anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Moto Sohbet

Kanuni Racer Kullanıcıları

Bu konuya 3223 cevap yazıldı 174250 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#1001)
NicemaN

NicemaN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kanuni Racer 200
14-06-2006, 16:55 PM

arkadaşım güzel söylüyorsunda burada marka tartışması yapmıyoruz amacımız kullanıcıların bir araya gelip kullanım sürecinde yaşadıklarını birbirleri ile paylaşması gördüğüm kadarı ile başka marka motosiklet kullanıyorsun fikirlerini başka başlık altına yayınlamalısın burada kullanıcılar biraraya geliyor....
ayrıca neyin beşpara edip etmeyeceğine bırak insanlar kendileri karar versin benim adıma sahip olduğum bir şey hakkında bu tarz fikirler yürütmen yakışıksız kalıyor en azından neyin kaç para edeceğini anlayacak kadar motor, hayat ve yaş tecrübem var....

Alıntı:
okanogur´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım para senin paran tabi istediğine binersin. ancak motorunu büyütmek istediğinde ki muhakkak büyütüceksin kullandığım motoru satman gerekecek cok az parala satacaksın. olan senin parana olacak. sadece parada değil. omrunden omur gidecek.
ben honda ile kıyaslamada yapmıyorum oparaya o motor olayı değil illa racing alacaksan motor sevdan 1 sene daha beklesin git 2. el kendini kanıtlamış motor al. he arıza cıkartırmı hepsi çıkarır. ancak. sürekli yolda kalıcam korkusu veya aman arızalanıcak korkusu yaşamazsın.

ben param ile rezil olmak istemem doğrusu. he şimdi aldığım motor cokmu iyi hayır değil ancak. yinede kanuni değil. sorun nekadar büyük olursa olsun karşımda muhattap olabileceğim insanlar var.
olmasa bile kendi işimi kendim yapabilirim.

ben hız meraklısı değilim ancak olsaydım. simdi 4 milyara 92 - 97 model arası alabileceğim birsürü marka motor var. ve yok benim motorum 120km yapıyor yok 150 yapar polemiğine girmeme alırım motoru basarım 250 300 km.

sorun cıkıncada veririm paramı yaptırırım. ve biri sorduğunda benim makına 600lük derim.

hız istersen benzini düşünmüyceksin.

aynı motorla sakin gitsen az yakar. ve aşınma az olur. ve ısıklarda durduğunda gaza bastığında sana bakanların içini titretirsin.

kazasız sürüşler diliyorum.

Eski
  (#1002)
kertenkele200

kertenkele200 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA FZ6
Kan Grubu: A Rh+
14-06-2006, 17:02 PM

Nİceman Bİ Öncekİ Yazimda Yazdim Ama GÖrmedİnİz Galİba Motoru Aldiktan Sonra Şu Kask Ceket Dİzlİk Bellİk Falan Bunlari Ne Kadara Alabİlİrİm Yanİ Benİ Koruyabİlecek Kalİtede Malzemeler Benİ Aydinlatirsan Sevİnİrİm
Eski
  (#1003)
motorcusuphi

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: cbr 125
14-06-2006, 18:58 PM

valla bu kadar sıkayet var sızde neden aldınız cın malını kardesler ıkıncı el saglam bıseyler alsaydınız ya

motorcusun dediler kız vermediler
Eski
  (#1004)
»-ZaNLI-»

»-ZaNLI-» - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-06-2006, 21:52 PM

arkadaşlar forumda yazılanları takip etmeye çalıştım ama aklımdaki sorulara pek fazla yanıt bulamadım neyse bir kaç sorum olacak size yanıtlARSANIZ SEVİNİRİM bu alet nekaday yakıyor fren sistemlerinde kitleme oluyormu gaz yemesi nasıl en son kaç diyor motor grenajları plastikmi bunun tavsiye ededrmisniz şimdiden tşkler

YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR
Eski
  (#1005)
NicemaN

NicemaN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 00:25 AM

bu soruların yanıtı forumun içerisinde var ama kısaca yanıtlayayım istersen yakıt tüketimi bir depo benzin ile 350 400 km arasında gidiyor şu ana kadar fren sisteminde bir kilitlenme yaşamadım ve grenajlar fiber plastik değil

QUOTE=»-ZaNLI-»]arkadaşlar forumda yazılanları takip etmeye çalıştım ama aklımdaki sorulara pek fazla yanıt bulamadım neyse bir kaç sorum olacak size yanıtlARSANIZ SEVİNİRİM bu alet nekaday yakıyor fren sistemlerinde kitleme oluyormu gaz yemesi nasıl en son kaç diyor motor grenajları plastikmi bunun tavsiye ededrmisniz şimdiden tşkler[/quote]

Eski
  (#1006)
ermac

ermac - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kanuni Racer 200cc
15-06-2006, 08:55 AM

baba olan olmuş almışız artık bu aleti biraz elinden iş geliyosada çok sorun yaşamazsın ama servisler 5 para etmez o konuda tartışmaya gerek yok.

Debriyajı kaçırma::...
Eski
  (#1007)
NicemaN

NicemaN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 09:06 AM

ben hep söylemişimdir servisimde ustamda iyi allah' tan de kardeş şunu anlamadım bu milletin ne alıp veremediği var bizle almışız biniyoruz gelipte beş para edermi etmezmi ne karışıonuz bizim yorumlarımız önemli olan çünki başka alıcılarda olacaktır...

Alıntı:
ermac´isimli üyeden Alıntı
baba olan olmuş almışız artık bu aleti biraz elinden iş geliyosada çok sorun yaşamazsın ama servisler 5 para etmez o konuda tartışmaya gerek yok.

Eski
  (#1008)
kertenkele200

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 09:28 AM

Alıntı:
NicemaN´isimli üyeden Alıntı
ben hep söylemişimdir servisimde ustamda iyi allah' tan de kardeş şunu anlamadım bu milletin ne alıp veremediği var bizle almışız biniyoruz gelipte beş para edermi etmezmi ne karışıonuz bizim yorumlarımız önemli olan çünki başka alıcılarda olacaktır...

evet niceman sana katılıorum her ne kadar olumsuz yanlarıda olsada o motoru alıcam çünkü vuruldum ona çok hoşuma gitti.bu arada 3 oluo bunu soruorum cevaplayan olmadı bu güvenlik teçhizatları kaça patlar bana kask ceket dizlik falan biri cevaplarsa artık sevinicem
Eski
  (#1009)
Tencere

Tencere - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Var
Kan Grubu: A Rh-
15-06-2006, 10:15 AM

Alıntı:
kertenkele200´isimli üyeden Alıntı
evet niceman sana katılıorum her ne kadar olumsuz yanlarıda olsada o motoru alıcam çünkü vuruldum ona çok hoşuma gitti.bu arada 3 oluo bunu soruorum cevaplayan olmadı bu güvenlik teçhizatları kaça patlar bana kask ceket dizlik falan biri cevaplarsa artık sevinicem

İyi Kask Ortalama : 100 euro
İyi Mont Ortalama : 120 euro
Dizlikler : 30 ytl
Eldivenler : 30 ytl

Dün Dünle Gitti Cancazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım!!!
Eski
  (#1010)
kertenkele200

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 10:21 AM

abi sen nededinya ikinci bi motormu alıoruz 70 milyonluk kask alsam işe yaramazmı bide bu sölediklerin en kalitelilerimi baya bi para ediolarda
Eski
  (#1011)
Tencere

Tencere - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 10:28 AM

Olur neden olmasın.. Ama motora 3 bin veriyorsan kendine daha fazla ver derim.. İkinci bi motoru herzaman alabilirsin ama ikinci bir hayat yada ikinci bir sağlık o kadar basit değil.. Ama karar senin...

Eski
  (#1012)
sahinhakan04

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 10:31 AM

Arkadaşlar bende 200 race kanuni kulanıcısıyım ve size bir şey sormak istiyorum. Benim makina arada sırada elektrik kesmeye başladı süratı belli olmuyor birinci fitestede 5 tede birden elektrik kesiyor neden olabilir bilgisi olan varmı
Eski
  (#1013)
kertenkele200

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 10:55 AM

Alıntı:
Tencere´isimli üyeden Alıntı
Olur neden olmasın.. Ama motora 3 bin veriyorsan kendine daha fazla ver derim.. İkinci bi motoru herzaman alabilirsin ama ikinci bir hayat yada ikinci bir sağlık o kadar basit değil.. Ama karar senin...
HAKLISIN AMA BAKALIM ONLARI ŞİMDİDEN ALMAYA BAŞLİİM MOTOR ALANA KADAR
Eski
  (#1014)
sahinhakan04

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 11:05 AM

Arkadaşlar sorunum hakkında bir bilgisi olan yokmu. Sizin makinalarda hiç basınıza gelmedimi bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
Eski
  (#1015)
kertenkele200

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 11:16 AM

Alıntı:
sahinhakan04´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar sorunum hakkında bir bilgisi olan yokmu. Sizin makinalarda hiç basınıza gelmedimi bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
VALLA BEN YARDIMCI OLMAK İSTERDİM AMA DAHA MOTORU ALMADIM ALINCA ARTIK DİER SORUNLARI PAYLAŞIRIZ ŞİMDİLİK BENDE SORUN YOK
Eski
  (#1016)
BLOODMN

BLOODMN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: KANUNİ RACER 200
15-06-2006, 13:03 PM

Alıntı:
Arkadaşlar bende 200 race kanuni kulanıcısıyım ve size bir şey sormak istiyorum. Benim makina arada sırada elektrik kesmeye başladı süratı belli olmuyor birinci fitestede 5 tede birden elektrik kesiyor neden olabilir bilgisi olan varmı
benim böyle bir sorunum yok. sadece benzin göstergesi ters çalışıyor. yani benzin doldurunca dibe vuruyor, benzin bittikçe yukarı kalkıyor. kayserili işi

Alıntı:
okanogur´isimli üyeden Alıntı
Selam Arkadaşlar bende bir zamanlar kanuni kullanıcısıydım. Birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum. eskiden bütün kuryeler. mz. kullanızdı. onu kanuni getirirdi ve çok sağlam motorlardı. ancak şimdi baktığınızda neredeyse hiç bir kuryede kanuni yok. bunun nededi kanunin beş para etmemesinden kaynaklanıyor. Kuralkan motorlu araçlar. kanuniyi getiriyor. ben az kaldı yakıyordum motoru servisleri beş para etmez. Size bir tavsiyem daha olacak. kadıköyde bay-moto diye bir servis var ona sakın gitmeyin.

ben sizin yerinizde olsam başka bir marka alırdım. kanuni ismi gibi eski kafalı. adamların garanti olayı falan yok. herşeyleri yalan. geçen sene cevap bile vermiyorlardı telefonlara. bu sene yine daha iyiler. kanuni almayın illa özgürlük diyorsanız yarı fiyatına scoter alırsınız bozuluncada gidip yenisini alırsınız.
motora alışmak için alıyorsanız dahi almayın. alacaksanızda tamirini kendiniz yapabiliyorsanız alın.

ben çok kavgalar ettim kuralkan ile.

sözlerimi yanlış değerlendirmeyin. benim canım çok yandı sizinde yanmasın. insan istermiki kendi cocuğu yerine koyduğu şeyin sürekli arıza cıkartmasını ve hastane yollarında bithap düşmek. ve birsürü para harcayıp yinede sorun yaşamak.

Kazasız sürüşler dilerim.
AYRICA foruma katılan arkaşların okanogur'a "kanuni ismi gibi eski kafalı" derken ne demek istediğini sormalarını beklerdim.

Konu BLOODMN tarafından (15-06-2006 Saat 13:06 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Flood Koruması Mesajlar Birleştirildi.

BLOODMN
Eski
  (#1017)
Tencere

Tencere - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 13:56 PM

Ya arkadaşlar şöyle bir durum var; Eğer tercih hep kaliteden yana olsaydı , hep en sorunsuzu aransaydı , kafam rahat olsun denilseydi o zaman yollarda FERRARİ'den başka araba olmaz , Yalı ve Villalardan başka ev olmazdı.. Ben bi FERRARİ ile karşılaştırdığımda İstanbul trafiğindeki arabaların hepsi bana beş para etmez geliyor.. ( bu beş para etmez lafınada gıcık oluyorum bilerek kullandım)..

Yani herşey kalite yada sorunsuz olması değil.. Ben bu motora 3,5 milyar verdim.. Çokta memnunum.. Sorun çıkmazmı çıkar tabii. Çıkacakta.. Eğer benim motorum sorun çıkarmıyacak olursa 20000 euro verip motor alan adamlar hepten saf olamalıydılar..

Yani verdiğin para kadar kalite ve hizmet anlayışı beklersin.. Global dünyanın felsefesi budur.. Ben motorun tipindende , çalışmasından da memnunum.. Bu paraya böyle bi motor yinede çok iyi..

Sonuç olarak Niceman'ın dediği gibi bu topicin amacı, aynı model motor (KANUNİ RACER 200) kullanan insanların fikir alış-verişi yapmasıdır.. Gelip gidip Racer 200 hakkında olumlu olumsuz görüş yapılmasını ve bizim bunları kaale alıp cevap vermeye çalışmamızı anlamıyorum.

İnşallah Racer'cı olmayan arkadaşlarda bu yazıyı okurlarda bi daha gelip - yok yanlış yapmışsınız , yok para etmez , benim halamın görümcesinin eltisinde de vardı , Kanuni çin malı vb.. gibi geyikler yapmazlar.. Beğenmeyen almaz işte o kadar ....

Eski
  (#1018)
kertenkele200

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 14:56 PM

Alıntı:
Tencere´isimli üyeden Alıntı
Ya arkadaşlar şöyle bir durum var; Eğer tercih hep kaliteden yana olsaydı , hep en sorunsuzu aransaydı , kafam rahat olsun denilseydi o zaman yollarda FERRARİ'den başka araba olmaz , Yalı ve Villalardan başka ev olmazdı.. Ben bi FERRARİ ile karşılaştırdığımda İstanbul trafiğindeki arabaların hepsi bana beş para etmez geliyor.. ( bu beş para etmez lafınada gıcık oluyorum bilerek kullandım)..

Yani herşey kalite yada sorunsuz olması değil.. Ben bu motora 3,5 milyar verdim.. Çokta memnunum.. Sorun çıkmazmı çıkar tabii. Çıkacakta.. Eğer benim motorum sorun çıkarmıyacak olursa 20000 euro verip motor alan adamlar hepten saf olamalıydılar..

Yani verdiğin para kadar kalite ve hizmet anlayışı beklersin.. Global dünyanın felsefesi budur.. Ben motorun tipindende , çalışmasından da memnunum.. Bu paraya böyle bi motor yinede çok iyi..

Sonuç olarak Niceman'ın dediği gibi bu topicin amacı, aynı model motor (KANUNİ RACER 200) kullanan insanların fikir alış-verişi yapmasıdır.. Gelip gidip Racer 200 hakkında olumlu olumsuz görüş yapılmasını ve bizim bunları kaale alıp cevap vermeye çalışmamızı anlamıyorum.

İnşallah Racer'cı olmayan arkadaşlarda bu yazıyı okurlarda bi daha gelip - yok yanlış yapmışsınız , yok para etmez , benim halamın görümcesinin eltisinde de vardı , Kanuni çin malı vb.. gibi geyikler yapmazlar.. Beğenmeyen almaz işte o kadar ....

tencere arkadaşım seni gönülden tebrik ediorum bence mükemmel bi yazı yazmışsın şahsen çok beendim şahsen daha racerim yok olacak inşlh biundan daha güzel bi yazıda çıkacaanı zannetmiorum duygu ve düşüncelerimi ii yansıtmışsın bence artık motor hakkında kötüleyici yazı yazmazlar inşlh tekrar tebrik ediorum seni
Eski
  (#1019)
NicemaN

NicemaN - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
15-06-2006, 22:13 PM

dostum bahsettiğin şey arıza arzeden bir durum servis e gidip tamir ettir aynı arıza 3 defa tekrarlarsa benim gibi tüketici mahkemelerine git fabrikadan aldığım en son yanıt neticesinde ben mahkemeye verme kararımı almış bulunmaktayım ayıplı mal satıp beni maddi ve manevi olarak zarara uğratmış durumda kuralkan firması...

Alıntı:

Eski
  (#1020)
daj_mc_really

daj_mc_really - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kanuni Racer 200 tartışmak isteyenler? - 16-06-2006, 11:08 AM