Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Toprak Razgatlıoğlu ve Bahattin Sofuoğlu birincilik için İspanya’da

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Yamaha kanatları altında dünya pistlerinde yarışan milli gururlarımız Toprak Razgatlıoğlu ve Bahattin Sofuoğlu pandemi sonrası ülkemizi gururlandırmak üzere İspanya Jerez’e gitti. Razgatlıoğlu ve Sofuoğlu 31 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde podyumda birincilik için yarışacaklar. Milli yarışçıların destekçisi Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Türkiye’den dünya pistlerinde yarışan sporcuların elde ettikleri her başarı yeni sporcular için güçlü bir motivasyon ve gurur kaynağı oluyor. Yamaha Motor Türkiye olarak birçok proje ile gençleri destekliyoruz. Dünyanın en önemli pistlerinde yarışan gençlerimizi Türk halkının da daha fazla desteklemesini ve takip etmesini istiyoruz. ” dedi.

    Toprak Razgatlıoğlu birinciliği hedefliyor.

    Geçtiğimiz yıl Pata Yamaha Fabrika takımı ile yarış kariyerini sürdürmeye başlayan Toprak, Şubat ayında2020 Motul FIM Dünya Superbike ‘ın ilk ayağında Avustralya’da yarışmış ve Yamaha ile ilk şampiyonluğunu almıştı. Pandemi döneminde tüm uluslararası spor müsabakalarında olduğu gibi ara verilen Dünya Superbike Şampiyonası bu hafta start alıyor. Şampiyonanın en güçlü 3 adayı arasında olan Toprak Razgatlıoğlu, 31 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde yarışacak. Pandemi sürecinde asla motivasyonunu kaybetmediğini, yarışa mental ve fiziksel olarak hazır olduğunu söyleyen Toprak Razgatlıoğlu “pandemi süresince antrenmanlarımı Kenan Sofuoğlu’nun koçluğunda Sakarya’da Kenan Sofuoğlu pistinde devam ettirdim. Mükemmel bir uyum içinde sürdüğüm, teknolojisi ve performansından yüzde yüz emin olduğum Yamaha YZF- R1 ile yeniden pistlerde yarışacağım günü hayal ederek motive oldum. Şubat ayında Pata Yamaha takımı çatısı altında ilk yarışımı birincilikle tamamladım ve şimdi ikinci ayakta da aynı başarıyı hedefliyorum” dedi. Dünya şampiyonluğunu hedefleyen milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu; 7-9 Ağustos Portekiz, 28-30 Ağustos İspanya, 4-6 Eylül İspanya Aragon, 18-20 Eylül İspanya Barselona, 2-4 Ekim Fransa ayaklarına katılacak.

    Dünya Supersport 300 şampiyonasında bayrağımızı dalgalandıracak olan Yamaha sporcusu Bahattin Sofuoğlu’da İspanya için hazır. Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu’nun yetiştirdiği genç yetenek Bahattin Sofuoğlu, İspanya Jerez’de Toprak Razgatlıoğlu ile aynı tarihlerde yarışacağı Dünya Supersport 300’de iyi bir çıkış yakalayıp birinci olmayı hedefliyor.

    Cansever “Dünyanın tanıdığı bir motosiklet markası olarak, dünyanın tanıdığı Türk sporcuların başarısında katkımızın olması bizi çok mutlu ediyor”.

    Yamaha Türkiye olarak motosikleti seven yetenekli gençleri desteklemeyi ve cesaretlendirmeyi misyon edindiklerini ve uluslararası arenada motor sporları alanında Türkiye’yi temsil eden yeteneklere destek veren marka olmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport 300 motor sporları için oldukça önemli arenalar ve bu pistlerde Türk bayrağının dalgalanıyor olması ulusal bir başarı. Bu pistlerde yarışan gençlerimizi Türk halkının daha fazla desteklemesini ve takip etmesini istiyoruz. Toprak ve Bahattin pandemi döneminde gaz düşürmeden çalıştılar, yüksek motivasyonla yarışa hazırlar. Onlardan Covid- 19 salgını sebebiyle gergin geçirdiğimiz son 4 ayı unutturacak birinciliklerle dönmelerini bekliyoruz. Dünyanın tanıdığı bir motosiklet markası olarak, dünyanın tanıdığı Türk sporcuların başarısında katkımızın olması bizi çok mutlu ediyor” dedi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Ülkemizde bulunan tüm pist yarışçılarının yurtdışında yarışıyor olması bizi çok mutlu ediyor.
    Daha ilk yarışına çıkacak acemi pilot bile yurtdışında yarışıyor.
    Bunda motosiklet federasyonunu başarıyla! yöneten arkadaşların katkısı büyük.
    Sayelerinde türk pilotlar kendi ülkelerinde yarışamıyorlar.
    Türkiye pist yarışlarını yurtdışında yapan federasyonu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

    Bu arada dünya arenasına çıkan Toprak Can ve Bahaddin'e başarılar.
    Toprak yamahaya rağmen başarılı olursa büyük sükse yapacak.
    Shrieker, Smlgndz ve fatih.met bunu beğendiler.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

  3. #3

    Üyelik
    06 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul
    Trt sporda yayınlanacak.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)