Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları, 17-18 Ekim tarihlerinde Fethiye’de yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası, Fethiye Ormanspor Kulübü tarafından Esenköy Akdeniz Off-Road Park'ta gerçekleştirilecek. 17-18 Ekim tarihlerinde organize edilen yarışa İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir, Muğla, Uşak, Ankara ve Bursa’nın yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de sporcular katılacak. Fethiye yarışı, motokrosçuların hünerlerini sergilediği büyük bir görsel şölene dönüşecek. 14 rampadan oluşan ve yüksekliği metreleri bulan atlayışlara imkan tanıyan 1.350 metre uzunluğundaki Akdeniz Off-Road Park Parkurunda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir heyecan fırtınasına sahne olacak.

Yarış severlerin her sezon büyük ilgi gösterdiği şampiyonada, özel olarak oluşturulan doğal tribünlerden seyirciler, yarışın her anının heyecanını yaşayabilecek.

Fethiyelilerin tutkuyla takip ettiği yarışlar, 17 Ekim Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla başlayacak. 18 Ekim Pazar günü ise yarışçılar iki etap halinde start demirine sıralanacak. Fethiye’de şampiyonanın altıncı ayağında MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran sınıflarında yarışlar yapılacak.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu