Takvimin klasik yarışlarından biri hâline gelen, en eğlenceli Ekstrem Enduro etkinliği Red Bull Sea to Sky 2014, 26-28 Eylül arasında Kemer'de yapılacak. Her sene yıldızların geçit yaptığı etkinliğe bu yıl da özel isimler katılacak. Peki kimler Kemer'deki mücadelede olacak? Tanıyanlar kusura bakmasın, tanımayanlar için işte Red Bull Sea to Sky'a renk katacak yıldızlar:

Jonny Walker

Bu yıl Red Bull Romaniacs ve Red Bull Hare Scramble'i kazanan, kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Jonny Walker dokuz yaşından beri iki teker üzerinde. Genç yaşına rağmen büyük bir tecrübe edinen Britanyalı, Red Bull Sea to Sky 2014'ün de favorileri arasında.





Graham Jarvis

Enduro'nun her dalında dev bir isim hâline gelen, beş kez kazandığı Hell's Gate'in kralı olan Graham Jarvis, 2011 ve 2012'de Red Bull Sea to Sky'ın şampiyonu olmayı başarmıştı. Geçen sene kılpayı farkla Jonny Walker'a geçilen Jarvis yine Kemer'in en büyük starlarından biri olacak.





Paul Bolton

Daime gülümseyen suratı ve istikrarlı sürüşüyle Enduro dünyasının sevilen isimlerden biri olan Paul Bolton, 2012'de Red Bull Sea to Sky üçüncü bitirmişti. 1980 doğumlu tecrübeli isim bakalım benzer bir başarı sergileyebilecek mi?





Dougie Lampkin

Trial'da gerçek bir efsane olan, bu alanda 12 Dünya Şampiyonluğu olan Dougie Lampkin Ekstrem Enduro'ya da tecrübesini getirdi. Her zaman dikkat edilmesi gereken yıldızlardan biri olan Dougie katıldığı yarışlarda fark yaratmasını da iyi biliyor.





Andreas Lettenbichler

Ekstrem Enduro podyumlarının vazgeçilmezi konumundaki Andreas Lettenbichler bir yandan mesleğine devam ederken yarı zamanlı yarışçı olarak da başarılarına başarı katıyor.





Alfredo Gomez

2011'den beri altyaş gruplarında gösterdiği başarılarla adını duyuran, Graham Jarvis'in Husaberg'den takım arkadaşı olan İspanyol isim, Ekstrem Enduro dünyasında kendini kanıtlamış, zorlu Erzbergrodeo Hare Scramble yarışında podyuma çıkmıştı.




Kaynak: Redbull Türkiye