Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Toprak Razgatlıoğlu Sezona Hazır

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
     
    Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da yapılan Dünya Superbike Şampiyonası resmi testlerinde 16 sporcu arasında ilk 5 içinde yer bularak, sezona hazır olduğunu gösterdi.

    Türkiye Motosiklet Federasyonundan yapılan açıklamaya göre milli sporcu, resmi testlerinde 1.39.942'lik tur zamanıyla ilk 5 içinde yer almayı başardı.

    Jerez Pisti'nde yapılan testlerde 132 tur atan ve fabrika takımlarını geride bırakan Toprak Razgatlıoğlu, "İlk testlerde istediğim çizgiye ulaştım. İki gün süren superbike testlerinde hızlı gruptan oluşan ilk beşte yer aldım. Sezon hazırlıklarımız iyi gidiyor. Testlerimiz devam edecek. Tek hedefim Avustralya'da sezona iyi başlamak." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: AA
    numan ve emenyasin bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2008
    Şehir
    Momchilgrad...
    Umarım bu sezon onun için başarılı geçer.

  3. #3
    YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2011
    Şehir
    AnTALYA
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    Bu sene daha tecrübeli aslan prçası,Anlamadığım şu leon Haslam denen herif İngiltere sbk ya geriledi 2 sene evvel, Ama yeni sezonda krt takımında yarışacak.Yüksek makamlarda tanıdıkları var herhal.

  4. #4
    zekvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2018
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Ninja 300
    Başlangıç olarak güzel sonuç. Superbike ta 2. yılı bu yıl güzel sonuçlar alır umarım. Bu yıl özellikle ikizleri takip edeceğim. Şampiyon olacaklarından şüphem yok. Göğsümüz kabarsın Toprak geçen yıl bir yarışta 2. olduğunda nasıl sevineceğimi bilememiştim kalbim hızlanmıştı, bizden birileri olunca heyecan katlanıyor.

  5. #5
    drejj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Nmax
    Testler de istediği çizgiye ulaşmış,ilk 5 yer almışmış...Jonathan Rea yine yarış çizgisi gösterip kuyruğuna takıp çekmiş olmasın? geçen sezon da bunun aynısı olmuş ama adam sıralama turları ile yarış günü uzayıp gitmiş toprak 8-9-10! yeteneksiz demiyorum,hatta diğer adamlara göre tecrübesi nerdeyse yok bu sezon ilk 5 de yer alsın bu büyük bir başarı olur.Podyuma bakıyorsun hemen hemen hepsi moto gp den gelme.
    Haaa kenan gibi süper amatör lig de her sene kendini tatmin edeceğine şurada kürsü yapsın gurur duyalım.Şu ülkede ki imkan yetersizliğinden yakınırsın ama en büyük sorunlardan biri de başkasının kini görmeyen elekrik direği ile gezdiğini sanırmış.
    Başarı diye elde edilene bir bakın.O adamlar istanbul park pistin de senin dolu 600 lük makine ile döndüğün tur zamanından 250cc likler her tur 3-5 saniye hızlı dönüyorlardı.Kenan da dünya şampiyonuyum diye kendini tatmin etsin,fulbol da dünya 3 üncüsü olduk gibi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)