Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Rossi Bmw Kazandı...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    İspanya'nın Jerez pistinde bugün yapılan sıralama simülasyonları testlerinde Dani Pedrosa'yı geride bırakan, Valentino Rossi; simülasyonun ödülü olan BMW otomobili kazandı.

    Yamaha fabrika takımı adına yarışan Rossi ile Repsol Honda pilotu Dani Pedrosa seansın sonuna kadar kıran kırana mücadele etti. 20 dk'da üçer kez geçici pol pozisyonu eline geçiren pilotlardan Rossi son 7 dk kala 1:38.786 yaptı. Rossi'nin derecesini 0,006 geliştiren Pedrosa tekrar öne geçti. Ancak son sözü Yamaha pilotu Rossi söyledi. İtalyan pilotun 1:38.394'lük derecesine ancak 0,133 sn daha kötü dereceyle cevap verebilen Pedrosa geride kaldı.

    Ödül olan BMW'yi de kazanan Rossi, ödül kazanmayı kutlamanın dışında rakiplerine sezon öncesi ciddi gözdağı vermiş oldu. Rossi ödülü kazandıktan sonra şöyle konuştu; "ödül kazanmak çok güzel. Bu yarışmayı kazanmak şampiyona için bir anlam ifade etmese de rakiplerimizle ilk ciddi mücadelemizde geçen yıla göre daha rekabetçi bir motora sahip olduğumuzu göstermememiz açısından önemli bir organizasyondu. Motoruma ve ekibimize teşekkür ediyorum."

    Sıralama turu simülasyonunda üçüncü sırayı yine Yamaha'dan Colin Edwards alırken, 4. sıra geçen yılın şampiyonu Hayden'ın oldu. Hayden'ı sırasıyla Kawasaki'den Randy de Puniet, ve Ducati pilotları Casey Stoner ile Loris Capirossi takip etti.

    Kaynak: Otomotorspor


    Jerez'de en hızlı Rossi

    MotoGP'de sezon öncesi İspanya'nın Jerez pistinde yapılan testlerin en iyi derecesini eski dünya şampiyonu Valentino Rossi elde etti.

    MotoGP'de üst üste 5 kez dünya şampiyonu olduktan sonra geçen sezon son yarışta şampiyonluğu ABD’li Nicky Hayden'a kaptıran Valentino Rossi yeni sezon öncesi Jerez'de yapılan testlerde pist rekoru kırdı.

    Yamaha pilotu Rossi 1 dakika 38.394 saniye ile Dani Pedrosa ve Colin Edwards'ın önünde birinci olurken Loris Capirossi'ye ait 1.39.064'lük Jerez Pisti rekorunu saniyenin yüzde 67'si kadar geliştirdi.

    MotoGP'de yeni sezon 10 Mart'ta Katar GP'siyle başlayacak.

    Kaynak: Ntvspor


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul/Kartal
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Yakışır tosunuma

    Vale bu sene bir aksilik çıkmazsa şampiyon İnşallah
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

  3. #3
    C@NSU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2006
    Şehir
    İst - bjk
    Motosikleti
    keske enduro olsa..
    valentino rossi ztn süper ya

  4. #4
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2006
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    GT250R
    Yavv adam zaten dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)