Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sujeti Şampiyonası Bodrum’da başlıyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın ilk yarışı 19-20 Nisan tarihlerinde Bodrum’da yapılacak.

    Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından bu sene şampiyona formatında düzenlenecek Türkiye Sujeti Şampiyonası’nın birinci ayağı 19-20 Nisan tarihlerinde Muğla ilinin Bodrum ilçesinde düzenlenecek. Bodrum Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği desteğiyle organize edilecek şampiyonanın ilk ayağı Kumbahçe sahilinde gerçekleştirilecek.

    Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, kulüp olarak yarışa ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Yarışın ilçenin en güzel sahillerinden biri olan Kumbahçe'de yapılacağını bildiren Erçik, "Vatandaşlarımızı dalgalara meydan okuyan sporcularımızı izlemeye davet ediyoruz. Yarışta su üzerinde uçarak birbirinden zor hareketler yapan sporcuların şovuna tanık olacağız. 'Jet ski' olarak bilinen aracın sürüş tekniklerinin geliştirilerek gençler tarafından daha güvenli ve bilinçli kullanılmasını amaçlıyoruz" dedi.

    Sezonun ilk yarışı 19 Nisan Cumartesi günü test sürüşleriyle başlayacak. 20 Nisan Pazar günü ise jetler dalgalara meydan okuyacak. Bodrum Kumbahçe sahilinde yapılacak yarışlarda izleyenler, adrenalin dolu dakikalara şahit olacak. Şampiyonanın ilk yarışına 5 kadın sporcunun yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de sporcular katılacak.

    Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu


    wolrath bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Tamamda biz iki tekere gönül verdik. Bodrumluyum ama su jeti ve motosiklet birbirleriyle alakası olmayan şeyler. Bodrum Motosiklet Kulübü'nün sahibinide hiç tanımam şahsen. Adını sadece burada okudum. Su sporları ve motosiklet ayrı şeylerdir karıştırmamak lazım.

  3. #3
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Federasyonun motosiklet yarışı düzenleme konusundaki yeteneğini düşününce birden ürperdim.

  4. #4
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Eskiden jet-ski derlerdi. Şimdi su jeti oldu. Ee haklı tabi adamlar , kulağa komik ve ayıp geliyordu. Jetin ...... mi olurmuş Tövbe tövbe....


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler