Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ankara'da Kenan Sofuoğlu Rüzgarı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
     
    Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde ANKAmall Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen yarışa katıldı. Yarışmalarda kısa bir süre motosikletiyle şov yapan Sofuoğlu, yarışta giydiği eldivenleri ve ayakkabılarını seyircilere atarak hediye etti.

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Ankara’da da coşkuyla kutlanıyor. Kutlamalar çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ve ANKAmall Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliğinde “Gençlik Süpermoto’da Yarışıyor” etkinliği düzenlendi. Redbull’un sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışmalarda kıyasıya çekişmeler yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yoğun programı dolayısıyla katılmadığı etkinliklerde, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da motosiklet yarışmalarını izledi. Yarışmalarda Sofuoğlu bir gösteri yapmayı ihmal etmedi. Kendi motosikletiyle kısa bir şov yapan milli motosikletçi Sofuoğlu, vatandaşlardan alkış aldı. Yoğun ilgiyle karşılanan Sofuoğlu, yarışmada giydiği eldiven ve ayakkabılarını seyircilere atarak hediye etti.

    Motosiklet hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Sofuoğlu, 9 ay önce geçirdiği motosiklet kazası dolayısıyla tekerlekli sandalyeye mahkum olan Mehmet Günay’a ayakkabısını hediye etti. Aldığı hediye dolayısıyla oldukça mutlu olduğu gözlenen Günay, bir dünya şampiyonunun giydiği ayakkabıyı almanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Günay, kaza sonrası mahkum olduğu tekerlekli sandalyeden kurtulmak için yoğun çalıştığını ifade etti.

    Hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Kenan Sofuoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolayısıyla bir çok ilden davet geldiğini belirterek “Bu sene burada olmamın ilk sebeplerinden bir tanesi ANKAmall Alışveriş Merkezinin oluşturmuş olduğu güzel mekan. Türkiye şampiyonası burada yapıldı. Hemen hemen bütün yarışlar burada yapıldı. Güzel bir günde ufak bir şov yaptım. Yarışa katılmak istiyordum ama önümüzdeki hafta İngiltere’de yarışım var. Risk alma ihtimalim yok. Takımım böyle bir yarışa izin vermiyor. Burada insanlarla olmak ve kalabalığı görmek güzel” diye konuştu. Vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden oldukça mutlu olduğunu dile getiren Sofuoğlu, ANKAmall önünde bu işi yapmanın kolay olmadığını, burada yarışların yapılması için herkesin çok başarılı bir çalışma gerçekleştirdiğini gördüğünü ifade etti.

    ANKAmall Alışveriş Merkezi’nin önündeki otopark alanını yoğun bir çalışma sonucu yarış parkuruna dönüştürülmesiyle başkentli motosiklet tutkunlarından tam not alan ANKAmall İşletme Müdürü Tahir Çelik, ANKAmall olarak her dalda aktiviteler yapmaya çalıştıklarını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile gerçekleştirdikleri bir çok aktivite olduğunu dile getiren Çelik, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bizim için çok önemli ve milli bir günümüz. Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırı dolayısıyla birçok program iptal edildi. Ama ANKAmall olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla böyle bir programa ev sahipliği yapmak bizim için son derece önemliydi. Gösterilere katılan herkesi bu sebepten dolayı kutluyorum. Dünya şampiyonunu burada ağırlamaktan dolayı ve böyle bir gösteriye ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz” dedi.
    İHA

    Kaynak : Haber3.com



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    15 Eylül 2010
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Rks Titanic 200
    video hesap makinesi ile mi çekildi acaba ?
    turkish39, jacks0n, Esrarengiz03 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #3
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2009
    Şehir
    Angaranı Bağları...
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Tam oradaydım ama valla ben çekmedim busefer

  4. #4

    Üyelik
    03 Mayıs 2012
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    video hesap makinesi ile mi çekildi acaba ?
    lafı azımdan aldın valla
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

  5. #5

    Üyelik
    15 Eylül 2010
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam oradaydım ama valla ben çekmedim busefer
    kaşındığına göre var sende bişeyler :D

  6. #6

    Üyelik
    25 Temmuz 2006
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    iyi hoş güzel şov yaptı herkes eğlendi. Yanlız motosikletin deposunun üstüne 3 4 yaşındaki çocuğu alıp pistte gayet hızlı bir şekilde gitmesinin ne gibi bir anlamı vardı onu çözemedim.

  7. #7
    dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2011
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    ne şow ama ön lastiği duvara dayayıp lastik yakma


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler