Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MotoGP Le Mans Yarışını Lorenzo Kazandı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    2015 MotoGP Şampiyonası’nın Fransa’nın Le Mans pistinde gerçekleştirilen 5. yarışını Yamaha sürücüsü Jorge Lorenzo kazandı.

    Yarışa 3. sıradan başlayan ve ilk turda liderliği ele geçiren Lorenzo, tüm yarışı kontrolü altında götürerek damalı bayrağı ilk sırada gördü ve Jerez’in ardından kazanarak art arda 2. galibiyetini almış oldu.

    Yarışa 7. sıradan başlayan Yamaha’nın diğer sürücüsü Valentino Rossi, ilk bölümde 4. sıra civarında mücadele ettikten sonra Ducati sürücülerini geçerek 2. sıraya yükseldi. 2. sıraya yükseldiğinde lider Lorenzo ile yaklaşık 2.5 sn geride olan Rossi farkı kapatamadı ve 2. sırada yarışı tamamladı.

    Yarışın başında liderliğe yakın olan Ducati sürücüsü Andrea Dovizioso 3. sırada yarışı tamamladı ve podyumun son basamağında yer aldı.

    Yarışa ilk sırada başlayan ve ilk virajda çok fazla sıra kaybeden Marc Marquez, beklenenden yavaş bir yarış geçirdi. Son bölümde Ducati’den Andrea Iannone çok sıkı mücadeleye giren Marquez 4. sırada yarışı tamamladı.

    Marquez’i arkasında tutamayan Iannone 5. olurken onu Bradley Smith, Pol Espargaro, Hernandez, Vinales ve Petrucci takip ettiler.

    Sezonun 6. yarışı 31 Mayıs’ta İtalya’nın Mugello pistinde gerçekleşecek.

    Kaynak: TRF1.net


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Ekim 2012
    Şehir
    EsEs
    Motosikleti
    Hornet 650
    Lorenzodan alışılmadık harektetler bunlar 2 de 2 yapmalar falan.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)