Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Michelin City Grip Winter Motosiklet Kış Lastiği hakkında fikirleriniz (Mondial Znu)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Eylül 2017
    Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır ne bir foruma üye oldum ne de konu açıp çılgınlar gibi forumlaştım. Açıkçası motosiklet camiasının hala forumlarda takılıyor olması beni sevindirdi. Anlaşılacağı üzere ben de daha 4 günlük bir motosiklet kullanıcısıyım. Bu işe başlamadan epey araştırdım(bir çok konuyu bu forumdan) ve basit bir scooter ile başlamak istedim. Hem görüntüsü hoşuma gitti hem de ikinci el uygun bir fiyata da bulmuş olmanın etkisiyle Mondial Znu ile başladım. Alır almaz bakımlaranı ne olur ne olmaz yaptım, fakat lastik konusu canımı sıktı. Motosiklet altımda kayıyor, dümdüz yolda basit bir çukura ya da ıslak zemine gelemiyor bu model. Çözüm olarak lastik değiştirmekten başka bir çaresi yok diye düşündüm. Neyse baya lastik falan baktım, en son Michelin'in City Grip lastiklerinde durdum. Şimdi sizden istediğim bana bu lastikle ilgili fikir vermeniz. Özellikle ZNU kullanıcılarının yorumları önemli. Eğer ben bu lastikleri alıp taktırırsam korkarak sürmeye devam eder miyim? Yoksa beni güvende hissettirir mi? Zira Orjinal lastikleri zırt pırt kayıyor.

    Michelin 3.50-10 59J City Grip Winter Motosiklet Kış Lastiği


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kurye13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2011
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    ybr 125
    City grip forumlar sayesinde abartıla abartıla bu noktaya gelmiş bir lastiktir."ben lastikten anlıyorum" demenin bir yolu oldu aynı zamanda.Kisme sorsan "siti gırip" der.Adam başka lastik kullanmamış hatta bunu da kullanmamış ama bildiği tek lastik modeli bu.

    Kışın motosiklet kullanacak insanın takacağı lastik dişli olmalı.Bakınız formula 1.Yağmur başlayınca pite girip dişli lastiğe geçiyorlar.Markasını modelini bilmem, ne alırsan al bana ne.Ama ben bildiğim kullandığım memnun kaldığım bir modeli buraya ekliyeyim isteyen istediğini yapsın.

    http://www.lastikdeposu.com.tr/anlas...i-2017-pmu3951

  3. #3

    Üyelik
    18 Aralık 2012
    Anlaş Sc500, kışlık konusunda en iyi skuter lastiği

  4. #4
    karaca3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2016
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    pulsar 200 ns
    Bende anlas wintergrip2 nin kış lastiklerinde çok iyi oldugunu duydum.kullanıcıları çok memnun

  5. #5

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    5 yıldır sukuter kullanıyorum, aldığımda üzerinde irc vardı, forumlarda baktım “siti gırip” öneriliyor, aldım, taktırdım, o gün bugündür kullanıyorum, 20.000km sonra üzerindeki dişler hala yasal limitin çok üzerinde ancak sanırım artık lastik hamurunun bozulmasından ötürü zaman zaman ufak kaymalar yapıyor. Son 3-3,5 yıldır fazla km yapamadım ama motordan kar yağınca iniyorum, kar kalkınca biniyorum( normal city gripler bile benim kullanımımla sıkıntısızlar) Benim tecrübem bu.
    Anlas’ın ürettiği kış lastiklerini ise kışın (hatta yazın) neredeyse tüm kurye arkadaşların motosikletlerinde görüyorum. Tüm günlerini motor üzerinde, her türlü yol koşulunda canlarını emanet ettikleri lastik anlas’ın kış lastiği.. kendileriyle zaman zaman konuşmalarımızda lastikten memnun olduklarını söylüyorlar.
    Demem o ki, Anlas’ın kış lastikleri de yabana atılmaz en az city gripler kadar iyiler. Binlerce kurye arkadaş tarafından denenmiş; onaylanmışlardır ��

  6. #6

    Üyelik
    25 Eylül 2017
    cevaplarınız için teşekkür ederim, dikkate alıp alışverişimi ona göre yapacam. özellikle znu kullanıcılarının kullandıkları lastikler hakkında yorumlarını görürsek daha aydınlatıcı olur.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler