Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu'nu Moskova'da destekleyecek kişi olmak ister misin?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Moskova’da yapılacak olan supersport motosiklet yarışında Kenan Sofuoğlu'nu en iyi şekilde destekleyecek kişinin neden kendisi olduğunu ve nasıl destekleyeceğini yazarak gönderen katılımcılar arasından 3 kişi Dünya Supersport Şampiyonası'nı Moskova'da, takımla birlikte padok alanında izleme şansını yakalıyor.

    Katılımcılar tarafından yazılan yazı, yarışma jürisi tarafından en ilginç ve en yaratıcı olarak değerlendirilen katılımcılar ödüllendirilecektir.

    Yarışmaya katılmak için aşağıdaki web sitesine girip Kenan Sofuoğlu'nu destekleyecek kişinin neden kendisi olduğunu ve nasıl destekleyeceğini yazarak göndermeniz yeterli.

    www.kenanlamoskovaya.com

    Yarışma jürisi üyeleri; Erşah Ayıkcan – Red Bull Zincir Mağazalar Müdürü, Nurçin Erdoğan – Red Bull Marka Müdürü, Ayşe Serra Saygılı – Red Bull Marka Uzmanı.

    Yarışma sonuçları, 14.06.2013 tarihinde jüri tarafından belirlenecek, www.redbull.com.tr internet adresinden açıklanacaktır.

    Dereceye giren 3 yarışmacıya “Moskova Yarış seyahati” (Çift kişilik, THY ile İstanbul-Moskova-İstanbul ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti, 2 gece 4 yıldızlı otelde çift kişilik konaklama, otelde alınacak sabah kahvaltıları, Moskova havalimanı – otel transfer, yarım gün panaromik Türkçe rehberli Moskova şehir turu, 21 Temmuz sabah yarış alanına transfer, 21 Temmuz yarış alanından – havalimanına transfer, yurt dışı çıkış harç pulu, seyahat sigortası dahildir.

    Seyahatler İstanbul’da başlayıp İstanbul’da sona erecektir. İkamet edilen şehirden İstanbul’a gidiş-dönüş ulaşım, pasaport ve harç giderleri, yurtdışı çıkış harcı, yurt dışı çıkış fonu, havaalanı vergileri, vize ücretleri, şahsi harcamalar hariçtir. Vize ve pasaport alma sorumluluğu ödülü sahibinin kendi sorumluluğundadır. Ödüller devredilemez ve nakde çevrilemez. 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen kampanyaya katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2007
    Şehir
    35
    redbull sitesinde bi kıpırtı yok.

    "Yarışma sonuçları, 14.06.2013 tarihinde jüri tarafından belirlenecek, www.redbull.com.tr internet adresinden açıklanacaktır" cümlesi

    Yarışma sonuçları, 14.06.2013 tarihinde jüri tarafından belirlenerek aynı gün www.redbull.com.tr internet adresinden açıklanacaktır anlamına gelirmi dedim ama daha sonramı açıklanacak acaba, sonuçları gören varmı?

  3. #3
    agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    kenan sofuoğlu siyasi görüşüyle tarafını belli ettiğinden dolayı destekçileri ikiye ayrılmıştır. ve ben onu destekleyen tarafta değilim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler