bana bi süpersport tavsiye eder misinz ?
-
yamaha yzf 125 görüntü olarak çok güzel fakat 2. el piyasası cbr ın sıfırı fiyatına.ben geçen hafta cbr 125 aldım 4. motorum, motoru sürdükçe diyorum keşke ilk motorum olsaymış.eski kasa cbr hiç düşünme ss le yakından uzaktan alakası yok.ayrıca honda bayii yok dedin bende adanadanadayım burdada honda getirmedi yeni kasa 125 liği.gittim istanbuldan aldım aynalarını söküp iyice naylonla sardırıp otobüsün altına tam sığıyo iple direklere bağladım hiç çiziksin adanadan aldım.plaka dahil 6bin lira civarı fiyatı.2 bin liraya da kendine çok iyi ekipman alabilirsin ve bütün gözler senin üzerinde olur.bu arada honda da yeni sistem enjeksiyon sistemi var ve gerçekten az yakıyor.
Reklamlar
-
bi cbr 125ni tekeri 700 lira mı ?
vergisi yıllık 84 lira onu vermek sorun değl .
bide 100 kmde 6 litre değildir sanırım nede olsa enjeksiyonlu ve 125 cc o kadar yakacağını sanmıyorum.
sen sanırım 600cc fln sandın
BİZDE ADETTİR GELENE GİDİLİR
-
-
tavsiye isteme arkadaşım araştır ben sana zzr1400 tavsiye etsem gidip alicakmisin araştırırsan en iyisini bulursun
-
-
Non-Quattro adlı üyeden alıntı
tavsiye isteme arkadaşım araştır ben sana zzr1400 tavsiye etsem gidip alicakmisin araştırırsan en iyisini bulursun
konun başına bakar mısın ?
8 binlira ayırdım yazdım
-
cilginhkn42 adlı üyeden alıntı
konun başına bakar mısın ?
8 binlira ayırdım yazdım
tmm hadi yüklenmiyorum yzf125 cok para derim ozmn
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
125r bir ss alma elinin altin her şey çevirmezsen sakin gidersin 250r ninja honda hyo bak ^^ uzun yolda sıkmazda
-
peki 250 cc 100 km kac litre yakar
125 cc 100 km kac litre yakar ?
başımızda bazıları oldukça benzin fiyatı durmadan artar
-
cilginhkn42 adlı üyeden alıntı
peki 250 cc 100 km kac litre yakar
125 cc 100 km kac litre yakar ?
başımızda bazıları oldukça benzin fiyatı durmadan artar
GT250r var bende yaklaşık 4 litre fln yakior cbr125 te yaklaşık 3 litre yakar diye düşünüyorum ama tam emin değilim
-
arka sokokları izleyip de heves ettim deme şimdi
-
efe tolga adlı üyeden alıntı
arka sokokları izleyip de heves ettim deme şimdi
onu bugun izledim ben bir kaç yerde görünce meraktan cok sinir oldum cok saçma bir şekilde anlatmişlar sonra motorculara kötü diorlar dedigim gibi arka sokaklar 216.bölümü kınıyorum
-
ne arka sokayı şimdi ne alakası var ?
ben yaklaşık 4 senedir motorla uğraşıyorum sadece ehliyet alacağımdan milleten tavsiye bekliyorm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
şuanda bile motorum var .
-
beyler baska tavsiye edecek olan yokmu
-
cbr 125 ten şaşma senin için en hayırlısı bu olur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
tam süpersport değil ama hayabusa al ...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
-
4 bın daha koy 600 rr al 50 hp ye indir takıl ..
-
moto_yunus adlı üyeden alıntı
tam süpersport değil ama hayabusa al ...
cross al cross:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
saka maka bı yana senın ıcın goruntu bakımaından oturus pozısyonu bakmından haftada 150 km den bahsedıyosun rahat olman lazım en onemlısı yakıt bakımından cbr 125 yenı kasa tam senlık ayrıca bı sorun olsa elını sallasann cbr 125 parcası bulursun yıne son soz senın ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler