Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İstanbul Park’ta 28-29 Ağustos’ta Motosiklet Pist Şampiyonası heyecanı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Motor sporlarında hız, adrenalin ve coşkunun hep bir arada yaşandığı Türkiye Pist Şampiyonası 28-29 Ağustos’ta İstanbul Park’ta koşulacak.

    Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Pist Şampiyonası'nın beşinci ayağı 28-29 Ağustos 2013 tarihlerinde İstanbul Park’ta (5 bin 338 m.) yapılacak. Avrupa’dan ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek yarışçılar, dünyanın en zorlu ve önemli pistleri arasında yer alan İstanbul Park'ın birbirinden zorlu virajlarında büyük çekişme yaşayacak. İstanbul Park'ta bu sene üçüncü defa start alacak Pist Şampiyonası'nın 5. Ayak yarışında 1000cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), Bayanlar Kupası ve 125 cc kategorilerinde yarışlar adeta nefesleri kesecek. İstanbul Park'ta en hızlı 30 sporcunun katıldığı TMF GP'de de yarış severler, usta pilotların kıyasıya mücadelelerine şahit olacak.

    28 Ağustos Çarşamba günü serbest ve sıralama antrenmanları yapılacak ve yarışların yapılacağı 29 Ağustos Perşembe günü ise birbirinden iddialı pilotların nefes kesen mücadeleleri İstanbul Park’ta sahne alacak. Yarış severler, İstanbul Park’ta motor sesleriyle beraber heyecan dolu bir gün geçirecek.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2009
    Bu yarışlarda tribünleri açsalar süper olur. Padoktan izlemek keyif vermiyor ya da çatıdan. Açıkçası arkadaşım yarışmasa gitmem yani. Hep aynı görüntü.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler