şimdi arkadaşım bir şeyi netliğe kavuşturalım biz kimseyi yönlendirmiyoruz ve yaptığımız şey ise satın almış olduğumuz motosiklet ile ilgili yaşadıklarımızı paylaşmak. kanuni ile olan derdimizde sadece kendi kullandığımız araç hususunda olur çünki diğer modeller için farklı sayfalarda var... o nedenle kanuni ile ilgili bir derdin var ise ilgili model in topic lerinde anlatmanda hiç bir sakınca yok ama burada Racer 200 kullanmıyorsan ve bu motor hakkında herhangi bir yorum yapacak kadar bu motor u tanımıyorsan senden ricam bu topic e yazma almayı düşünüyorsanda buyur oku incele kim ne gibi sorunlar yaşıyor bunları gör başkada söyleyeceğim bir şey yok bu durumda....
Alıntı:
|
okanogur´isimli üyeden Alıntı
Siz bu motoru aldığınız ve kullandığınız için insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
hem ayrıca burası paylaşım formu herkez girip uslubüne uygun şekilde yorum yapabilir yok o girmesin bu yorum yapmasın diye yorumlar yapmanız bence yanlış. bende eski kanuni kullanıcısı olarak yorum yapıyorum ben motora veya görünüşüne bişi demedim. bende kullandım motorlar gayet iyi ancak servise gittiğinizde. veya garanti olayına girdiğinizde olaylar değişiyor. ben kanuni ve kuralkan motorlu araçlar için söylüyorum. adamlar herşeyden ücret alıyorlar. yok o garantiye girmez yok bu garantiye girmez. deyip duruyorlar.
simdi birşey daha söylüycem bekara karı boşamak kolay diyceksiniz ancak yinede söylüycem.
keşke imkanım olsaydıda. piyasadaki bütün kanuni kullananların motorlarını ederinden daha iyi paraya satın alıp kuralkanın fabrikasının önünde yakabilsem.
benim hala sakladığım. nerdeyse 700 milyona yakın servis faturalarım var elimde.
bütün kanuni kullanıcıları birgün anlıycak ne demek istemeye çalıştığımı.
Kazasız sürüşler dilerim.
|
valla dostum buraya zor yetişiyorum desem yeridir hani zaten can sıkıntısından gidip servis açıcam en sonunda bu gidişle
Alıntı:
|
Tornedo´isimli üyeden Alıntı
Niceman abi vallahi teknik servis gibisin herkezin sorusuna sorununa yardımcı oluyorsun elinden geldiği kadarıyla inşallah seni dinlerler seçimini ona göre yaparsın arada bizim topic e de gel yaf 
|