Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Motosiklet için neler geldi başımıza...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    EaréndiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Magna VF750c
    Küçük bir şehirde büyüdüm (Karaman).Zaten orda herkezin motoru olurdu ki babam ben doğmadan önce 2 jawa eskitmiş biz doğduktan sonrada bir tane su soğutmalı peugeot 103 aldı.8 yaşımda abim arkamda oturup bana motor sürmeyi öğretmeye çalışırken virajda gaza basılmaması gerektiğini bilmediğim için ikimizide yerde sürükledim daha sonra 12-13 yaşında abimin arkasındayken fren telinin kopmuş olması nedeniyle aniden yola çıkan bir arabaya yandan 60-70 km hızla çarparak ikinci kazamızı yaşadık.Şu an Ankara'da ikamet ediyorm ve EN 500 üm vardı 1 ay öncesine kadar.EN 500 ümü 19 yaşında almıştım şu an 21 yaşındayım ve 3-4 aydır VF magna 750 c arıyorum :D.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82

    Üyelik
    30 Ocak 2012
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Regal Raptor 250cc spyder
    yaş 33 , 2 ay önce ilk motosikletim olan RR spyder 250 cc 'yi aldım ama aldığım mağazada bıraktım , malum havalar yağışlı ıslanmasın ,neyse eşime söyledim inanmadı , anneme söyledim inanmadı , faturayı gösterdim bu sefer gözlerine inanamadılar başladık kavgaya ) , neyse şimdi motor evin önünde herkes duruldu ama eşim laf sokmadan edemiyor , bu motorun arkasına bir motor daha almada... hahaha...

  3. #83
    ortadadogulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2009
    Şehir
    zigetvar.
    Motosikleti
    150 zc < cbf 150 < 150 mc<OPEL ASTRA>Linea
    evlendim oğlum oldu. bir yıl sonra ilk motorumu aldım. mondial 150 zc. hanım ; uzun yolda bu sıkıyor hacı vitesli birşeyler bakmak lazım dediydi. honda cbf150 alıp istanbuldan tekirdağa keyifli bir sürüş yaptık. daha büyük hacimlisi lazım bize hacı dedi tam yenisine plan yaparken kaza yaptım. askerlik geldi vs. sattım. askeden geldim. mondial 150 mc. bu yaza gv 250 planmız var. ikinci uşaktan önce aldık aldık. almadık artık benim büyük oğlan binecek 150 mc ye. o büyütür cc yi ben de onun motorunu çalarım artık
    dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
    pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah

  4. #84
    speedy46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2008
    Şehir
    merkez
    Motosikleti
    yok :(
    motosikletten çok uzak bir ailede büyüdüm 20 li yaşlara kadar arka selesine bile oturmuşluğum yoktur belki. Fakat her 4 silindir bir makina gördüğümde beni bir şeylerin alıp götürdüğünü hissettim ve 5 yıldırda koşuyorum peşinden ailem hep uzaktı hala uzak ama şükür sevgime aşkıma saygı gösteriyorlar tabi bnde onlara )
    GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.

  5. #85
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Şubat 2012
    Şehir
    Bursa / Setbaşı
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Bu hikayeleri okumak gerçekten çok zevkliydi. Benim hikayem öyle uzun uzadıya değil. 2002 yılına kadar motorlardan nefret ederdim. Tek hayalim 69 model camaro ss ti Çocukluğum amerikan arabaların hayalleriyle süslüydü ta ki 2002 yılının bir bahar akşamı o tıfıl honda activaya binene kadar Sonra kıç seleye değdi ya bi kere bir daha inmedi. Motorculuk sevdam artçılıkla uzun yıllar devam etti. Çevremde bir çok motorcu arkadaş vardı saolsunlar . Tabi ben alma niyetine girdim o akşam ama hayat maddiyat manita vs hatundan ayrıldım gittim ona inat yeter deyip ancak 3 hafta önce bir motor sahibi oldum.İyi ki olmuşum . Umarım bundan sonra hayatım boyunca iki teker üzerinde olurum.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)