Alıntı:
|
bulosele´isimli üyeden Alıntı
motoru olan arkadaslar wolf kardes dogru soyluyor, imkaniniz olursa motorlarinizi bi video'ya cekseniz inanin buyuk sevaba gireceksiniz..toplantiya gelmeyi tabiki cok isterim ama sartlarim uygun degil,yoksa seve seve,dusunmeden gelirim..
|
kardeş 5 sayfa geriye bakarsan orda bi video klip var ama oda sesini direk yansıtmıyo bizzat insanın kendi kulağı ile duyması bambaşka sen yinede istersen orda indir bi dinle ben dinledim fena değil.. yada benim ses sistemimden olabilir güzel çıkışı

yav bir anönce motorum gelsede bende rahat etsem herkeste bu mayıs niye gelmiyooooooooooo
Alıntı:
|
ckabil´isimli üyeden Alıntı
Motorun sesini duymak isteyenler için buda kısa bir racer200 videosu.
Videoyu izlemeden önce belirtmem gerekenler;
- Bu video yalnızca bir fikir verecektir, motorun sesini canlı duymanız karar vermeniz açısından daha doğru olacaktır.
- Görüntü ve ses kalitesi kullandığım makine aslında Nikon fotoğraf makinesi olduğundan oldukça kötü.
- Ve son olarak, fotoğraf çekiminde alıştığım için dikey pozisyonda çekim yapmışım =) Dolayısıyla Terör ve motor videoda yan duruyor, alıcılarınızın ayarıyla oynamayınız...
http://rapidshare.de/files/15844117/...00ses.AVI.html
|
bak burda ckabil abi amatör bi video vermiş pek tatmin edici değil ama sen bi istersen dene ben kendim beğendim sanırım gerçi bilgisayarımda 2+1 ses sistemi var belkide ondan