Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İspanya’nın Katalunya pistindeki yarışı Jorge Lorenzo kazandı - MOTOGP

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    2015 MotoGP Şampiyonası’nın İspanya’nın Katalunya pistinde gerçekleştirilen 7. yarışını Yamaha sürücüsü Jorge Lorenzo kazanırken Yamaha duble zaferi elde etti.

    Yarışa 3. sıradan başlayan ve ilk virajda liderliğe yükselen Lorenzo, son yarışlardaki yenilmezlik ünvanını sürdürmeyi başardı. Katalunya zaferi ile Lorenzo art arda 4. galibiyetini kazanmış oldu.

    Yarışın büyük bölümünü 2. sırada götüren ve son turlarda farkı az da olsa kapatmayı başaran Valentino Rossi, takım arkadaşıyla mücadele edebilecek kadar yaklaşamayınca yarışı 2. sırada tamamlamış oldu. Rossi bu sene tüm yarışlarda podyuma çıkma istatistiğini sürdürmüş oldu.

    Bir çok sürücünün kaza yaparak yarış dışı kaldığı Katalunya’da podyumu tamamlayan isim Repsol Honda’dan Dani Pedrosa oldu. Pedrosa bu sene ilk defa podyumda yer aldı.

    Ducati’den Andrea Iannone 4. olurken onu onu Bradley Smith ve Suzuki’den Vinales takip ettiler. Suzuki sürücüleri yarışa ilk çizgiden başlasa da ilk virajda çok geriye düştüler. Pole pozisyonundan başlayan Espargaro 4. sırada giderken düşerek yarışa veda ederken Vinales yükselerek 6. olmayı başardı.

    İlk 10’u tamamlayan isimler Redding, Bradl, Petrucci ve Bautista oldular.

    Yarışta bir çok isim kaza yaparken en önemli kaza kuşkusuz son 2 senenin şampiyonu Marc Marquez’in kazasıydı. Liderliği ele geçirmek isteyen Marquez freni kaçırınca yarışa erken veda etti. Kaza yapan diğer isimler Dovizioso, Crutchlow oldu.

    Kaynak: TRF1.NET


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Rossi bu sene alsa süper olacak.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)