Kalkış ve hız ustalarının büyük mücadelesi Motodrag Şampiyonası'nın 5. Ayak yarışı 27-28 Eylül tarihlerinde Konya'da yarış severlerle buluşuyor.

Türkiye’de en çok seyircisi olan motor sporlarının başında gelen Motodrag Şampiyonası'nın beşinci ayağı 27-28 Eylül tarihlerinde Konya’da start alacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2014 yarış takviminde yer alan ve Ata Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği Türkiye Drag Şampiyonası'nın 5. Ayak Yarışı Konya Saraçoğlu Pisti'nde yapılacak. Beşinci ayak yarışına Türkiye’nin dört bir yanından 75 yarışçının katılması bekleniyor.

Motodrag 5. Ayak yarışında 2,5 saniyede 100 kilometrelik hıza çıkan motosikletler hız tutkunlarını adeta büyüleyecek. Yarışçılar, 402 metre uzunluğundaki pistte hem en iyi kalkışı hem de yarışı en kısa sürede bitirmenin hesaplarını yapacak. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelecek motodrag yarışçıları ve hız severler unutulmaz bir hafta sonu geçirecek.

Türkiye Şampiyonası’nın 5. ayak yarışı 27 Eylül Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Aynı gün 125 cc sınıfında Pro ve standart yarışları tamamlanacak. 27 Eylül Pazar günü ise zamana karşı yarışçıların amansız mücadelesi saat 10.00’den itibaren start alacak.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu