arkadaşım güzel söylüyorsunda burada marka tartışması yapmıyoruz amacımız kullanıcıların bir araya gelip kullanım sürecinde yaşadıklarını birbirleri ile paylaşması gördüğüm kadarı ile başka marka motosiklet kullanıyorsun fikirlerini başka başlık altına yayınlamalısın burada kullanıcılar biraraya geliyor....
ayrıca neyin beşpara edip etmeyeceğine bırak insanlar kendileri karar versin benim adıma sahip olduğum bir şey hakkında bu tarz fikirler yürütmen yakışıksız kalıyor en azından neyin kaç para edeceğini anlayacak kadar motor, hayat ve yaş tecrübem var....
Alıntı:
|
okanogur´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım para senin paran tabi istediğine binersin. ancak motorunu büyütmek istediğinde ki muhakkak büyütüceksin kullandığım motoru satman gerekecek cok az parala satacaksın. olan senin parana olacak. sadece parada değil. omrunden omur gidecek.
ben honda ile kıyaslamada yapmıyorum oparaya o motor olayı değil illa racing alacaksan motor sevdan 1 sene daha beklesin git 2. el kendini kanıtlamış motor al. he arıza cıkartırmı hepsi çıkarır. ancak. sürekli yolda kalıcam korkusu veya aman arızalanıcak korkusu yaşamazsın.
ben param ile rezil olmak istemem doğrusu. he şimdi aldığım motor cokmu iyi hayır değil ancak. yinede kanuni değil. sorun nekadar büyük olursa olsun karşımda muhattap olabileceğim insanlar var.
olmasa bile kendi işimi kendim yapabilirim.
ben hız meraklısı değilim ancak olsaydım. simdi 4 milyara 92 - 97 model arası alabileceğim birsürü marka motor var. ve yok benim motorum 120km yapıyor yok 150 yapar polemiğine girmeme alırım motoru basarım 250 300 km.
sorun cıkıncada veririm paramı yaptırırım. ve biri sorduğunda benim makına 600lük derim.
hız istersen benzini düşünmüyceksin.
aynı motorla sakin gitsen az yakar. ve aşınma az olur. ve ısıklarda durduğunda gaza bastığında sana bakanların içini titretirsin.
kazasız sürüşler diliyorum.
|