2015 model Sym joymax sahibiyim. Topcase almak istiyorum fakat aklımı kurcalayan sorular var. Bilen bilir 250'lik motorum. Topcase almak isterken farklı bir kavramla tanıştım araştırma yaparken. Benim aklımda olan Givi 47 nn almak istiyordum. Taşıma kapasitesinin 10 kg olduğunu öğrendim. Taşıma kapasitesi beni etkileyen faktördü açıkcası. Çünkü fotoğraf ekipmanım 10 kiloya yakın. Fakat herhangi bir motosiklet mağazasında gördüğüm açıklama, tavsiye üzerine aklımı karıştırdı açıkcası açıklama aşağıda tırnak içerisinde belirttim.

" Givi SR7052M arka çanta bağlantı demiri veya taşıyıcısı mono-lock alt tablaları ile uygundur.
Tavsiye olarak arka çanta demiri aksesuarları M5, M7 monolock alt tablası ile beraber çanta kullanılmasıdır"

Yazısını görünce monokey, monolock kavramları ile karşılaştırdım. Almak istediğim topcase Givi 47nn topcase taşıma ağırlığından dolayı sanırım monokey ve kullanmakta olduğum motorda tavsiye edilmiyor anladığım kadarı ile. Givi 47nn den vazgeçip Givi blade 47Nml serisinden mi bakmam gerekecek acaba ? Motorun yapısından ve ağırlık merkezinden dolayı sanırım. monolock ile kullanılması tavsiye ediliyor.

Monokey topcase ve çanta demiri alsam çok sorun yaşar mıyım ? Ne gibi sorunlar yaşarım bunu merak ediyorum.

İleride motoru büyütmek istesem 600lük hehrangi bir maxi scooter olacak olursa geleceğe de yatırım yapmak adına givi 47nn (monokey sanırım) ile ilk başta alsam yoksa monolock olan herhangi bir başka topcase mi ?