Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı. Şehit polisimiz anısına Urla’da yarış yapılacak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    İzmir Adliye binası önünde ülkemizin birlik ve beraberliğinin hedef alındığı hain saldırının büyük bir faciaya dönüşmesini engelleyen şehit polisimiz Fethi Sekin’in anısına Urla’da “Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı” yapılacak.

    İzmir'deki saldırıda kahramanlık göstererek büyük bir facianın önüne geçen İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde motosikletli 'Şahinler' timlerinde görevli şehit polis memuru Fethi Sekin anısına Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi’nin destekleriyle 04-05 Şubat 2017 tarihlerinde İzmir’in Urla ilçesinde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından “Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı” düzenlenecek. 04 Şubat Cumartesi günü Urla meydanında başlayacak yarışta sporcular enduro ve atv sınıflarında ter dökecek.

    “Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı”nda elde edilecek sponsorluk ve organizyon gelirleri; İzmir Adliye binası önünde ülkemizin birlik ve beraberliğinin hedef alındığı hain saldırının büyük bir faciaya dönüşmesini engelleyen şehit polisimiz Fethi Sekin’in emaneti çocuklarının eğitimine harcanacak.

    “Şehit Fethi Sekin Enduro Yarışı” 05 Şubat Pazar günü saat 13:30-15:00 arası TRT SPOR tarafından canlı yayınlanacak.

    Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

    Pulsar41 ve MrMud bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2016
    Şehir
    İstanbul 03
    Motosikleti
    Honda pcx
    Düşünenden, emeği geçenden, katılandan, izleyenden Allah razı olsun. Ülkesi için gözünü kırpmadan kendi canını feda edenleri unutturmamak, geride bıraktıklarına kol kanat germeye çalışmak bu vatanı sevenlerin öncelikli görevi olmalıdır.
    sheriff87 ve MrMud bunu beğendiler.

  3. #3
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Organizazyonun içinde bulunabildiğimiz kadar bulunacağız bir kaç arkadaş, izleyici olarak bir çok kişide getireceğiz umarım yan çizmezlerse.
    Umarım kalıcı ve yıllarca büyüyen bir turnuva olur.
    Büyüklerimiz bizlere Seyit On başı'ları anlattı, bizde çocuklarımıza küçüklerimize Öner Halisdemir'leri, Fethi Sekin'leri anlatacağız , kabirleri nur dolsun mekanları cennet olsun.
    ernaltnts bunu beğendi.

  4. #4
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Kimin aklına geldiyse aklıyla bin yaşasın. Mükemmel fikir. Motosikletli şehit polis için bir motosiklet spor etkinliği düzenlenmesinden daha anlamlı bir anma olmaz herhande. Keşke istanbulda olsaydı da gidebilseydik. O trafik polisi beylik tabancası ile pkk nın dağ kadrosundaki alçakları durdurdu. Gerçek kahraman.

  5. #5
    mustick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2016
    Motosikleti
    CBR250R
    Çok anlamlı bir organizasyon. Orada olamasak da naklen izlemek de güzel olacak. Katılanlardan güzel fotoğraflar bekliyoruz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)