Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Pist Şampiyonası'nın 7. Ayağı İzmir’de yapılacak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Türkiye Pist Şampiyonası'nın 7. Ayağı 23-24 Kasım tarihlerinde İzmir’de yapılacak. 2013 yılın şampiyonları da resmen belli olacak.

    Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2013 yarış takviminde yer alan Türkiye Pist Şampiyonası'nın son ayağı 23-24 Kasım tarihinde İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde düzenlenecek. Sezonun son ayağı olması nedeniyle pilotlar için çok daha önemli olan yarışlar sonunda 2013 yılının şampiyonları belli olacak. İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü'nün organize edeceği Türkiye Pist Şampiyonası'nın 7. Ayak yarışında 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), Bayanlar Kupası ve 125 cc kategorilerinde yarışlar amansız bir mücadeleye sahne olacak. Sezonun son yarışı 23 Kasım Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 24 Kasım Pazar günü ise 10 sınıfta şampiyonların belli olacağı yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak.

    Ülkü Yarış Pisti'nde yapılacak en önemli yarışlardan biri de TMF GP. 20 tur üzerinden koşulacak TMF GP'de yarış severler, usta pilotların kıyasıya mücadelelerine şahit olacak.

    Öte yandan Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun kuracağı TMF Şov Takımı’nın seçmeleri de İzmir Ülkü Yarış Pisti’nin padok alanında yapılacak.

    Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Temmuz 2006
    Şehir
    iZMİR
    Motosikleti
    cbf1000
    Sağol adminim....


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler