğer hukuk metinleri yerine geçen kanun kitabıdır.

    Hilafet sancağının altındaki çiçek şekilleri Osmanlının estetik yönünü gösterir. Buket arasında ki güller hilafet sancağı üzerinde manevi ilhamlar sebebiyle bulundurulur. Buketin hemen altında bir çapa (gemi demiri) yer alır ki denizciliğin sembolüdür.

    Arma göbeğindeki kalkanın hemen alt yanın da dik duran bir borazan mızıka takımını; onun altında çaprazlama duran tirkeş (ok kuburu, sadak) ile meşale de gece donanmalarını ve ok müsabakalarını hatırlatır.

    Armanın alt tarafını boydan boya süsleyen inci defne yaprakları, çiçek motifleri arasından beş tane madalya sarkar. Bu madalyaların isimleri şöyledir: İmtiyaz nişanı, Mecidi nişanı, İftihar nişanı, Osmanlı nişanı ve Şefkat nişanı.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  12. #52
    patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ekim 2006
    Şehir
    Gurbet
    Motosikleti
    Var
    Alıntı YoL_GezeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takmışsınız bir bayrak konusuna. Osmanlıdan mı utanıyorsunuz veya geçmişinizde osmanlı mı olmasını istemiyorsunuz. Osmanlı yıllarca dünyaya hükmetti. Kaskında o osmanlının padişahlarından bir tanesinin tuğrası olması çok mu? Yada orada osmanlıya ait bir bayrağın dalgalanması mı sizi rahatsız etti. İşte yok küçükmüş Türk bayrağındanda falan filan siz isteyin kenan sofuoğlu orada 10 kat daha büyüğünü dalgalandırsın. Bayrağın küçüklüğündende kimse o ülkeyi istemediği yok bölünmüşlük anlaşılmaz. İnanın bu yorumu yapanlardan çok orada ki yabancılar kenanın veya oradaki kişilerin o bayrağı sallamasını veya kaskındaki o tuğrayı koyarak ne demek istediğini sizden daha iyi anladı.Siz bunları tartışacağınıza kenan sofuoğlu yarış kazandı medyada ne kadar yer aldı ve bu kadar az yer almasının nedenleri ne onları tartışın. Ya motosiklet camiyasında bi eksiklik var yada gösterilmesi gereken önemi anlatamıyoruz millete ve medyaya. Bunu anlatmak için neler yapılması gerek bunları tartışın. Kenan sofuoğlunu tekrar tebrik ediyorum. Yürüyedur Türk Milleti arkanda....

    Kenan Sofuoğlunu Tekrar tebrik ediyor, sonuna kadar destekçisi olacağımızın bir kez daha altını çiziyoruz.

    Bayrak meselesini Kenan kardeşimizi aradan çıkararak ayrı tutmamız gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum.
    Kayıtlardan ve resimlerden bayrak olayının Kenan kardeşimizin inisiyatifi dışında oraya gelen kişilerce oluşturulduğu resimlerden ve video kayıtlarından bellidir.

    Bu konuyu Kenan'ı ayırarak inceleyip kardeşimize zarar vermeyelim.
    Daha sonra da konuya açıklık getirmek bakımından şu notu düşmeyi milli bir görev bilirim.


    Osmanlı devleti tarihinde yeşil bir bayrağa sahip olmamıştır.
    Yalnızca çaldıran savaşında yeşil bayrak kullanıldı ve akabinde tekrar al renkli bayrağa dönüldü.

    Günümüz de kullanılan Türk bayrağı sanılan aksine Cumhuriyet döneminde bulunmuş bir bayrak değildir.

    ııı. Selim'den itibaren bayrağımız şuydu.


    Şu an adını hatırlayamadığım bir padişaha kadar bayrağımız bu şekilde kullanıldı.
    Daha sonra o adını hatırlayamadığım padişah tarafından yıldız beş köşeli hale getirilerek bu günkü şekle yakın bir hal aldı.

    Cumhuriyet dönemin de Bayrak ölçüleri kanunla sabitlenerek, günümüzdeki şeklini aldı.

    Yeşil bayrak islam ordularının kullandığı bayraktır. Bizim kan rengi ve üç hilalli bayrağımız, bilmiyorum ne sebeple ama büyük ihtimalle Türk-İslam sentezi davasında Türk simgesi üç hilal ve İslamın simgesi yeşil birleştirilerek yapılmış bir ilistrüsyondan ibarettir.
    Dikkati üç hilal çektiğinden detaylar önemsenmemekte ve bu olay Türkçülük olarak algılanmaktadır.

    Şimdi gelelim alıntı yaptığım arkadaşın sözlerine.

    Geçmişinizde Osmanlı olmasından mı utanıyor yada Osmanlı olmasını istemiyormusunuz? demiş arkadaşımız.
    Geçmişimizi istemek yada istememek bizim elimizde olan bir şey değildir.
    Önemli olan geçmişimize objektif bakabilmek hatalardan gereken dersi çıkartmak, yapılan güzel şeyleri de örnek alarak uygulamaktır.

    Bunun dışında tuğrayı neden koydu? sorusuna verilen cevap da hamaset edebiyatından başka bir şey değildir.
    Tuğrayı Kenan'ın kafasında gören sporcuların mutlaka korkudan ödleri patlamıştır.
    Seyirciler de "anneciğim Türkler geliyor" diyerek sağa sola kaçışmışlardır.

    İnsanları korkutarak saygınlık kazanma arzusu yerine kendimizi sevdirerek saygınlık kazanma kararlılığında davransaydık belki bugün dünya coğrafyasındaki yerimiz ve önemimiz çok daha başka olacaktı.

    Ben Kenan'ın kaskını çok güzel buluyorum.
    Aynısını bulabilirsem başıma gelebilecek bir çok şeyi göze alarak bu gevur illerinde gururla başımda taşırım.

    Motosikletimin önüne ay-yıldız yapıştırdım.
    Şimdiye kadar beni bir gün bile çevirmeyen polis, hergün çevirmeye başladı.
    En sonunda birisi sökmüş atmış.
    Beni polis zulmünden kurtardı. Saolsun.
    Nasılsa kalbimden söküp atamaz. Önemli olan da bu.

    Türk bayrağından başka bir bayrak sallamak, bölücülüktür. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
    Türk bayrağının yanında tuttuğunuz takımın flamasını renklerini konuyla ilgili olarak taşımanız sallamanız anormal bir davranış tabii ki değildir.
    Ama o flama Türk bayrağından büyük ve yüksekte olamaz.....

    Türk Bayrağından başka bir bayrağa heveslenenlere cevabımız sonsuza kadar şu olacaktır....


  13. #53
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @patriote
    Bayrak meselesini Kenan kardeşimizi aradan çıkararak ayrı tutmamız gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum. Kayıtlardan ve resimlerden bayrak olayının Kenan kardeşimizin inisiyatifi dışında oraya gelen kişilerce oluşturulduğu resimlerden ve video kayıtlarından bellidir.
    patirote, emin misin? Peki neden kaskının üzerinde de aynı sembol var? Önemli olan bu değil, adam istediğini yapar. Bütün mesele bu!

    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  14. #54
    patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ekim 2006
    Şehir
    Gurbet
    Motosikleti
    Var
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @patriote

    patirote, emin misin? Peki neden kaskının üzerinde de aynı sembol var? Önemli olan bu değil, adam istediğini yapar. Bütün mesele bu!

    Boy;
    Kişisel tercihidir.
    Ben kimsenin siyasi, fikrini sorgulamıyorum.
    Kenan'ı aradan çıkarmak isteyişim yıpranmaması içindir.
    Senin de dediğin gibi adam istediğini yapar.
    Kenan gibi yetenekli insanları maalesef bünyemizden çok az sayıda çıkarabiliyoruz.

    Tartıştığımız konu;
    Başka bir bayrağın, bayrağımızdan üstün tutulmasıdır.

  15. #55
    YoL_GezeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2004
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    125 cc skygo
    Arkadaşım bana bayrakların tarihini öğretme en az senin kadar biliyorum. Çok boş konuşuyorsun kenan sofuoğlu birileri korksun veya aman yolumdan çekilsin diye koymamıştır o armayı. İlk önce ne demek istediğini anla ondan sonra bana cevap ver. Türk bayrağının yanında başka bir bayrak sallamak bölücülüktür demişsin. Hangi ülke veya hangi görüşü temsil ediyor o bayrak bölücülük diyorsan bununda cevabını vereceksin. Kanla çizildi kanla silinir diye bir foto koymuşsun ve üstüne şunu eklemişsin "Türk Bayrağından başka bir bayrağa heveslenenlere cevabımız sonsuza kadar şu olacaktır...." demişsin. Eğer bu lafın içinde ben varsam şunu söyleyeyim. Benim Türklüğümü yargılamak kimsenin haddi değildir. Eğer bir kez daha kanla çizilmesi gerekiyorsa o kanların içinde benimkide kesin vardır!!!

  16. #56
    the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul/Kartal
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Ouuuvvv çok hassas bir konu.. Arkadaşlar bence konu daha fazla uzayıp herkes birbirini kırmasa
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

  17. #57
    patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ekim 2006
    Şehir
    Gurbet
    Motosikleti
    Var
    Alıntı YoL_GezeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bana bayrakların tarihini öğretme en az senin kadar biliyorum. Çok boş konuşuyorsun kenan sofuoğlu birileri korksun veya aman yolumdan çekilsin diye koymamıştır o armayı. İlk önce ne demek istediğini anla ondan sonra bana cevap ver.
    Bu muhabbet başladığında siz ortada bile yoktunuz. Ne diye üstünüze alındığınızı anlayamadım.

    Ne demek istediğini ben anlayamadım. Siz anlatın. Biz de anlayalım. Böylece kimseye haksızlık etmemiş oluruz.
    Hem bayrak diyorsunuz, hem arma... hangisi?




    Alıntı YoL_GezeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türk bayrağının yanında başka bir bayrak sallamak bölücülüktür demişsin. Hangi ülke veya hangi görüşü temsil ediyor o bayrak bölücülük diyorsan bununda cevabını vereceksin.
    O bayrağın Türkiye Cumhuriyetini temsil etmediği kesin.
    Hangi ülke olduğunu ben de anlayamadığım için konuyu tartışmaya açtım.
    Eğer Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ediyor olsaydı, Bayrağın şu şekilde olması gerekirdi.



    Ama o yeşil bayrağın Türkiye Cumhuriyeti'nin al-yıldızlı bayrağı ile yakından uzaktan bir alakası yok. Bu nedenle hangi ülkenin bayrağı beni ilgilendirmiyor.
    Benim canım Türkiyem'in bayrağı olmadığını biliyorum.

    Ve tekrar ediyorum. Bu bayrağın üzerinde bir bayrağı dalgalandırmayacağız.


    Alıntı YoL_GezeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanla çizildi kanla silinir diye bir foto koymuşsun ve üstüne şunu eklemişsin "Türk Bayrağından başka bir bayrağa heveslenenlere cevabımız sonsuza kadar şu olacaktır...." demişsin. Eğer bu lafın içinde ben varsam şunu söyleyeyim. Benim Türklüğümü yargılamak kimsenin haddi değildir. Eğer bir kez daha kanla çizilmesi gerekiyorsa o kanların içinde benimkide kesin vardır!!!
    Bu lafın içinde siz niye olacaksınız ki?
    Eğer başka bir bayrak peşinde iseniz söyleyeyim sizde varsınız. Değilseniz zaten üzerinize alınacak bir şey yok....

    Sizin kanınız olmasa da atalarınızın kanı mutlaka vardır. Bu nedenle bu bayrağın dalgalanması için canlarını gözleri kırpmadan veren aziz şehitlerimizin mezarlarında rahat uyuması için bayrağımıza sahip çıkalım.

    Bu vatan ve bu bayrak uğruna canlarını veren şehitlere saygısızlık edenler, babalarının Fransız,İngiliz,Yunanlı olmadığına üzülenlerdir.

    Benim görüşüm budur.
    Aynı fikirde değilseniz de kızacak değilim.

    Bu konuyu uzatmak Kenan'a zarar verecek.

    Bayrak konusunda sözü olan yazsın.

    Lafı Kenan'ın armasına veya başka bir şeyine getirmeyin.....

  18. #58
    the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul/Kartal
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Bu arada Kenanı tebrik ediyorum ...
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

  19. #59
    tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    drz 400
    paylaşım için mınnettarım emeğine sağlık
    kalbımız daimi kenan la allah yolunu acık etsın bizi gurulandırıyor

  20. #60
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler