Öncelikle hepinize selamlar, Kanuni Racer uğruna bende bu foruma üye oldum.
Sevgili motorsiklet tutkunu Niceman, forumu baştan sona okudum, eski bir motorcu olarak ki 11 sene kuryelik yaptım, kullanmadığım marka ve model KTM ler haricinde kalmadı diye bilirim, senin motorunda çıkan sorun kadar sorunlu motor görmedim.
Raceri bende inceliyorum, yaklaşık 1 aydır Mecidiyeköy'deki Doğan ustaya gidip geliyorum. Motorda okadar sorunun bir arada çıkması buyuk talihsizlik dediler seni anlatınca.
Kullandığım büyük makinalar bile belli başlı sorunlar çıkarmakta. Unutmaki Kanuni firmasıda yeni bir motoru bizlere sundu, bende almayı kesinlikle düşünüyorum ama sizlere avatarımdaki motorla ilgili yaşadıklarımı anlatınca şaşıracaksınız.
Motor Yamaha XT 125 bir arkadaşımın, cadde tipi lastikler var, elektronik olarak akıllı motor ama elektrik sorunu, civata gevşemesi ve sizin Racerda yaşamış olduğunuz tüm sorunların benzerleri bu motorda da oldu.
Arkadaşım ve ben arasıra değişerek motoru Suleyman Memnun ve Naci Uyumazın sahipleri olduğu servislere şikayetler ve bakımlar için götürdük.
Sonuç olarakda senin beğenmediğin Kanuni gibi, meşhuuur Yamaha motorda da hemde 6 kusur milyar para vererek alınan motorda aynı sorunları yaşadık.
Arkadaşım makinayı satıp acil CBF 250 aldı, servis ve çalışma sorununa son verdi.
Zaman içinde Racer'inda gelişeceğini ve Kanuninin bizlerin bastırması ile müşterilerini daha ciddiye alacağına inancım var.
Sen ve senin gibi duyarlı tüketiciler olduğu sürece firmalar daha dikkatli olmak zorundadır.
Yeni Racer'imi alıp bu yaz sonuna kadar bir Riva turunda buluşmak dileği ile diyorum.
Not: Gecen gun power eksozlu bir Racer yanımdan hızla geçti, hiçte fena ses çıkarmıyordu. Benim ters yönümde hareket halinde olduğu için ne eksozu, nede manifolt bağlantılarını inceleme şansım olmadı... Ama ses fena değildi hani