Alıntı:
the_cayman´isimli üyeden Alıntı
Aranan şartlar yerinde mi ne  . Arkadaşım senin paran sana çok geliyor sanırım ama bu sitede emeğinle kazanıp zorlukla 125cc alan arkadaşlarımız var onlara göre çok ağır şartlar. Herkes katılsın diye yapmamışlar bunu . Haa ama sen diyorsan 1800YTL+500€ benim için kayda değer bir para değil o zaman birşey söyleyemem tabi ...
|
Sen benim bu motoru nasıl aldığım hakkında bilip bilmeden bir kelime bile yorum yapamazsın!... Son damlasına kadar sabır ve birikim var bu motorun üzerinde!
Ve evet eğer gerçekten bir pist yarışına katılacaksam 1800ytl + 500€ kayda değer bir para değil!!! Otobanda hız yapmaya benzemez bu. Zaten yarışçı olacak insanın mali durumunu toparlamış olması gerekiyor. 500 ytl oldu diyelim. Katıldın , o kadarla sabit kalacak mı sanıyorsunuz?
Ralli de de böyle... Benim akrabam olan Burak Çukurova'dan gayet iyi biliyorum. Ben emeklerken o yarışıyordu. Yarışlara girdiğinde ne kadar masraf yaptığını ben bizzat biliyorum. Avrupada hangi yarışçı fakir ama gururlu ki? Hepsinin belli bir geçmişi ve saygın bir ailesi var!!! Bu heryerde böyle , üzgünüm katılamıyorsanız.
Ayrıca eğer farkettiysen her açılan Honda forumunda Anti-Honda taraftarlığı yapan sensin... Ne zaman bi Honda forumu açılsa senin ters bi mesajın oluyor forumda... Bize söyleyeceğine kendin dikkat et....