Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Doktor İstanbul 'da Dalya Diyecek!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
    Motosikleti
    Fazer

    Camel Yamaha takımının sürücü İtalyan Valentino Rossi kariyerinin önemli kilometre taşlarından birini 100. yarışına çıkacağı İstanbul Park pistinde bırakacak. İtalyan takım arkadaşı Colin Edwards ile İstanbul Park pisitini gezen Rossi geçen sene birinciliği Marco Melandriye kaptırarak ikinci olduğu pistte çıkacağı 100. yarışında galip gelmek istiyor.

    125cc kategorisinide sayarsak MotoGP 'nin 3. ayağı Rossi 'nin 1996 yılında Malezya 'da pistelere çıkmasından bu yana toplamda ki 160. yarışı olacak.

    Sepang, Bahreyn, Şangay pistlerini yapan Alman mimar Hermann Tilke 'nin tasarladığı pist geçen sene MotoGP ye ilk kez evsahipliği yapmıştı. 5.378 km uzunluğunda ki pist 14 dönüş (sekiz sola, altı sağa) ve Filip Adalarında ki gibi saat yönünün tersinde koşulması ve konuşlandığı alanda ki 4 farklı zemin yüksekliği ile ön plana çıkıyor. Ana tribünde 25.000 seyirciyi ağırlaması beklenen pistte yarışı toplam 130.000 civarında kişinin izlemesi bekleniyor.

    Tüm zamanların GP rekorunu elinde bulunduran Max Biaggi bu ünvanı Rossi yarışı 9. veya daha üst sıralarda bitirirse Rossi 'ye devredecek. Yeni aracının piste ne şekilde uyum sağlayacağını bilmediğini açıklayan rossi pistin yağısı gereği motorununda uyum sağlaması durumunda çok eğlenceli ve heyecanlı bir yarışın motorsporları tutkunlarına sunulacağından emin.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    yusufika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mart 2006
    Şehir
    istanbul-göztepe
    Motosikleti
    honda ps 150i
    I lOVE ROSSİ


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler